top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata Kripto

Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2024

Güncelleme tarihi: 21 Oca

Binance Futures Vadeli İşlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2024 Nasıl Alınır?


Binance Futures, önde gelen kripto para türevleri ticaret platformudur. Yatırımcıların kaldıraç kullanmasına ve hem kısa hem de uzun pozisyonlar açmasına olanak tanır. Binance Futures piyasaya sürüldüğünde, ticaret deneyiminin mümkün olduğunca spot borsaya benzer olmasını sağlayarak kullanıcıların gerektiğinde geçiş yapmasını çok kolaylaştırdı. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, kendisini önde gelen vadeli işlem ticaret platformu olarak kurmasına yardımcı olan şeydi. Kullanıcı deneyimi pürüzsüz, ticaret nispeten basit hale getirildi ve çok sayıda desteklenen kripto para birimi var. Bu yazıda, platforma, nasıl kullanılacağına ve bilmeniz gereken her şeye eksiksiz bir bakış atıyoruz. 2024 yılında Binance Futures Vadeli İşlemler işlemler %10 Komisyon İndirim Kodu olarak 48162505'i kullanabilirsiniz


Binance Futures Vadeli İşlemler işlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2024
Binance Futures Vadeli İşlemler işlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2024

Binance Vadeli işlemler 100 $ Ücretsiz ve %10 Ücret İndirimi


Öncelikle, benzersiz kayıt kodumuzu kullanan bu bağlantıyı kullanarak kaydolmanız gerekecek. 100$'lık bonus şu şekilde verilecektir: Kaydolmak ve hesabınızı doğrulamak için 5$. 50$ ve üzeri bir depozito yapıldığında (5 gün içinde) 50$ ve 100$ veya eşdeğeri (tam şartlar) üzerinde işlem yapıldığında 45$.


Halihazırda bir Binance Spot hesabım varsa ne olur? Yine de ilk ay için Binance Futures vadeli işlemler %10 komisyon indirim kodu ücretlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Binance Futures'a gidebilir ve Futures platformunu ilk kullanımınızda kodunu girebilirsiniz.


Binance Futures Nedir?


Binance, türev platformu Binance Futures'ı 13 Eylül 2019'da piyasaya sürdü. Görünüşe göre bu, şirketin takip eden devasa büyümesinin ana katalizörlerinden biri oldu.


Bu yazının yazıldığı sırada, platformdaki Bitcoin vadeli işlemlerinin günlük hacmi, birincil Binance platformundaki spot BTC/USDT işlem çiftinin hacmini çok aştı. Bu, yatırımcıların türev ürünlere olan iştahının açık bir işaretidir. Binance Futures, önemli bir farkla önde gelen türev platformu olarak kendini kanıtlamıştır ve 2019'dakinin aksine şu anda birçok rakip olmasına rağmen, platform hala çok ileridedir. Lansmanından bu yana, çok sayıda madeni paranın yanı sıra onu en sorunsuz, modern ve tabii ki en yaygın kullanılan kripto para birimi türev platformu haline getiren çok sayıda özellik ve araç gördük.


Neden Binance Vadeli İşlemlerinde İşlem Yapmalı?


Bu platformda Bitcoin vadeli işlemlerinin alım satımını düşünmenin birçok nedeni var. Bazıları şunları içerir:


· Önemli bir farkla sektördeki en likit platformdur.

· Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini açığa satmanıza olanak tanır: ayı piyasalarında kripto portföyünüzü korumak için pozisyonlarınızı hedge edin ve risk yönetiminizi iyileştirin.

· Kaldıraç nedeniyle borsada büyük miktarda BTC tutmanıza gerek yoktur.


Binance'te Bitcoin vadeli işlemlerinde 125x'e kadar kaldıraç kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, önemli miktarda risk içerdiğinden kaldıraç ticaretinin yeni başlayanlar için tavsiye edilmediğini de unutmamalısınız. Sermayenizi normalde kaybedeceğinizden çok daha hızlı kaybedebilirsiniz. Bu nedenle, yeterli deneyime sahip değilseniz dahil olmamalısınız. Ne olursa olsun, asla kaybetmeyi göze alabileceğinizden fazlasını riske atmadığınızdan emin olun. Artık bazı temel bilgileri incelediğimize göre, Binance'te Bitcoin vadeli işlemlerine ve bunların nasıl

alınıp satılacağına daha yakından bakalım.


Bitcoin Vadeli İşlemleri Nedir?


Bitcoin vadeli işlemleri, tüccarın gelecekte bir noktada önceden belirlenmiş bir fiyattan Bitcoin almasına veya satmasına izin verir. Sözleşmenin alıcısı, sözleşme sona erdiğinde varlığı satın almakla, satıcı ise bunu sağlamakla yükümlüdür. Bununla birlikte Binance, geleneksel vadeli işlemlerin yanı sıra, oldukça farklı olan ve en yaygın kullanılan ve en yüksek hacme sahip türev ürün türü olan kalıcı sözleşmeleri de desteklemektedir.


