top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Binance TR %10 Komisyon indirim Kodu

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 Binance TR %10 Komisyon İndirim Kodu

  2. 1.2 Binance Nasıl Çalışır?

  3. 1.2.1 Bitcoin ve Desteklenen Altcoinler

  4. 1.2.2 Binance Ticaret Ücreti Çizelgesi

  5. 1.2.3 Binance Finansmanı

  6. 1.2.4 Kullanım Kolaylığı

  7. 1.2.5 Binance’i Kullanmak Güvenli Mi?

  8. 1.2.6 Müşteri Desteği

  9. 1.2.7 Sıkça Sorulan Sorular

  10. 1.2.7.1 Binance Tarafından Sunulan Bazı Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

  11. 1.2.7.2 Binance’de Para Çekme Ücretleri Ne Kadar Tutar?

  12. 1.2.8 Binance’in Avantajları

  13. 1.2.8.1 Kullanımı Kolay

  14. 1.2.8.2 Çok Yüksek Güvenlik ve Gizlilik

  15. 1.2.8.3 Birçok Ödeme Yöntemi

  16. 1.2.8.4 Binance Çoklu Para Birimini Destekler

  17. 1.3 Binance %10 Komisyon İndirimi Referans Kodu

Binance TR %10 Komisyon İndirim Kodu


2017 yılında Changpeng Zhao tarafından kuruluşundan bu yana Binance, işlem hacmi ve likidite açısından en büyük platformlardan biri haline geldi. Binance borsası Çin’de kuruldu, ancak Çin hükümeti ICO’ları yasakladıktan sonra işletme sunucularını Japonya’ya ve merkezini Malta’ya taşıdı. Binance’in 2017’deki ICO’su büyük bir başarıydı ve aynı yılın ikinci bölümünde başlayan ünlü Bitcoin boğa koşusu için tam zamanında 15 milyon dolar topladı. Platformun masaya getirdiği felsefe basitti: çok az veya hiç kesinti olmaksızın son derece sezgisel ve hızlı bir kullanıcı deneyimi yaratmaktı. Bugüne kadar Binance, müşterilerine yenilikçi değişim özellikleri sunarak alakalı ve diğer büyük borsaların önünde kalmayı başardı. Borsa dünya çapındaki kullanıcılara açıktır, 40’tan fazla ülkeden 1.300’den fazla çalışanı ve 15 milyondan fazla Binance kullanıcısına sahiptir. Borsa ayrıca Binance Coin adlı kendi kripto para birimine sahiptir. Binance TR Komisyon indirim kodunuz: 3J388M1D


Binance TR %10 indirim kodu: 3J388M1D


Binance TR %10 Komisyon indirim Kodu
Binance TR %10 Komisyon indirim Kodu

Binance TR %10 Komisyon İndirim Kodu






Binance Nasıl Çalışır?


Binance hesabı oluşturmak oldukça basittir. Binance ekibi, borsalarındaki kullanıcıların çoğunluğu olmasa da birçoğunun ilk kez alım satım yaptığını biliyor. Sonuç olarak Binance, platformunu sık sık yeniden tasarlar ve günceller. En son güncelleme, Binance’in sayfasını, hareket halindeyken erişilebilen daha fazla seçenek içerecek şekilde yenilediği Haziran 2019’da gerçekleşti.

Bir hesaba kaydolmak için e-posta adresinizi ve şifrenizi girmeniz gerekir. Hesabınızı doğrulamak için bir e-posta alacaksınız ve yapmanız gereken sonraki şey, ekstra güvenlik için iki faktörlü kimlik doğrulamayı (2FA) etkinleştirmek.


Binance ayrıca, kullanıcıların hesaplarına ek bir güvenlik derecesi eklemesine olanak tanıyan bir araç olan Kimlik Avı Koruması kodu ayarlama seçeneği de sunar. Kimlik Avı Koruma Kodunu etkinleştirdiğinizde, aldığınız tüm orijinal Binance e-postalarında görünecektir. Bu kod, meşru e-postaları kimlik avı girişimlerinden ayırmanıza yardımcı olur, böylece kimlik avı dolandırıcılıklarından kaçınabilirsiniz. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyorsanız Binance, Binance.US adında alternatif bir platform oluşturmuştur. Binance ABD borsası, özellikle Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüccarlar için tasarlanmıştır.


