top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

VeThor Token (VTHO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 VeThor Token (VTHO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

  2. 1.1 VeThor Token Dolaşım Arzı Ne Kadar?

  3. 1.2 Vethor (VTHO) Nedir?

  4. 1.2.1 VeThor Token’ın Kurucuları Kimdir?

  5. 1.2.2 VeThor Token’ı Benzersiz Kılan Nedir?

  6. 1.2.3 VeThor Token Ağı Nasıl Güvenlidir?

  7. 1.2.4 VeThor (VTHO) – VeChain Ekosisteminin Gazı

  8. 1.2.5 VET ve VTHO Arasındaki İlişki

  9. 1.2.6 VeThor (VTHO) – Üretim Oranı

  10. 1.2.7 VTHO Nesil Ödül Türleri

  11. 1.2.7.1 Ödül Türü 1

  12. 1.2.7.2 Ödül Türü 2

  13. 1.2.7.3 Ödül Türü 3

  14. 1.2.7.4 Ödül Türü 4

VeThor Token (VTHO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Kripto para piyasası yüksek dalgalanmaya başladı. Aslında, bu 2021 boğa koşusu sırasında tüm zamanların yeni bir seviyelerine yükselen pek çok kripto para bulunmaktadır. Buna karşılık, bazı kriptolar da düşüş trendi pozisyonu yaşadı. Sonuç olarak, pek çok kripto tüccarları, kriptolarını satma veya tutma zamanının gelip gelmediği konusunda kafa karıştırmaktadır. Bu aynı zamanda tüccarların VTHO’da yaşadıklarıyla aynı zorluktur. Bununla birlikte, kripto piyasaları son dönemlerde konsolide olmaktadır ve çoğu kripto varlığı önceki karlarını kaybediyor. VTHO aynı fiyat dalgalanmasını yaşayacak mı? Bu VTHO fiyat analizi 2021 makalesinde kısaca öğreneceğiz. Ama önce, VTHO’nun ne olduğuna bir bakalım.


VeThor Token (VTHO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
VeThor Token (VTHO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

VeThor Token Dolaşım Arzı Ne Kadar?


Dolaşan Arz 45.63B VTHO Maks Arz Toplam Arz 45,630,180,356


Vethor (VTHO) Nedir?


VeThor Token, VeChainThor genel blok zinciri tarafından yönetilen iki tokenden bir tanesidir. VeChain 2015 yılında piyasaya sürülmüştür, ancak 2018’de yeniden markalaşma sürecine girdi. VeChain Token (VET) platformu yerel token iken, VeThor Token (VTHO), blok zincirinin genel işlevselliğinde önemli bir rol oynuyor. VeThor Token, VeChainThor blok zincirini kullanmanın maliyetini temsil eden bir VIP-180 Standard tokenidir. Ayrıca, birincil amacı blok zincirindeki işlemleri ve süreçleri kolaylaştırmaktadır. Esasen ağın akıllı sözleşme katmanlarını temsil eder.


VeThor Token’ın Kurucuları Kimdir?


Sunny Lu, VeChain’in kurucusu ve CEO’sudur. Profesyonel kariyeri birkaç büyük dönüş yaptı. 2009 yılında Sunny Lu, Bacardi Çin’in BT Müdürü olarak göreve başladı. Bir yıl sonra dikkatini moda dünyasına çevirdi ve Louis Vuitton Çin’in baş teknik sorumlusu oldu. 2014’te şirketin BT sektörüne geçerek Çin bölümünün CIO’su olmuştur.


Bir yıl sonra, 2015’te VeChain fikri doğdu ve Sunny Lu şirketi kurdu. İlk başta, VeChain, Çin’in blok zinciri endüstrisindeki en büyük güç merkezlerinden biri olan Bitse’nin yan kuruluşuydu. Daha sonra Sunny Lu, Bitse’den ayrılmıştır ve VeChain kendi başına bir girişim haline gelmiştir. 2018 yılında şirket, VeChainThor blok zincirini ve VeThor jetonunu oluşturma ile sonuçlanan yeniden markalaşma sürecinden geçmiştir.


VeThor Token’ı Benzersiz Kılan Nedir?


VeThor Token (VTHO), VIP-180 Standard token olması nedeniyle benzersizdir. VeChain Token (VET), birincil değer transfer token olarak işlev görürken, VTHO, VeChainThor işleminin ayrılmaz bir parçasıdır. Blok zincirinin bi-token tasarımı, tüccarların her iki tokene katılmalarına izin vererek projeye katılımlarını çeşitlendirmektedir.


VeChainThor blok zinciri, artan işlem hızlarına ve açık kaynaklı bir tasarıma sahiptir ve geliştiricilerin çabalarını bir araya getirmelerine olanak tanır. Ayrıca VeChainThor, katılımcıları taraflı ödemeler ve çok görevli işlemler düzenlemesine olanak tanıyan meta-işlem özelliklerini geliştirmektedir. Bu çok yönlülük, her seviyede olan kurumsal kullanıcıları blok zinciri özelliklerinden faydalanmalarını sağlamaktadır. Ek olarak, VeChainThor ağı, VET’nin piyasa değeriyle doğrudan ilgili olmayan VTHO Token sayesinde işlemleri ve akıllı sözleşmeleri yürütüldüğü için çift Token tasarımından yararlanmaktadır.


VeThor Token Ağı Nasıl Güvenlidir?


VeChainThor ağı, işlemleri daha hızlı doğrulamasını sağlayan bir yetki kanıtı (PoA) fikir birliği mekanizmasına dayanır. Sadece bu değil, blok zincirinin temeli, Ethereum Sanal Makinesi’nden (EMV) büyük ölçüde etkilenir ve Ethereum blok zinciri tarafından kullanılan bazı ana kavramları kullanır. VeChainThor, Ethereum üzerine inşa edilmemiştir, ancak kendi ayrı blok zinciridir.


