top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Bella Protocol (BEL) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 (BEL) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

  2. 1.1 Bella Protocol arzı ne kadar?

  3. 1.2 Bella Protocol Nedir?

  4. 1.3 Bella Protokolü Özellikleri

  5. 1.3.1 Optimize Edilmiş Portföy Stratejileri

  6. 1.3.2 Gaz Ücreti Tasarrufu

  7. 1.3.3 Otomatik Yeniden Yatırım ve Bileşik Getiri

  8. 1.3.4 Bella Protokolünün Arkasındaki Motivasyon

  9. 1.3.5 Planlanan Ürünler

  10. 1.3.6 Bella Protokolünün Temel Özellikleri

  11. 1.4 BEL Token

  12. 1.5 BEL Satın Alma ve Saklama

  13. 1.5.1 Bella Protokolü Yasal mı, Güvenli mi?

(BEL) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Finansın geleceğinin DeFi olduğunu söylemek güvenli. Merkezi olmayan finansın kısaltması olan DeFi, yalnızca demokratikleştirilmiş bir finans sistemi fikri değil, aynı zamanda kullanıcılar için yeni ve cesur teklifleri olan bir fikirdir. Blockchain tabanlı finans, aracıları aşamalı olarak kaldıracak ve sisteme şeffaflık ve adalet katacaktır. Bella, DeFi eyleminin ortasındaki projelerden biri. Kullanıcılara fayda sağlamak ve DeFi’yi ana akım haline getirmek için bir dizi DeFi ürünü sunar. Bella Protocol ekibi, “kullanıcıların zarif tasarımı ve sorunsuz kullanıcı deneyimi ile çok daha iyi mobil ürünleri hak ettiğine” inanıyor. Daha önce hiç olmadığı gibi, en çok etkileşim kurduğumuz gadget’lar olan mobil cihazlara kripto kullanmayı hedefliyor. Bella, dünyanın en büyük kripto borsasının Binance kullanıcılarına DeFi konseptini hayata geçirme girişimi olan Binance’in Launchpool platformunun ev sahipliği yaptığı ilk DeFi projesi olarak öne çıkıyor.

Bella Protocol (BEL) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
Bella Protocol (BEL) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Bella Protocol (BEL) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Binance indirim ile hesap aç


Bella Protocol arzı ne kadar?

Dolaşan Arz


48,000,000.00 BEL

48%


Maks Arz

100,000,000


Toplam Arz

100,000,000

Bella Protocol Nedir?


Bella Protocol, verim çiftçiliği, otomatik borç verme, tek tıklamayla tasarruf, bir robot danışmanı ve daha fazlası gibi bir DeFi ürünleri paketidir. Bella ekibi, otomatikleştirilmiş akıllı sözleşmeler ve blok zincirinin güvenliği sayesinde kripto yatırımını herkes için daha erişilebilir hale getirmek istiyor.


Bella ekibi, kullanıcıların yüksek gaz ücretleri, düşük hızlar ve kötü kullanıcı deneyimleri nedeniyle DeFi’ye girmelerinin engellendiği mevcut durumu düzeltmek istiyor. Bella’da kullanıcılar basitçe kripto para yatırabilir ve yüksek getiri elde edebilir. Bella ekibi, finans, kriptografi ve mühendislikte uzun yıllara dayanan deneyime sahip blockchain gazilerinden oluşuyor. Bella, ARPA projesinin arkasındaki aynı ekip tarafından hayal edilmiştir.


Bella Protokolü Özellikleri


Optimize Edilmiş Portföy Stratejileri


Akıllı sözleşmelerimiz, portföyü sizin için optimize etmek için yatırım stratejilerini ayarlayacaktır. Ekibimiz ve Bella topluluğumuz, riske göre ayarlanmış en iyi getiri için verim çiftçiliği stratejilerini sürekli olarak yeniden değerlendirecek, yükseltecek ve uygulayacaktır.