Kalıcı vadeli işlem sözleşmelerinin önceden belirlenmiş bir sona erme ve ödeme tarihi yoktur. Spot endeks fiyatına bağlıdırlar ve tacir bunları istediği zaman sonlandırabilir. Başka bir deyişle, sürekli bir sözleşme satın aldığınızda veya sattığınızda, bunu daha sonra önceden belirlenmiş bir tarihte satmanız veya satın almanız gerekmez. Bunun yerine, bunu istediğiniz zaman yapabilirsiniz.


Binance'teki Bitcoin vadeli işlemleri USDT'ye karşı alınıp satılır, ancak bunlar COIN-M varyasyonu aracılığıyla USDT, BUSD ve diğer kripto para birimleri ile takas edilebilir ve teminatlandırılabilir. Haziran 2020'de Binance Futures, BTC/USD ticaret çifti için üç aylık vadeli işlem sözleşmelerini de tanıttı. O zamandan beri, üç aylık bir ETH/USD vadeli işlem sözleşmesi de ekledi.


Binance Vadeli İşlemler komisyon indirim kodu nasıl kullanılır? Buradan Başlayın adım adım video




Binance Vadeli İşlemlerinde işlem yapabilmek için Binance'te bir hesap oluşturmanız gerekir. İşlem kendi içinde çok kolaydır, ancak Binance'in KYC gereklilikleri nedeniyle bir kimlik doğrulamasından geçmeniz gerekir. Nasıl kaydolacağınızı ve para yatıracağınızı Binance ticaret kılavuzumuzdan öğrenebilirsiniz. Para yatırıldıktan sonra, bunları vadeli işlem cüzdanınıza aktarmanız gerekecektir. Gezinme menünüzün sağ köşesinde cüzdanınızı göreceksiniz. Fareyle üzerine gelin ve açılır menüden vadeli işlem hesabınızı seçin. Hali hazırda bir Binance hesabınız var ise, 48162505 kodunu kullanarak vadeli işlemler hesabınızı etkinleştirebilirsiniz.


Binance Futures Vadeli İşlemler işlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2024
Binance Futures Vadeli İşlemler işlemler %10 Komisyon İndirim Kodu 2024

Ayrıca USD veya kripto cinsinden vadeli işlemler platformunda işlem yapıp yapmayacağınızı da seçmeniz gerekecek. Binance, sabit paralara maruz kalmak istemeyen kullanıcılar için çok uygun olan, kripto cinsinden vadeli işlemlerde işlem yapma seçeneğini ekledi.


· USD Cinsinden (USD-S)


Adından da anlaşılacağı gibi, buradaki vadeli işlem sözleşmeleri sabit paralarla yapılır. Bu, sabit paralarda karınızı alacağınız veya zararlarınızı işaretleyeceğiniz anlamına gelir.


· Kripto Cinsinden (Coin-M)


Buradaki vadeli işlem sözleşmeleri kripto para birimi cinsinden yapılır. Bu, kriptoda karınızı alacağınız veya zararlarınızı işaretleyeceğiniz anlamına gelir. Bunlar Bitcoin'de sınırlanmıştır ve kullanacağınız temel para birimi budur. Bu yazı için, Tether'de (USDT) takas edilen USD cinsinden vadeli işlemleri kullanacağız. Kalıcı vadeli işlemler için BUSD'yi temel para birimi olarak kullanmayı da seçebilirsiniz.


Binance Vadeli İşlemlerinde Kaldıraçlı Alım Satım


Binance, kullanıcıların belirli çiftlerde (örneğin BTC/USDT) 125x'e kadar kaldıraçla alım satım yapmasına olanak tanır. York kaldıracını ayarlamak oldukça basittir. Emir kutularının üzerinde, kaldıraç düğmesini bulacaksınız.


Yüksek kaldıraç kullanmanın yüksek riskler taşıdığını ve deneyimsiz tüccarlar tarafından yapılmaması gerektiğini not etmek çok önemlidir. 5 katın üzerine çıkmak tavsiye edilmez ve bu bile sermaye kaybı riskini ciddi şekilde artırır. Asla kaybetmekten çekinmeyeceğiniz miktardan daha fazla yatırım yapmadığınızdan emin olun. Kaldıraç setinizi belirledikten sonra, çapraz veya izole marj kullanmak isteyip istemediğinizi de belirlemelisiniz. Bu, kaldıraç çubuğunun hemen yanındaki düğmeden yapılır.


