top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata Kripto

Binance %20 Referans Komisyon İndirim Kodu E68Q3TPC (En yüksek) 2024

Güncelleme tarihi: 21 Oca

Binance Global % 20 Komisyon İndirim Kodu 2024 Nasıl Alınır? Adım adım rehber


Binance, ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsasıdır ve 2017 yılında Changpeng Zhao tarafından kurulmuştur. Şimdiye kadar, Binance dünya çapında 90 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya, 600'den fazla listelenmiş kripto para birimine ve 76 milyar dolarlık 24 saatlik işlem hacmine sahiptir. Platform, saniyede 1,4 milyondan fazla işlemle daha yüksek işlem hızı ve kripto para alanındaki en düşük ücretlerden bazıları ile ünlüdür. Kripto ve blockchain hakkında bilgi edinmek için en iyi Binance kripto hizmetleri arasında Spot ticaret, kripto türevleri, NFT pazar yeri, Binance Visa Card, Crypto kredileri, Binance Pay ve Binance akademi yer alır. Ayrıca, kullanıcıların kripto varlıklarını büyütmek için kripto para birimlerine yatırım yapabileceği, tasarruf edebileceği, stake edebileceği, madencilik yapabileceği ve çiftçilik yapabileceği Binance Earn de var. Makalemizde Binance komisyon indirim kodu 2024 hakkında bütün bilgileri video anlatımımızda bulabilirsiniz.


Binance %20 Referans Komisyon İndirim Kodu E68Q3TPC (En yüksek) 2024
Binance %20 Referans Komisyon İndirim Kodu E68Q3TPC (En yüksek) 2024

Binance'e web platformu veya mobil ve masaüstü uygulamaları aracılığıyla erişebilirsiniz. Tüm davetli avantajlarından yararlanmak için yukarıdaki Binance tavsiye kodunu kullanarak kaydolduğunuzdan emin olun. Ardından hesabınızı doğrulayın ve banka havalesi, Banka havalesi, SEPA veya Paxos, Simplex ve Banxa dahil üçüncü taraf ortaklar aracılığıyla para yükleyin. Ayrıca, sıfır ücretle 100'den fazla ödeme yöntemini destekleyen P2P platformunu kullanarak banka/kredi kartıyla veya doğrudan diğer Binance'lılardan kripto satın alabilirsiniz.


Birçok kripto yatırımcısı, en büyük, en güvenilir çevrimiçi kripto borsalarından biri olan Binance borsasına aşina olacaktır. Tüm kaydolanlar Binance kayıt bonusu ve işlem ücreti indirimi olduğunun farkında olmayabilir, ancak bunlar yalnızca belirli kayıtlı bağlı kuruluşlar aracılığıyla mevcut olduğundan.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505



Binance %20 Komisyon indirim kodu ile Kripto para hesabı nasıl açılır? Video anlatım:




Binance %20 Komisyon indirim kodu
Binance %20 Komisyon indirim kodu

Binance Global % 20 Komisyon İndirim Kodu 2024


Binance borsasında işlem yaparken işlem ücretlerinizde ekstra indirim almak ister misiniz? Eşsiz Binance Referans kodu ömür boyu %20 indirim alacaksınız. Maksimum komisyonu ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.


Ve evet, %20 Referans Kimliği indirimini %25 BNB ücret alım satım indirimi ile birleştirebilirsiniz. Yalnızca yerel Binance Coin'lerini (BNB) tutmanız gerekir. Bu, tüm spot işlem ücretlerinde toplam %45'lik bir indirimdir. Binance, çok hızlı büyüyen dünyanın lider kripto borsasıdır. Geniş teklifleri, hızlı gelişmeleri ve düşük ücretleri nedeniyle popülerlik kazandılar.


Binance Referans Kimliğimiz ile normal ücretlere ek olarak daha da fazla indirim alabilir ve size daha fazla kar elde etme şansı verir. Ücretler, borsa kullanmanın maliyetidir, bunu her işlem için ödersiniz. Bu ücretleri düşürdüğünüzde kendi maliyetlerinizi de düşürmüş olursunuz. 2024 için Binance Komisyon İndirim Kodu: E68Q3TPC. Bu ID ile tüm spot işlem ücretlerinde %20 indirim alabilirsiniz.