Gaz Ücreti Tasarrufu


Ethereum ekosistemi geliştikçe gaz ücretleri bu günlerde çok pahalı. Para yatırmak, ödülü almak ve Curve.fi gibi protokollerden para çekmek 500 USD’ye kadar yüksek bir maliyete mal olabilir. Flex Savings v2 ile kullanıcılar, yerleşik verim toplama mekanizmalarımız sayesinde gaz giderinden %90’a varan oranda tasarruf etmeyi bekleyebilirler.


Otomatik Yeniden Yatırım ve Bileşik Getiri


Tüm getirileriniz, getirilerinizi birleştirmek için otomatik olarak temel protokollere yeniden yatırılacaktır! v2 akıllı sözleşmeleri, işlem maliyetini ve geliri dengelemek için bu adımla düzenli olarak ilgilenecek, böylece kullanıcılar beklentileri aşan getiri elde edebilecek


Bella Protokolünün Arkasındaki Motivasyon


Bella ekibi, şu anda DeFi alanını zorlayan belirli sorunlu noktaları ele almak istiyor. Bu nedenle, Bella protokolü geliştirme aşağıdakiler tarafından yönlendirilir;

  1. DeFi, yükselişi büyük ölçüde stablecoin’lere bağlı olan trilyon dolarlık bir pazar.

  2. Tüm heyecan ve uğultuya rağmen, kripto kullanıcılarının sadece %1’i aktif olarak DeFi ile ilgileniyor.

  3. DeFi kullanıcıları hala yüksek gaz ücretleri, kötü kullanıcı deneyimi ve akıllı sözleşmelerin karmaşıklığı gibi şeylerle boğuşmak zorunda.

  4. DeFi kullanıcıları, likidite madenciliği yoluyla yüksek getiri vaadiyle oldukça motive oluyorlar.

  5. En iyi kullanıcı deneyimi için çeşitli DeFi platformlarında birlikte çalışabilirliğe ihtiyaç vardır.

  6. Cep telefonu, hem DeFi hem de CeFi’de (merkezi finans) bir sonraki büyük şey olacak

Planlanan Ürünler

  1. Likidite madenciliği: Kullanıcılar çeşitli kripto jetonlarında pay sahibi olabilir ve BEL ödülleri kazanabilir. Şu anda Curve ARPA/USDC, BEL/USDC Likidite Sağlayıcı tokenlerinde stake yapabilirsiniz.

  2. Esnek tasarruflar: Bella, hem sabit paralar hem de kripto para birimleri için optimize edilmiş arbitraj getirisi çiftçiliği stratejilerini destekler.

  3. Tek Tıkla Varlık Dağıtımı.

  4. Bella, popüler DeFi ürünlerini minimum gaz ücreti ile dağıtmak için akıllı bir portalı destekler.

  5. Borç Verme: Bella, kullanıcıların bahisten getiri elde edebileceği, tavsiye bonusları kazanabileceği ve daha pek çok şey için esnek, güvenli, merkezi olmayan para piyasalarını destekler.

  6. robo-danışman

Bu araç, endeksler, sabit paralar ve diğer kripto varlıkları için özelleştirilmiş kullanıcı risk profilleri oluşturur.


Bella Protokolünün Temel Özellikleri


  1. Otomasyon

Bella otomasyona büyük önem veriyor. Kod tüm işi yaparken “arkanıza yaslanıp varlıklarınızın büyümesini izleyebileceğiniz” tek tıklamayla bir yatırım süreci sağlar.

  1. Çok Düşükten Sıfıra Gaz Ücretleri

Bella ekibi, herkesin birinci sınıf finansal hizmetlere erişimi olması gerektiğine inanıyor. Bu nedenle, platformla etkileşime girerken çok az ila sıfır gaz ücreti ile karşılaşacaksınız.

  1. En İyi Verim

Bella, parçacıkların piyasadaki en rekabetçi getirilerden bazıları için bir yol olmasını istiyor.