Bitcoin ve Desteklenen Altcoinler


Ticaret platformu tarafından sunulan desteklenen kripto para birimlerinin çeşitliliği, en çekici özelliklerinden biridir. İster Bitcoin (BTC), ister Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Tether gibi altcoinler olsun, Binance’in desteklemediği bir kripto para bulmakta zorlanacaksınız. (USDT), Tron (TRX), Neo ve Dash.


Tüccarlar, kredi/banka kartları, SEPA ve banka transferlerini kullanarak Bitcoin veya diğer dijital para birimleri için fiat para birimlerini değiştirebilirler. Son zamanlarda borsa, Visa ve MasterCard kullanarak kredi ve banka kartları yoluyla premium kripto para birimi alımları sunmak için Simplex gibi üçüncü taraf işletmelerle ortaklık kurdu. Bu hizmetin USD alımlarında %3,5’e varan bir ücretle geldiğini lütfen unutmayın. Öte yandan, SEPA ve banka havalelerinde hiçbir işlem ücreti alınmaz. Bununla birlikte, bu ödeme seçeneği EUR, CAD ve AUD gibi çeşitli fiat seçenekleri için erişilebilir olmasına rağmen, USD mevduatları için sunulmamaktadır.


Binance Ticaret Ücreti Çizelgesi


Binance, sürekli olarak alım satım ücretlerini düşürmeye çalışarak diğer borsalara kıyasla önemli bir avantaja sahiptir ve biraz tasarruf etmek istiyorsanız sizin için ideal olabilir. Binance, kripto alım satım faaliyetlerinin çoğu için sabit %0,1 ücret sunuyor. Ayrıca Binance’in yerel jetonunu (BNB) kullanarak işlem ücretlerinizi öderseniz ekstra %25 indirim alırsınız. Çoğu borsa iki katı ücret alır. Binance, diğer birçok borsa gibi, kullanıcının son 30 gündeki işlem hacmi üzerinden işlem ücretleri belirler. Blok zinciri ücretleri dışında mevduat için ödeme yapmanıza gerek yoktur. Para çekme ücretleri ile ilgili olarak, lütfen Binance.com’u ziyaret edin ve her bir kripto para biriminin oranlarını ayrı ayrı kontrol edin.


Binance Finansmanı


Binance’in değişim hizmetlerine en son ilavesi, Binance tasarrufları ve stake etme gibi birkaç finansal üründür. Binance tasarrufları, kullanıcıların esnek veya kilitli hesap türleri aracılığıyla atıl fonlardan geri dönüş yapmalarını sağlar. Binance’in esnek tasarruf ürünü, tüketicilerin borç vermelerine ve faiz kazanmalarına olanak tanır. Her tüketici, atıl kripto varlıklarını Binance Margin’e ödünç vererek para kazanmaya başlayabilirken, kilitli tasarruf hesapları sabit vadeli mevduatlara daha yüksek faiz öder.


Stake programı, kullanıcıların herhangi bir teknik bilgi birikimine ihtiyaç duymadan, hisse kanıtı ve merkezi olmayan finans (DeFi) kripto para birimlerinden getiri elde etmelerini sağlar. Tasarruf hesapları gibi, stake programı hem esnek hem de kilitli versiyonlarda mevcuttur. Madenciler, ödülleri dağıtan daha geniş bir madencilik topluluğu olan Binance Smart Pool’a girecek.


Kullanım Kolaylığı


Binance’de işlem yapmak çok kolay ve kullanıcı dostu bir süreçtir. Bitcoin, Ether, BNB, XRP ve Tether ticaret çiftlerine ek olarak ticaret için kullanılabilecek inanılmaz bir kripto para birimi aralığı vardır. Müşteriler, sipariş defteri tarzı ticaret, eşler arası ve OTC için temel, klasik ve gelişmiş ticaret arayüzleri arasında seçim yapabilir. Temel seviye, kullanıcıların Bitcoin, BNB ve diğer yüzlerce kriptoyu sadece birkaç dakika içinde takas edebilecekleri ticaret için en uygun yoldur. Düzen, zararı durdur, piyasa, limit emri ve spot veya marj ticareti ile kripto para ticareti için seçeneklerin yanı sıra çizelgeler de sağlar.