· İzole marj


Bu modda, her işlem için koyduğunuz marj, ona ayırdığınızla sınırlıdır, yani marj oranı %100'e ulaşırsa, pozisyonu tasfiye eder, ancak yalnızca teminat olarak gönderdiğiniz miktar kadar, koymadan. hesabınızın geri kalanı risk altında.


· Çapraz marj


Tüm çapraz pozisyonlar, aynı varlık çapraz marj bakiyesini paylaşır. Bu, bir tasfiye olayı durumunda, diğer pozisyonlar için koyduğunuz marj da dahil olmak üzere tüm vadeli işlem hesabınızın tasfiye edileceği anlamına gelir.


Binance Vadeli İşlemlerinde Bitcoin Vadeli İşlemleri Nasıl Alım Satım Yapılır?


Binance'te Bitcoin vadeli işlemleri yapmak, kullanıcı arayüzü ve deneyim açısından basittir. Bu parite için tüccarlar 125x'e kadar kaldıraç kullanabilirler. Platformda verebileceğiniz birkaç sipariş türü vardır:


· Limit Emri

· Market siparişi

· Stop-Limit/Piyasa Emri

· İzleyen Durdurma Emri


Binance Vadeli İşlemleri Hangi Kripto Para Birimlerini Destekliyor?


Binance Futures, bu satırları yazarken çok çeşitli işlem çiftleri sunuyor. Kullanıcılar, aşağıdaki çiftlerden bazılarında değişen kaldıraç oranlarıyla alım satım yapabilirler:


· Ethereum (ETH) / USDT

· Ripple (XRP) / USDT

· Binance Coin (BNB) / USDT

· Bitcoin Cash (BCH) / USDT

· Cardano (ADA) / USDT

· Stellar (XLM) / USDT

· Tron (TRX) / USDT

· ApeCoin (APE) / USDT

· Polkadot (DOT) / USDT


Sürekli olarak daha fazla işlem çifti eklenmektedir. Alım satımı yapılabilecek diğer para birimleri arasında SOL, AVAX, KSM, OCEAN, HNT, SUSHI, UNI, SRM, FTM, ENJ, TOMO, NEAR, COMP, OMG, VET, ONT, ATOM, THETA yer alır ancak bunlarla sınırlı değildir. , NEO ve

diğerleri.


Binance Vadeli İşlemlerinin İşlem Ücretleri Nedir?


Sınırlı süreli bir teklif olarak kriptoparatr ve Binance, yeni bir hesap açmak için bu bağlantıyı kullanan yeni kullanıcılara tüm alım satım ücretlerinde %20 indirim sunuyor. Ardından, alım satımın ilk 30 günü boyunca Binance Futures vadeli işlemler %10 komisyon indirim kodu almak için sayfamıza göz atın.


Bir vadeli işlem borsası seçerken göz önünde bulundurulması gereken en önemli şeylerden biri, işlem ücretleridir. Bu, özellikle günlük ticaret yapıyorsanız önemlidir, çünkü ücretler oldukça hızlı bir şekilde birikebilir. Neredeyse her zaman olduğu gibi, Binance ücret yapısını görselleştirme konusunda harika bir iş çıkardı.


Tüm ürünleri için ücretleri hakkında ayrıntılı bilgiyi resmi web sitesinde bulabilirsiniz, ancak uzun lafın kısası, varsayılan seviye (Normal Kullanıcı) %0,02 yapıcı ücreti ve %0,04 alıcı ücreti taşır. Binance, indirimli ücretlerden yararlanabilmeniz için hem yerel Binance Coin'e (BNB) sahip olmanızı hem de makul miktarda (BTC cinsinden) ciro hacmini korumanızı şart koşuyor.


Binance Vadeli İşlemler Borsasının Güvenliği


Söylemeye gerek yok, Binance muhtemelen piyasadaki en güvenli kripto para borsasıdır. Doğal olarak, bilgisayar korsanlarına karşı bağışıklığı yok, ancak şirket, kullanıcıların fonlarını koruma konusunda harika bir iş çıkarıyor.


Borsa, geçmişte olduğu gibi saldırıya uğrasa bile, Binance sözde bir SAFU fonu başlattı. 14 Temmuz 2018'den itibaren borsa, aşırı durumlarda kullanıcılara ek koruma sağlamak için tüm işlem ücretlerinin %10'unu Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonu'na (SAFU) tahsis etti. Bu fonlar, burada ve burada izlenebilen ayrı soğuk cüzdanlarda saklanır. Ayrıca Binance, vadeli işlem platformu için geçerli olan çok titiz bir KYC sürecine sahiptir.


Binance Vadeli İşlem Desteği


Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Binance Futures borsası da müşteri desteğine büyük önem veriyor. Kullanıcılar, deneyimli ve son derece yeterli uluslararası destek personelinden oluşan bir ekibe güvenebilir.



Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Hazırlayan: Emre Ata

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page