Mevcut Binance Bonusu ve Referans Kodu


Yeni kayıtların uygun bir referans bağlantısı kullanması veya referans kimliği olarak da bilinen geçerli bir Binance referans kodu manuel olarak girmesi gerekir.


Bu lider altcoin borsası, müşterilerin yalnızca bir tavsiye bonusundan yararlanmaları, yani Binance bonus sistemini kötüye kullanmamaları koşuluyla ikinci bir hesap açmalarına olanak tanır. Kripto Reddit ileti dizilerindeki kullanıcılar, farklı bir e-posta ve KYC (müşterinizi tanıyın) doğrulama belgesi kullandıkları sürece ikinci bir Binance hesabı açabildiklerini bildiriyor - örneğin, ilk hesaplarında kimlik şartı olarak pasaport kullanılıyorsa ehliyetleri.


Binance Kaydolma Bonusu Nedir?


Binance web sitesinde açıklandığı gibi, Binance tavsiye bonusu:


Binance'i seçtiğiniz için teşekkür olarak özel bir karşılama teklifi. Kaydolduktan sonra, yeni kullanıcıların Hoş Geldiniz Teklifi ödüllerimizi almaya hak kazanmak için görevlerini 7 gün içinde tamamlamaları gerekir. Kayıt bonusuna hak kazanmak için bu kampanyaya kayıtlı bir bağlı kuruluş tarafından yönlendirilmeniz gerektiğini lütfen unutmayın.'


Değeri 100$'a kadar veya sizin para biriminizdeki eşdeğeridir, kullanıcılar USD, EUR, GBP ve diğer çeşitli fiat para birimlerinde hesap açabilirler çünkü Binance borsası dünya çapındaki ülkelerden kayıt kabul eder.


5 Dolarlık Nakit Kupon


En iyi P2P kripto borsalarının ne olduğunu hiç merak ettiniz mi? 100$'a kadar Binance bonusunun ilk kısmı nakit olarak 5$'dır ve bu, itibari para ödeme yöntemlerini kullanarak veya P2P (eşler arası) satın alma yaparak ilk kez 50$ veya daha fazla para yatırdığınızda bakiyenize yatırılır. Binance P2P pazarında kripto satın almak için hesabınıza giriş yaptıktan sonra açılır menüden hesap simgenize ve "ödül merkezi"ne tıklayın, 5$'lık kuponunuzu bulup kullanın.


50 $ Spot Geri Ödeme Kuponu


Binance tavsiye bonusunun ikinci bölümü, kripto kullanarak ilk kez 50 ABD Doları veya daha fazla para yatırdığınızda verilen 50 ABD Doları değerinde bir geri ödeme kuponudur - örneğin, başka bir borsada veya bir kripto cüzdanında halihazırda sahip olduğunuz BTC veya USDT'yi yatırmak gibi.


45 $ Spot Geri Ödeme Kuponu


Hoşgeldin bonusu promosyonunun üçüncü kısmı, spot ticarette ilk kez 50$ veya daha fazla kripto ticareti yaptığınızda kazanılır. Örneğin, 50 USD'lik USDT'yi BTC'ye çevirmek veya tam tersi veya 50 USD'lik ETH ticareti yapmak.


Binance Referans Bonusu Hüküm ve Koşulları


Yeni kullanıcılar, üç karşılama teklifi bonusunu da (toplam 100$'a ulaşan 5$, 50$ ve 45$'lık kuponlar) almak için görevlerini 7 gün içinde tamamlamalıdır. Cashback kuponları işlem ücretlerinde kullanılabilir, dolayısıyla Binance ücretlerinde indirim almanın bir yolu olarak çalışırlar.


Ayrıca kayıtlı bir Binance iştirakinin tavsiye bağlantısını kullanmayı da unutmayın. Binance'e kaydolduğunuzda sizin için otomatik olarak tavsiye kimliğini giren tavsiye bağlantılarını kullanabilir veya uygun bir Binance tavsiye kodunu kendiniz manuel olarak girebilirsiniz.