Binance’in ayrıca “Biri Diğerini İptal Eder” adlı bir özelliği var. Bu, bir stop-limit emri ve bir limit emrinin aynı anda verilmesidir ve eşzamanlı emir olarak bilinir. Gelişmiş platform, “Klasik” platformda bulunan tüm işlevleri içerir. Ancak, grafiklerde daha fazla alım satım aracı mevcuttur. Marj ticareti, yatırımcıların karlarını artırmak için marj üzerinden işlem yapmalarına olanak tanır. OTC, daha büyük alımlar veya satış işlemleri için daha iyi fiyatlandırma ve daha hızlı kapanış sağlar. Ayrıca Binance, Android ve iOS cihazlarda kripto para ticareti yapmak için en gelişmiş ve basit mobil uygulamaları sunar.


Binance’i Kullanmak Güvenli Mi?


Binance, güvenliği birinci önceliği haline getirerek özel önem veriyor. Etkili güvenlik özelliklerini entegre ederek kendilerini güvenilir bir platform olarak kurmuşlardır. Yeni başlayanlar için borsa, kullanıcıların kripto varlıklarının, hesaplarının ve verilerinin mümkün olduğunca güvenli olduğundan emin olmak için 2FA kullanıyor.


Binance, 2018’de neredeyse şirketin itibarını mahvedebilecek bir bilgisayar korsanlığı girişimine maruz kaldı. Bilgisayar korsanları, Viacoin’in fiyatını yükseltmek için para ticareti yapmak amacıyla kullanıcı verilerini toplamak için bir kimlik avı dolandırıcılığı kullandı. Neyse ki Binance, bilgisayar korsanlarını engelledi ve hiçbir fon çalınmadı. Bununla birlikte, Binance 2019’da başarıyla saldırıya uğradı ve 40 milyon dolardan fazla kripto para birimi geri çekildi. Yine de durum Binance tarafından çözüldü – güvenlik fonlarını kullanıcılarına kayıpları tam olarak geri ödemek için kullandılar.


Müşteri Desteği


Binance, en başından beri müşteri hizmetlerine öncelik verdi ve kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor. Borsa, müşteri odaklı tutumları, özel destek ekibi, düşük ücretler ve geniş hizmet yelpazesi sayesinde endüstri lideri olarak kendini kanıtlamıştır.


Kullanıcıların çoğu Binance destek hizmetlerinden memnun. Kullanıcıların herhangi bir soru veya endişesini iletmesinin standart yolu Binance’in e-posta formudur. Diğer tüm platformlarda olduğu gibi, kullanıcıların büyüklüğü nedeniyle bir yanıt için bir süre beklemeniz gerekebilir. Bir chatbot da kullanabilirsiniz, ancak belirli bir sorununuz varsa, cevaplar otomatik olduğu için bu seçenek o kadar yardımcı olmayabilir.


Neyse ki, web sitesi tamamen çok dillidir, bu nedenle müşterilerin çoğu aşina oldukları bir dilde destek bulabilir. Küresel bir kripto borsası olarak rekabet etmeyi amaçladığından, bu Binance için bir başka önemli avantajdır. Müşteri desteği ile iletişime geçmeden önce, sorununuzun niteliğine bağlı olarak, web sitelerinin SSS alanında yanıtınızı bulabilirsiniz. Ayrıca Binance, hem kripto para birimleri hem de blok zinciri teknolojisi için bir dizi eğitim aracına sahiptir. Bloglarında, borsa ve genel olarak kripto sektörü hakkında çok fazla bilgi bulabilirsiniz. Binance blogu, sindirimi kolay çok sayıda kripto bilgisi sunar ve akademi, videolar ve nasıl yapılır eğitimleri de dahil olmak üzere çeşitli kaynaklara ücretsiz erişim sağlar.


Sıkça Sorulan Sorular


Binance Tarafından Sunulan Bazı Ödeme Yöntemleri Nelerdir?


Binance ile ilgili akılda tutulması gereken bir şey, platformuna yalnızca kripto para birimi yatırabileceğinizdir. Ancak Binance’in Simplex ile yaptığı iş birliği sayesinde müşteriler kredi kartlarıyla fiat para birimlerinde ödeme yapabilirler. Ayrıca Binance, yeni kripto para birimlerini rakiplerinin çoğundan daha hızlı piyasaya sürme konusunda güçlü bir geçmişe sahip ve bu da müşterileri borsalarını kullanmaya teşvik ediyor. Bu, kullanıcıların piyasada büyüme elde etmeden önce uygun fiyatlarla yeni para birimleri elde etmelerini sağlar. Evet, Bittrex hem Android hem de iOS kullanıcıları için bir uygulama sunar.


