top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

SuperFarm (SUPER) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 SuperFarm (SUPER) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

  2. 1.1 SuperFarm Dolaşım Arzı Ne Kadar?

  3. 1.2 SuperFarm Nedir?

  4. 1.2.1 Tarih

  5. 1.2.2 NFT Tarım

  6. 1.2.3 NFT Pazar Yeri

  7. 1.2.4 Superverse

  8. 1.3 Superfarm Token – $SUPER

  9. 1.3.1 Staking

  10. 1.3.2 Çiftçilik

  11. 1.3.3 NFT

  12. 1.3.4 SuperFarm Bir Dolandırıcı Mı?

SuperFarm (SUPER) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


SuperFarm, piyasaya sürüldükten sonra Binance’de listelenen en yeni tokenlerden biridir. SuperFarm’ı bugün mevcut olan bilgilerle birlikte inceleyelim. Proje 2.81MM USD topladı ve şimdiden dramatik bir yutturmaca yarattı. Yeni jetonlar kripto borsalarında listelenir ve yatırımcılar hangi jetonun onlara en yüksek karı getireceğini tahmin eder. Hem NFT hem de Defi, kripto alanındaki vızıltı kelimesidir. SuperFarm, herhangi bir kod gerektirmeyen bir NFT çiftliğine dönüştürerek herhangi bir Token için yardımcı program getirmek için tasarlanmış zincirler arası bir DeFi protokolüdür. SuperFarm, SUPER tokeni ile kripto yatırımcıları için doğru seçim mi? SuperFarm’ın bir aldatmaca olmadığından emin miyiz?


SuperFarm (SUPER) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
SuperFarm (SUPER) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

SuperFarm Dolaşım Arzı Ne Kadar?


Dolaşan Arz 402,410,904.42 SUPER 40% Maks Arz 1,000,000,000 Toplam Arz 999,998,077


SuperFarm Nedir?


SuperFarm ayrıca NFT’lerin kolayca basılmasına ve ticaretine izin verir. Artık herhangi bir proje, dünyanın en heyecan verici yeni NFT çiftliğini özel kurallarla dağıtabilir. NFT Farming yeni bir fenomendir. SUPER, SuperFarm’ın yerel hizmet simgesidir ve yönetim, ücretler, stake ve NFT düşüşleri için kullanılır. SuperFarm, herhangi bir kod gerektirmeyen NFT çiftçiliği için zincirler arası bir DeFi platformudur ve birincil amacı, herkesin kendi jetonlarını oluşturmasını ve NFT çiftçiliği yoluyla onlara değer katmasını kolaylaştırmaktır. Ve iş tarafında herhangi bir kodlama gereksinimi olmadığından, platformu kullanmak kendi NFT’lerini oluşmasının teknik karmaşıklığını azaltır.


SuperFarm’ın tokenleştirme sürecini soyutlama yolu, bir dizi görsel, başlangıç dostu araçtan geçer. Token için kuralları özelleştirebilir, niteliklerini tanımlayabilir, bir davranışı teşvik edebilir. Ayrıca daha fazlasını da yapabilir. SuperFarm platformunun kullanımı basittir ancak etkinlikten ve kaliteden ödün vermemektedir. Platformda üretilebilecek tokenler ERC20 uyumludur. Bunları destekleyen herhangi bir pazara satışını gerçekleştirebilirler. Hatta kullanıcılar isterlerse platform aracılığıyla kendi NFT pazaryerlerini bile kurabilirler.


Tarih


EllioTrades’in yaratıcısı ve Dapp Evolution oyunlarının kurucu babası olan Elliot Wainman, Ethereum topluluğu için toplu olarak benimsenmesi amacıyla SuperFarm’daki resimlerine başladı. Elliot’un hedefi, NFT’ler aracılığıyla spor amaçlı mülk satın almaya çalışan dünya çapında 2,5 milyardan fazla oyun meraklısına ulaşmaktır.

SuperFarm’ın ilk bağış toplama turu, Bitcoin.com, GBV Capital, Solidity Ventures ve Spark virtual Capital gibi önde gelen kripto para ve para şirketlerinin ve diğer pek çok kişinin katıldığı toplam 1,1 milyon doları buldu. SuperFarm’ın ne yaptığına daha derinlemesine dalmadan önce, NFT’lerin ne olduğunu anlamak çok önemlidir.


NFT Tarım


Platform aracılığıyla işletmeler kolayca kendi çiftliklerini oluşturabilir ve NFT’lerini oraya koyabilir. Kullanıcılar, NFT’lerde pay sahibi olmak ve teşvik kazanmak için bunlara erişebilir. Bununla birlikte, herhangi birinin yeni çiftlikler açmasına izin verilmeden önce, minimum SUPER jeton gereksinimi vardır.


NFT Pazar Yeri


Kullanıcılara, çiftçilikten aldıkları ödül puanları aracılığıyla NFT satın alabilecekleri NFT mağazasına erişim verilir. Ayrıca, kullanıcıların desteklenen kripto para birimleriyle NFT satın almalarını sağlar.


Superverse


Superverse, SuperFarm’ın oyun arayüzüdür. Bir otomatik savaşçı kurulumunda çalışan NFT tabanlı bir kart oyunudur. Oyun puanlarının yanı sıra, Superverse’de bulunan bazı ödüller, SuperFarm ile ortak oyun platformlarından NFT düşüşlerini içerir. Bir kullanıcıya Superverse’e erişim verilmeden önce SUPER varlıklar için minimum bir gereklilik vardır.