Diğer Binance Bonusları ve Teklifleri


100$'lık Binance tavsiye bonusuna ek olarak, bir ortaklık bağlantısı kullanarak yeni Binance'e kaydolanlar ömür boyu işlem ücretlerinde %20 indirim alır.


Bu ömür boyu işlem ücreti indirimi, sık sık günlük alım satım yapıyorsanız - çok sayıda alım satım limiti emri ve piyasa emri veriyorsanız veya kripto para birimine büyük miktarlarda yatırım yapıyorsanız, hızla 100 $'lık Binance tavsiye bonusundan daha değerli olabilir. Binance ayrıca pasif gelir için Binance Kazanma bölümünde belirli koinlerde kripto staking ödülleri sunuyor.


Ücretsiz USDT veya BUSD kuponları


Binance zaman zaman ayrı bonus promosyonları da yürütür, örneğin 2012'de ücretsiz 500 BUSD tasarruf deneme fonu kuponu sundu. Zamana duyarlı tanıtımlardan haberdar olmak için web sitesinin "Son Etkinlikler" ve "en son Binance Haberleri" bölümlerini ziyaret edin. Genellikle e-postanıza da gönderilirler, ancak sahtekarlar tarafından gönderilen kimlik avı dolandırıcılıkları olma ihtimaline karşı e-postalardaki bağlantılara tıklamaktan kaçının - doğrudan Binance sitesini ziyaret edin.


Binance Kaydolma Bonusu Nasıl Talep Edilir?


Özetle, Binance'te tam 100$ bonusu ve ücretlerde %20 indirimi etkinleştirmek için şu adımları izleyin:


1. Uygun bir Binance tavsiye bağlantısını tıklayın

2. Bir hesap açmak için ekrandaki işlemi takip edin

3. Kimliğinizi doğrulayın

4. Fiat veya P2P aracılığıyla 50$ veya daha fazla para yatırın

5. Kripto yoluyla 50$ veya daha fazla para yatırın

6. Spot alım satım yoluyla 50$ veya daha fazla alım satım yapın


Binance Ortaklık Programına Katılın


100$'lık Binance tavsiye bonusunu kendiniz tanıtmayı düşünmek isterseniz, yerel satış ortağı yöneticinizle iletişime geçin. Genellikle yalnızca halihazırda büyük miktarda yeni müşteri yönlendirmiş olan veya uzun bir süredir Binance hesabına sahip olan daha büyük bağlı kuruluşlar başvurabilir. Binance ortaklık programına katılır ve 100$'lık Binance bonusunu tanıtmaya hak kazanırsanız, yukarıdakine benzer kendi özel tavsiye bağlantınızı alırsınız.


Binance Ücretleri


Binance, kripto alanındaki en düşük ücretlerden bazılarını sunuyor. 30 günlük işlem hacminize bağlı olarak Maker Spot Trading ücretleri %0,1'den başlayıp %0,02'ye düşerken Takers ücretleri %0,1'den başlayıp %0,04'e düşer. Ayrıca, geçerli bir Binance tavsiye kodu kullanarak kaydolduğunuzda işlem ücretlerinde %20 indirim ve BNB jetonunu kullanarak gas ücretlerini ödediğinizde %25 indirim alırsınız.


Vadeli İşlem Platformu kullanıldığında ücretler daha da düşer; Yapıcı ücretleri %0,02'den ve alıcı ücretleri %0,04'ten başlar. Yalnızca Anında Satın Alma platformu, doğrudan bir banka/kredi kartıyla kripto satın alırken %0,5'ten başlayıp %4,5'e varan daha yüksek ücretlere sahip olma eğilimindedir. Ancak, doğrudan diğer kullanıcılardan sıfır ücret karşılığında kripto satın almak için P2P platformunu kullanarak bunlardan kaçınılabilir.


Binance Güvenli Mi?