Binance’de Para Çekme Ücretleri Ne Kadar Tutar?


Binance’in para çekme maliyetleri, fiat para çekme işlemleri için 1 ila 15 ABD Doları arasında değişen değişim ücretleri nedeniyle çok uygundur. Kripto para çekme işlemleri için aralık aynıdır. Kullanıcıların yalnızca karşılık gelen 1 ila 15 ABD Dolarını Bitcoin (veya kullandıkları herhangi bir altcoin) olarak ödemeleri gerekir.


Müşteriler, borsayı ne sıklıkla kullandıklarına ve ne kadar para harcadıklarına bağlı olarak seviyelere atanır. Seviye 1, fazla harcama yapmayan yeni başlayanlar anlamına gelir. Daha fazla işlem yaptıkça seviyeleri yükselir ve işlem ücreti indirimleri elde ederler. Binance, birçok tüccar için kripto yatırımı ile eş anlamlı hale gelen bir kripto endüstrisi lideri haline gelen fantastik bir kripto para borsasından başka bir şey değildir. Kısa sürede çok şey yaptı ve haklı olarak dünyanın en büyük platformlarından biri olarak yerini aldı.


Borsa, diğer tüm platformlardan daha fazla kripto para birimi sunar ve Binance ücretleri Coinbase, Kraken ve Gemini gibi ünlü platformlara kıyasla en düşük ücretler arasındadır. 2FA, SMS onayı, para çekme adresi beyaz listesi ve kimlik avına karşı koruma kodları gibi çok çeşitli güvenlik özellikleri sunar. Para çekme limitinizi 24 saatte 2 BTC olarak ayarlamış olmanız şartıyla, borsa ayrıca KYC veya başka bir doğrulama şekli gerektirmez. Bittrex, kripto para alışverişi için sezgisel bir arayüz ve güvenli bir alan sağlayan güvenilir bir platformdur. Uzun doğrulama süreçleri bazı kullanıcılar için sıkıcı olabilir, ancak platform 450 işlem çifti ve 260 dijital para birimiyle bunu fazlasıyla telafi ediyor. Kullanıcıların altcoinleri USD veya EUR’ya dönüştürmelerine ve doğrudan bir banka hesabına çekmelerine izin verildiğinden, marj ticareti eksikliği büyük bir darbe olarak gelmiyor.


Binance’in Avantajları


Kullanımı Kolay


Binance, dünyadaki kullanımı en kolay, şeffaf ve basit kripto para birimi değişimi. Binance web sitesi ve masaüstü, neredeyse yaygın olarak kullanılan diğer web siteleri gibidir. Binance, hem acemi hem de deneyimli tüccarlar için kullanımı kolay bir form haline getiren birçok özelliğe sahiptir.


Onboarding platformu son derece hızlı çalışır. Beş dakika içinde bir hesap oluşturmanıza ve kripto para birimleri satın almanıza olanak tanır. Bir hesap oluşturduktan sonra kaydolurken temel bir kayan onay vardır. Bu, hesabınızın bir robot veya bilgisayar sistemi tarafından kaydedilmemesini sağlar. Bu da size bir tür güvenlik sağlar. Platform, yatırımcılara farklı seviyelerde hizmet araması sağlayan farklı seviyelerde ticaret ekranlarına sahiptir.

Bir hesap oluşturduktan sonra check-in yaptığınızda Binance sistemi girdiğiniz e-posta kimliğini doğrulamanızı ister. Binance ekibi, e-posta kimliğini doğrulamak için e-posta hesabınıza bir doğrulama e-postası gönderir. Bir kodu girdikten/doğruladıktan sonra, bu kodu işletme hesabınızda oturum açmanız gerekir. Bu işlem, bir robot veya bilgisayar sistemi tarafından yanlışlıkla kayıt olmamanız için hayati önem taşımaktadır. Binance ayrıca App Store ve Google Play Store içinde, kullanıcıların hareket halindeyken hesaplarını düzenlemelerine yardımcı olan ve ayrıca kimlik doğrulama sürecinden erişilen mobil uygulamalar sağlar. Mağazada dolaşmak istemeseniz de Android APK’sını doğrudan Binance.com’dan indireceksiniz.