PoA konsensüsü, VeChain Vakfı tarafından seçilen bir Authority Masternode’un (AM) onayına dayanır. Yetki Ana Düğümleri, VeChain Vakfı onları doğrulayıcı olarak onaylamadan önce kimliklerini açıklamalı ve itibarlarını oluşturmalıdır. Hem VET hem de VTHO jetonları, özel bir ERC-20 jeton sınıfıdır, yani çok yönlüdürler ve bir dizi sıcak ve soğuk kripto para cüzdanında saklanabilirler.


VeThor (VTHO) – VeChain Ekosisteminin Gazı


VTHO, VeChainThor blok zincirine veri yazmak için ödeme yapmak için gereklidir. Bu, her işlemin (token gönderme veya akıllı sözleşmeye veri gönderme) VTHO’da ödenmesi gerektiği anlamına gelir.


Bir işlem için gereken VTHO miktarı, göndermek istediğiniz verinin boyutuna bağlıdır. Basit bir VET işlemi kullanıcılara yaklaşık 30 VTHO’ya mal olurken, veriler ile dolu bir işlemi akıllı bir sözleşmeye göndermek 1000 VTHO’ya mal olmaktadır. Blok zincirlerinden okumak herkes için ücretsizdir ve VTHO gerektirmez. Blockchain kaşiflerini kontrol ettiği, “kullanılan gaz” yazdığını görürsünüz. 1000 gaz, VTHO/kgas değişken ayarı kullanılarak tanımlandığı gibi şu anda 1 VTHO’ya eşittir.


VET ve VTHO Arasındaki İlişki


Hem VET hem de VTHO, VeChainThor blok zincirinin düzgün çalışması için gereklidir. VET, VTHO’yu oluşturur, böylece VET’i elinde tutarak VTHO kazanırsınız, bu daha sonra işlemleriniz için ödeme yapmak için kullanılabilir.


VeThor (VTHO) – Üretim Oranı


Her VET, oluşturulan her blokla birlikte 0.00000005 VTHO oluşturacaktır (10 saniye zincire yeni bir blok eklenir). Bu, günlük VET başına üretilen 0,000432 VTHO üretim hızına karşılık gelir. Cüzdanında 10K VET olan bir kullanıcı, her gün 4.32 VeThor kazanacaktır.


Bu, zamanla artabilen ancak azalmayan varsayılan VTHO üretim hızıdır. Neslin artması için tüm paydaşların (token sahipleri, Vakıf, işletmeler, vb.) oy kullanabilecekleri bir oylama yapılmalıdır. Kullanımda, VTHO’nun %70’i yok edilirken kalan %30’u işlemin onaylanması için bir ödül olarak Otorite Düğümüne ödenir.

Binance indirim ile hesap aç


VTHO Nesil Ödül Türleri


Ödül türü 1 olarak da adlandırılan varsayılan üretim hızının yanında, temel üretim hızına ek olarak daha fazla VTHO kazanmanıza izin veren üç yöntem daha vardır;


Ödül Türü 1


Gereksinimler: Kendi VeChain’iniz, ne kadar sahip olduğunuz önemli değil. Onları bir düğüme paylaştırmaya gerek yok. Thor Güç üretim oranı: Şu anda her gün düzenlenen 1 VET başına üretilen 0.000432 thor’a ayarlanmıştır. Bu sayı gelecekte artabilir, ancak azalmaz.


Ödül Türü 2


Gereksinimler: Bir yetki düğümüne sahip olun Thor Güç üretim oranı: Blockchain işlemleri tarafından tüketilen tüm Thor Gücünün %30’u, bir Thrudheim Masternode’un 101 sahibine ödüllendirilecek. %70’i kullanımda yanar.


Ödül Türü 3


Gereksinimler: Bir otorite düğümü veya ekonomik düğüm (en küçük VeThor X düğümü hariç) Thor Güç üretim oranı: VeChain vakfı, içinde 15 milyar VET bulunan Foundation Reward Pool adlı özel bir havuz kurdu. Bu havuz tarafından üretilen Thor Gücü, ödül türü 3 için uygun olanlar arasında bölünecektir.


Ödül Türü 4


Gereksinimler: Bir otorite düğümü veya X ekonomik düğümü. Thor Güç üretim oranı: VeChain vakfı, içinde 5 milyar VET bulunan Foundation X Ödül Havuzu adlı özel bir havuz kurdu. Bu havuz tarafından üretilen Thor Gücü, ödül türü 4 için uygun olanlar arasında bölünecektir. VTHO’nun 2021’de harika bir geleceği var gibi görünüyor. VTHO ekosisteminde ve genel kripto pazarında devam eden gelişmelerle birlikte, VTHO’nun yeni zirvelere ulaştığını görebiliriz.


Bu arada, uzun vadeli VTHO fiyat tahminimiz 2021 yükseliş gösteriyor. Mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) bu yıl yaklaşık 0,042 dolardan geçme olasılığı yüksek. Ancak bu, yalnızca önceki psikolojik direnci kırarsa gerçekleşecektir. Dahası, 2021’deki yükseliş VTHO fiyat tahmini 0,075 dolar. Yatırımcılar bu yıl Bitcoin ve Ethereum gibi ana akım kripto para birimleri ile birlikte VTHO’nun yanında yer almaya devam ederse 1 dolara bile ulaşabilir.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Binance indirim ile hesap aç

17 görüntüleme0 yorum
bottom of page