Superfarm Token – $SUPER


$SUPER token, SuperFarm’ın yerel yardımcı program belirtecidir. Bir değişim aracı olarak veya işlem ve yönetim ücretlerini ödemek için kullanılmaktadır. SUPER ayrıca kullanıcılarına SuperFarm’ın oyun ekosisteminde, video oyun ortaklarında ve NFT indirimlerinde bulunan program ve ürün erişim sağlamaktadır.


Platform gelecekte tamamen ademi merkeziyetçi olmayı amaçladığından, yönetişimi topluluğa yöneliktir. Platformu değiştirmeye veya değiştirmeye yönelik herhangi bir karar veya teklif, SUPER sahiplerinin oylarından geçmelidir. Oylama gücü, sahip olduğunuz SUPER jetonların miktarına göre belirlenebilir. SUPER’de ne kadar çok tutarsanız, oy gücünüz o kadar güçlü olur. Platformda yapabileceğiniz diğer satın alma işlemleri de SUPER içerir. Platformun sadece SUPER sahiplerine açık olan bazı önemli özelliklerine erişmek için kullanılabilir. SUPER satın almak istiyorsanız, jeton Uniswap’ta listelenir. Aşağıda SUPER için bazı kullanım durumları verilmiştir.


Staking


SUPER de stake edilebilir. Kullanıcıların sadece SUPER’lerini akıllı bir sözleşmede kilitlemeleri gerekir, böylece bunu yapmak için jeton ödülleri kazanabilirler. Bu ödül yapısı, SUPER’da da yapılan platform ücretlerinin toplanmasından gelir.


Çiftçilik


SUPER, NFT ödülleri için de yatırılabilir. Kullanıcılar, NFT’ler için staking’e katılarak, ortak çiftliklerden özel NFT ödülleri de alabilirler. Kullanıcılar platformda kendi çiftliklerini de kurabilirler. Ancak, bunu yapabilmek için minimum 100.000 SUPER jeton gereksinimi vardır. Kotanın amacı, istenmeyen e-postalar, kaliteli çiftlikler için düşük bir olasılık olduğundan emin olmak ve jetonun satın alınmasını teşvik etmektir.


NFT


SUPER sahipleri ayrıca NFT düşürme ödülleri alma hakkına sahiptir. Bunlar, Superverse ve ortak video oyunlarında bulunan NFT’lerdir. Ancak, NFT düşüşlerinin bir parçası olmak için kullanıcıların gereken minimum SUPER jetonlarına sahip olmaları gerekir.


SuperFarm ilginç bir DeFi projedir. Platformun güçlü yönlerinden biri olarak hedef pazarının nasıl olduğunu zaten belirlemiş olmasıdır. Proje başarılı bir şekilde başlar ve daha fazla oyuncu ve geliştiriciyi bünyesine katarsa, büyük olasılıkla insanların kripto ve DeFi’ye olan ilgisini önemli ölçüde artıracaktır. 2.5 milyar oyuncunun kripto trenine atladığını hayal edin; büyük bir başarı olacak. Üstelik SuperFarm işletmelerin kolaylıkla faydalanabileceği bir projedir. Kendi NFT’lerini oluşturmak ve pazarlamak istiyorlarsa, SuperFarm’ın arayüzü onlar için platformu da hazırladı. Proje hedeflerine ulaşırsa, DeFi’nin tamamı için umut verici bir görünüm sunuyor. Bugün geldiği noktaya baktığımızda imkansız değil. Platformun kullanımı kolay ve kârlıdır. Dikkat etmemiz gereken DeFi projelerine ait.


Binance indirim ile hesap aç


SuperFarm Bir Dolandırıcı Mı?


SuperFarm, büyük hırsı olan oldukça yeni bir projedir, ancak kurucu ortak Elliot Wainman’dan gelen bilgiler dışında yayınlanan çok fazla bilgi yoktur. Dürüst olmak gerekirse, araştırmamız sırasında projeye dahil olan başka bir ekip üyesinin olup olmadığını netleştiremedik.

Bizi çok endişelendiren şey, bir teknik incelemenin yayınlanmaması ve bundan hiç bahsedilmemesi. SuperFarm ile ilgili herhangi bir içerik oluşturan tek resmi kanal Medium blogudur. Net bir yol haritası yok ve bir Github gelişimi göremiyoruz. Resmi SuperFarm web sitesi sadece iki cümleden oluşan bir açılış sayfasıdır. SuperFarm ile ilgileniyorsanız ve projeye yatırım yapmayı düşünüyorsanız, lütfen bu Reddit başlığını okuyun. Proje ve Elliot Wainman’ın tarihi hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. SuperFarm’ın bir aldatmaca olup olmadığını %100 söyleyemeyiz, ancak proje, herhangi bir para yatırmadan önce derin araştırmalarla ilgilenen yatırımcılar için çok temel bilgilerden yoksundur. Araştırmamızla birlikte SuperFarm’ı, muhtemelen bir kâr veya iyi bir uyku ile sonuçlanmayacak, oldukça riskli bir spekülasyon olarak görüyoruz.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Binance indirim ile hesap aç

27 görüntüleme0 yorum
bottom of page