BEL Token


BEL, Bella ekosisteminin yerel kripto para birimidir ve aşağıdaki rolleri oynar;

  1. Ücret Toplama: Ekosistemden elde edilen işlem ve hizmet gelirinin bir kısmı, BEL token pay sahiplerine, yönlendirme kanallarına, operasyonlara ve risk rezervine (güvenlik ihlalleri durumunda tuzların bileşik kullanımlara sigorta çözümü) yönlendirilecektir.

  2. İndirimler: BEL jeton sahipleri hizmetlerde indirimlerden yararlanır. Örneğin, robo danışmanı kullanır ve BEL’de ödeme yaparsanız daha az ödersiniz.

  3. Staking: Kullanıcılar, BEL jetonlarına sahip olduklarında staking ödülleri kazanabilecekler.

  4. Oylama ve yönetim: BEL belirteçlerini tutmak, kullanıcılara ürün yükseltmeleri, yeni sürümler, ortaklık ürünleri vb. gibi önemli kararlarda seslerini duyurma hakkı verecektir.

Bella Topluluğu Büyüme Stratejileri


Bella ekibi, önümüzdeki aylarda ve yıllarda topluluk büyümesini genişletmek amacıyla çeşitli stratejiler uygulamayı planlıyor. Mevcut stratejiler şunları içerir;

  1. Token ihalelerinin yapılması

  2. ARPA jeton sahiplerine jeton airdropları gerçekleştirme

  3. Topluluğun sosyal medya platformlarında aktif olarak katılımını sağlamak.

  4. Likidite ödül programının başlatılması

Gelecekteki stratejiler şunları içerir;

  1. BEL kullanımını zorlamak için diğer DeFi ödünç verme protokolleriyle ortaklık yapmak

  2. BEL’i listeleyebilmeleri için merkezi olmayan borsalarla (DEX’ler) ortaklık yapmak.

  3. BEL’in teşvikli stake havuzlarının bir parçası olarak kabul edilmesi için diğer DeFi platformlarıyla işbirliği yapmak

  4. Yönlendirme programını zorlamak için Esnek Tasarruf ve Tek Tıkla Portalı Başlatma

  5. Fiat ağ geçitlerinin daha geniş bir kullanıcı tabanına hitap etmesini sağlamak



BEL Satın Alma ve Saklama


Şu anda BEL, Binance, Binance.KR, MXC ve Bilaxy, BKEX, HotBit, BitAsset ve Fatbtc’de listelenmiştir. USDC, BTC, BNB, BUSD, USDT ve daha fazlasıyla eşleştirilmiş jetonu bulacaksınız. BEL jetonlarını Ledger, Trezor, Atomic Wallet, Trust ve daha fazlası dahil olmak üzere birkaç harika cüzdandan birinde saklayabilirsiniz.

Bella, çok az veya hiç ücret ödemeden hizmetler sunarak, kullanıcıların portföylerinden en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olacak bir robo danışman ve mobil kullanıcıları hedefleyerek kendisini farklılaştırmayı amaçlayan bir DeFi kredi protokolüdür. Diğer DeFi projeleri, CeFi alanından mümkün olduğunca kaçınmaya çalışırken, Bella, kullanıcılara hibrit bir deneyim sağlamak için onunla birlikte çalışır. Bu faktörler protokolü ilerletecek mi, etmeyecek mi? Bu görülmeye devam ediyor.


Bella Protokolü Yasal mı, Güvenli mi?


Bu makaleyi yazarken, Bella Protocol coin’in yasal ve kullanımı güvenli olduğunu söyleyebiliriz. Sonunda bu Bella Protocol incelemesinin sonuna geldik, blogumuzu beğendiyseniz, lütfen yer imlerine ekleyin veya abone olun.


Binance indirim ile hesap aç


21 görüntüleme0 yorum
bottom of page