Binance güvenli bir kripto borsasıdır ve dijital varlıklarınızı güvende tutmak için elinden gelenin en iyisini yapan dünyanın en iyileri arasındadır. Bazı ülkelerde düzenleyicilerle zorlu bir yolculuk geçirmiş olsa da, farklı ülkeler kripto para birimlerini ve kripto ticaretini düzenlemek için harekete geçtikçe bu beklenebilir. Binance'in en iyi güvenlik özellikleri şunları içerir:


· Dijital varlıkların çevrimdışı soğuk depolaması

· Varlıklarınızı güvence altına almak için 2FA ve U2F

· Kimlik avına karşı koruma kodları, beyaz listeye alınan cihazlar ve para çekme adresi yönetimi.

· Anında güvenlik ipuçları ve uyarılar.


Bununla birlikte, varlıklarınızın çoğunu, özel anahtarlarınız üzerinde tam kontrole sahip olduğunuz, gözetim dışı bir cüzdana veya donanım cüzdanına aktarmanız önerilir. Bunun nedeni, hiçbir kripto borsasının bilgisayar korsanlarına karşı %100 korumalı olmamasıdır.


Binance'in Öne Çıktığı Yer


Kripto Para Seçimi


Binance, en geniş kripto para birimi yelpazesini sunmayabilir, ancak Robinhood ve Webull gibi kripto alanına giren genel finansal uygulamalardan çok daha fazlasını sunar. Platformunda bulunan toplam 137 kripto para birimi ile Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Solana ve daha fazlasını içeren en popüler isimleri bulacaksınız. Ve muhtemelen aşina olmadığınız düzinelerce başka altcoin de bulacaksınız. Diğer rakip uygulamalar, kripto ticaretinin reklamını yapar ancak en popüler kripto paralardan yalnızca birkaçını sunar.


Robinhood 19 kripto para biriminde alım satım sunarken, Interactive Brokers - genellikle mevcut en geniş geleneksel menkul kıymet yelpazesine sahip broker - dört kriptoda alım satım yapıyor. Çoğu tipik çevrimiçi broker, kripto para birimi ticaretine doğrudan erişim sağlamaz.


Özel kripto borsası Coinbase, platformunda 200'den fazla jeton sunuyor, ancak bu büfe tarzı teklif, yalnızca Binance'te sunulmayan bir şeye ihtiyacınız varsa daha iyi. Ve kriptonun, Binance'te sunulan menkul kıymetlerin kapsamı olduğunu belirtmekte fayda var. Hisse senetleri, bonolar, fonlar veya daha fazlasını istiyorsanız, gözünüzü geleneksel bir komisyoncuya veya finans uygulamasına çevirmelisiniz.


Kriptodan Kriptoya Ticaret


Binance, müşterilerin doğrudan bir kripto para biriminden diğerine ticaret yapmasına olanak tanır. Böylece bir jetondan (veya başka bir stablecoin'den) nakde çevirmeniz ve ardından yeni para birimine geçmeniz gerekmeyecek. Bunun yerine, sattığınız jetonu doğrudan gerçekten istediğiniz jetona değiştirebilirsiniz. İşlem yapma açısından sadece daha verimli olmakla kalmaz, aynı zamanda gereksiz işlem ücretlerinden kaçınmanıza da yardımcı olur. Çapraz ticaret, tüm kripto para birimi çiftlerinde mevcut değildir, ancak Bitcoin (en popüler kripto para birimi) doğrudan diğer 18 madeni para ile takas edilebilir.


Staking Ödülleri


Binance müşterilere şirkette kripto para bulundurdukları için staking ödülleri kazanma yeteneği sunuyor. Staking , bir banka hesabında faiz kazanmak gibi bir şeydir, ancak farklı ve daha büyük riskler içerir. Staking, para birimindeki işlemleri doğrulamak için kullanıldığında belirli kripto paralardan gelir elde eder. Binance, staking'in tüm teknik yönlerini kolaylaştırmak için "küçük bir komisyon" olarak adlandırdığı ücreti alır. Müşteriler, son sayım itibariyle 23 olmak üzere bir avuç kripto para biriminde staking ödülleri kazanabilir. Ödüller günlük olarak tahakkuk eder, ancak dağıtımlar yalnızca haftalık olarak gerçekleşir.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505




Hazırlayan: Emre Ata

bottom of page