Çok Yüksek Güvenlik ve Gizlilik

  1. Binary, kullanıcılara kişisel bilgileri ve kullanıcı varlıklarını korumak için yüksek düzeyde güvenlik sağlar. Güvenlik önlemleri şunları içerir:

  2. YubiKey 2 Faktörlü Doğrulama: YubiKey, hesabınızın güvenliğini dengede genişletmek için 2FA yöntemi olarak kullanabileceğiniz bir donanım cihazı olabilir.

  3. Google Kimlik Doğrulaması: Para çekme ve güvenlik değişikliği için kullanılır.

  4. SMS Kimlik Doğrulama: İade ve güvenlik değişikliği için kullanılır.

  5. E-posta Adresi: İzin ve güvenlik değişikliği için kullanılır.

  6. Cihaz Yönetimi: Kullanıcılar “Yönet”e tıklayarak hesabınıza erişime izin veren cihazları görebilirler. Burada kullanıcılar ayrıca istenmeyen cihazları da silebilirler.

  7. Adres Yönetimi: Adres yönetimi, kullanıcıların her para çekme adresi için çok sayıda kaydetmesine ve not yazmasına olanak tanır. Ayrıca, para çekme listesinden kurtulmanıza izin vererek paranızı korumaya yardımcı olan bir beyaz liste seçeneği de vardır.

  8. Kimlik Avı Önleme Kodu: Kimlik avı önleme kodunu derleyerek, ikili e-postalar ile kimlik avı girişimleri arasında ayrım yapmaya hazır olacaksınız.

  9. Hesap Etkinliği: Kullanıcılara hesap etkinliği sağlar. Bu genellikle oturum açma etkinliği ve güvenlik etkinliği olarak sınıflandırılır.

Birçok Ödeme Yöntemi


Binance P2P’de birçok ödeme yöntemini kullanabilirsiniz. İnsanlar, seçtikleri belirli bir ödeme yöntemini kullanmak için genellikle daha iyi bir fiyat öderler. Kripto para birimlerini rekabetçi bir fiyata satın alarak ve ardından daha az ödeme yöntemi kullanarak satarak birkaç ucuz ödeme yönteminden nakit kazanacaksınız. İnsanlar, hizmet vermesi zor olan bir ödeme yöntemini kullanmak için daha fazla ödemeye razı olacaktır. Binance, çeşitli para yatırma ödeme yöntemlerini destekler:

  1. Kripto

  2. Banka fiatı

  3. Kredi / Banka Kartı

  4. PTP ticareti

  5. Üçüncü taraf ödemesi

  6. Mobil Para

Binance Çoklu Para Birimini Destekler


Düzenli yeni özellikler ve geliştirmeler gibi son P2P reklam özelliklerinin yanı sıra Binance P2P, hala en hızlı büyüyen P2P platformlarından biridir. Şu anda 27 fiat para birimini ve 6 kripto para birimini destekliyor.

Ve bir kez “destek” dediğimizde, desteklediğimiz para birimi için büyük miktarda nakit almaya çalıştığımızı kastediyoruz. Açılır seçenekte dünya para birimlerinin bir listesini eklemek ve bir gün olarak adlandırmak kolaydır. Business P2P ile desteklediğimiz her ülkedeki P2P alıcıları ve satıcıları ile koordineli çalışırız. Eşler Arası (P2P) Tüccar Programı, bireylerin ve şirketlerin P2P kripto ticareti pazarımıza nasıl girebileceklerini açıklar. İşte Binance’deki popüler kripto paralardan bazıları:

  1. Bitcoin

  2. BitcoinUSD

  3. ETH — Ethereum

  4. Ripple

  5. TRON

  6. PotCoin

  7. Namecoin

  8. Tether

  9. Bitcoin Cash

  10. Basic Attention Token

  11. Litecoin

  12. Titcoin

  13. Dogecoin

  14. Hedera Hashgraph

  15. Primecoin

  16. NEO

Binance %10 Komisyon İndirimi Referans Kodu


Kripto para alım satımlarında komisyon alınmaktadır ve referans linki ile kayıt olduktan sonra alınan komisyondan yapılacak tüm işlemlerde %10 daha az ödenecektir. Örneğin Binance borsasına 200 bin lira ile girmek isteyenler yaklaşık 150 lira komisyon ödeyecekken indirimli kodla 120 lira öde yapacaktır. Bir seferlik gibi görülmese de sürekli al-sat yapanlar için komisyon ödemelerinden tasarruf imkanı sağlar.


Binance TR %10 indirim kodu: 3J388M1D



10 görüntüleme0 yorum
bottom of page