top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Boks efsanesi Floyd Mayweather, NFT'yi başlatacak

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Boks efsanesi Floyd Mayweather, NFT'yi başlatacak


Boks efsanesi Floyd Mayweather, Logan Paul ile kavgasından önce 26 Mayıs'ta dijital koleksiyonunu piyasaya sürerek NFT çılgınlığına katılmayı planlıyor.


NFT'ler 26 Mayıs'ta Yayınlanacak


Youtuber Logan Paul ile bir sonraki kavgasından önce, boks efsanesi Floyd Mayweather kendi NFT'lerini başlatacak. Eşsiz parçalara sahip özel koleksiyon, Mayweather'ın yaşam ve spordaki mirasını onurlandırıyor. Çeşitli ağırlık sınıflarında büyük unvanlar kazandıktan sonra, Floyd profesyonel kariyeri boyunca namağlup kaldı.


NFT'ler, dünyanın dört bir yanındaki boks meraklıları ve NFT koleksiyoncuları için mevcut olan nadir sanat eserleri, videolar ve hatıralardan oluşan bir koleksiyon olacak. IronBend, harcanamayan tokenleri başlatmak için Reality Gaming Group ve Zytara Labs ile güçlerini birleştirdi. Zytara Labs'ın kurucusu ve CEO'su Al Burgio, “NFT dijital koleksiyonunun nadir olanı da dahil olmak üzere 5 bölümü olacak” dedi.


Kendini TBE ilan eden Mayweather girişim hakkında şunları söyledi; "Sıfırdan başladım ve kariyerime ulaşmak için mümkün olan her şeyi yaptım. Sanırım bu Amerikan rüyası. Kendimi bir ünlü olarak değil, başarmış bir ikon olarak görüyorum. Yaptığım şeyler ve spora bıraktığım izler yüzünden adım her zaman dayanacak. Bu dijital koleksiyonlar, herkese Mayweather mirasının bir parçası olma fırsatı veriyor. "


Mayweather, “Artık kariyerim bitti, ancak yaptığım şeyler, miras ve sporda bıraktığım izler nedeniyle adım her zaman var olacak” dedi. NFT'lerin hangi blockchain ağına inşa edileceği veya hangi pazarda satılacağı belli olmasa da Burgio, bu bilgilerin 26 Mayıs'taki satıştan önce açıklanacağını söyledi.

Kripto Para Birimleri NFT'leri Kolaylaştıracak


NFT'ler 26 Mayıs'ta, Mayweather'ın Paul ile mücadelesinden günler önce, 6 Haziran'da satışa çıkacak. Floyd "Money" Mayweather, 20 milyondan fazla abonesi olan genç YouTube etkileyicisiyle yüzleşmek için kariyerinin en yüksek 50 galibiyetiyle emeklilikten dönüyor.


"Etkinlik beklentisi arttıkça, NFT'nin bu bölümü hem NFT toplayıcıları hem de dünyanın dört bir yanındaki zorlu Floyd Mayweather hayranları için nadir bulunan ve sahip olunması gereken dijital koleksiyonlar sunacak" dedi. "Resmi olarak lisanslanmış içerik en yüksek kalitede olacaktır. Reality Gaming CEO'su Morten Rongaard, hayranlar sınırlı sayıda ürünleri güvenle toplayabilir ve Floyd Mayweather'ın mirasının benzersiz bir parçasına sahip olacaklarından emin olabilirler ”dedi.


Mayweather'ın NFT girişimi, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile ICO promosyonları konusunda bir anlaşmaya varmasından iki yıldan fazla bir süre sonra geliyor. Mayweather, ICO'ları tanıtmak için para ödediğini açıklamadığı için 600.000 dolardan fazla para cezası ödemek zorunda kaldı.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page