top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Dego Finance (DEGO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 Dego Finance (DEGO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

  2. 1.1 Dego Finance Dolaşım Arzı Ne Kadar?

  3. 1.2 Neden DEGO Finansmanını Kullanmalısınız?

  4. 1.3 Dego Finans (DEGO) Token

  5. 1.4 Dego NTF ve Farklı NTF’ler

  6. 1.4.1 Dego Finance (DEGO) Avantajları ve Dezavantajları

Dego Finance (DEGO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Dego Finance (DEGO) ile ilgili ana noktaları keşfedin – bir dizi eğlenceli ve akıllı amaç aracılığıyla takas edilemeyen belirteçlerin amacını ve faydasını yenilemeyi amaçlayan bir DeFi mücadelesi. Muhtemelen, merkezi olmayan finans (DeFi) ve değiştirilemez tokenlerin (NFT’ler) birleşimine ilişkin en dikkate değer protokoller Dego Finance’tir (DEGO).

Dego Finance, NFT’ler ve DeFi’nin karışımıdır. Platform, müşterilerin NFT destekli amaçlar geliştirmesine, NFT’leri madenciliğe, tanıtmasına, hissesine ve ticaretine izin verir. Özünde, Dego, Eylül 2020’de başlatılan bir çapraz zincir sistemi büyüten açık kaynaklı bir protokoldür. Ethereum (ETH) üzerine inşa edilmiştir, ancak aşırı ücretlerden ve ETH’lerle ilişkili farklı noktalardan uzak durmak için Binance Akıllı Zincire (BSC) geçilmiştir.


Dego Finance (DEGO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
Dego Finance (DEGO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Dego Finance Dolaşım Arzı Ne Kadar?


Dolaşan Arz 8,607,383.00 DEGO 41% Maks Arz 21,000,000 Toplam Arz 8,607,383


Neden DEGO Finansmanını Kullanmalısınız?


SushiSwap veya SashimiSwap gibi popüler DeFi çiftçilik protokollerinin çoğu, balinaları ödüllendiren bir tasarımı takip eder. Balinalar, genellikle piyasaya attıkları büyük miktarda likidite ödüllerini kolayca kazanabilirler. Küçük karides çiftçileri için bunun DeFi stratejileri üzerinde büyük bir olumsuz etkisi olabilir.


Dego Finans Personeli


Dego Finance’in kurucuları isimsiz kalıyor, yalnızca bağışlarla destekleniyorlar. Grup, meydan okuma için kredi almamak için anonimlik isteklerini kabul etti.


Dego Finans İşleyişi


Protokol, ortak DeFi protokolleriyle ilgili seçeneklere sahiptir. Dego Finans grubu kabul ettiğinden, NFT’lerin yalnızca farklı aygıtların dijital temsilleri olmaktan daha fazla potansiyel kullanım örnekleri vardır. Böylece protokol, NFT alım satımına, madenciliğine ve açık artırmaya izin verir. Dego kurucuları, yer inşaatçılarının NFT’ler için blok zinciri girişimleri oluşturabilecekleri bir katman 2 çapraz zincir sistemi dahil etmek istiyor.

Bunun yanı sıra Dego, NFT’lerin DeFi evinde ekstra önemli bir konuma sahip olabileceği bir ekosistem sunmayı hedefliyor. NFT’lerin ve DeFi’nin toplu olarak benimsenmesini hızlandırmak için protokol, müşterilerin Polkadot (DOT), Ethereum ve BSC’yi destekleyerek bir dizi blok zinciri keşfetmesine izin veriyor. Ayrıca, madencilik, ticarete ek olarak mülklerini oluşturmalarına ve konumlandırmalarına ve tokenlerini ve NFT’lerini Treasureland’de dağıtmalarına izin verir.


Platform, Çince blockchain güvenlik ajansı Beosin tarafından denetlendi. Ajans herhangi bir yüksek güvenlik sorunu keşfetmedi. Farklı BSC tabanlı protokoller gibi, Dego, bir kripto para birimi blok zinciri topluluğunun dağıtılmış fikir birliğine ulaştığı bir fikir birliği mekanizması olan hisse ispatı yetkisini (PoSA) kullanır. İşlemleri doğrulamak ve blok üretmek için ücretlendirilebilen çok sayıda Binance Coin’e (BNB) sahip tam 21 doğrulayıcı var.


Dego Finans (DEGO) Token


Protokolün yerel DEGO belirteçleri, halka açık olmayan yerleşimlere veya ön mayınlara sahip değildir, bu da Dego Finance’i makul bir şekilde dağıtılmış bir sisteme dönüştürür. Özünde, DEGO, komşuluk ve adalet varlığı nedeniyle çalışan Likidite Madenciliği ile basılan ERC-20 jetonlarıdır. Dego sahipleri, yönetişim tekliflerinde yer alabilir ve protokol dahilinde yapılacak ayarlamaları çözmek için oy kullanabilir. DEGO jetonlarını elde etmek için müşteriler hem likidite madenciliğine katılabilir hem de Binance ve Uniswap’a benzer her bir merkezi ve merkezi olmayan borsada satın alabilirler. Token sahipleri, bir işlemden elde edilen %0,25’lik bir ücret kullanılarak doldurulmuş bir temettü havuzundan temettü alırlar.


DEGO jetonları, ERC-20 veya BEP-20 jetonlarına ek olarak tamamen farklı NFT’leri basmak için de kullanılır. NFT’ler, basım süreci boyunca yatırılan jetonlarla desteklenir. Özellikle, bu NFT’ler daha sonra belirteçleri başlatmak için ayrıştırılacaktır.


Jetonlarını kullanan elçiler için öneride bulunabilir ve oy verebilir. Kazanan bir Dego Ambassador Madalyası NFT alacak. Kazanan, bazen protokolü temsil etmek ve parasal yardım almak gibi kesin haklara bile sahip olabilir. Ödüller kazanmak için müşteriler likidite tedarikçisi belirteçlerini stake edebilirler. Farklı DeFi protokollerinin aksine, Dego Finance’in verim çiftçiliği, ekstra doğru bir sistem oluşturmak için önceden tasarlanmış bir dağıtım metodolojisini kullanır


1x ödül Balinalara gider (dev miktarlarda jetonlu cüzdanlar); 5x bir ara finansman ile ödül çubuğu; Daha küçük alıcılar için 3x ayrılmıştır. Eksiksiz bir tedarik 21.000.000 DEGO’yu oluşturur. Bunların dağılımı aşağıdaki gibidir: Madencilik: %80 veya 16.800.000 DEGO; Ön satış: %10 veya 2.100.000 DEGO; Değiştirilebilir Likidite Yüzme havuzları: %5,25 veya 1.102.500 DEGO; DEGO DAO (merkezi olmayan özerk grup): %3.75 veya 787.500 DEGO; Airdrop: %1 veya 210.000 DEGO.


Dego NTF ve Farklı NTF’ler


Dego finans, NFT ve DeFi’nin bir karışımıdır. Yalnızca merkezi olmayan bir protokolün klasik özelliklerini değil, ayrıca NFT’ler için yeni seçenekler sunar. Tipik NFT’ler pazar yerleri, yalnızca NFT’ler için açık artırmaya olanak tanıyacak ve kullanımını yalnızca dijital temsillere indirecektir. Dego Finance ise, müşterilerin ticaret yapabilecekleri, madencilik yapabilecekleri ve kendi tokenize ürünlerini konumlandırabilecekleri tarafsız bir ekosisteme sahip tekil bir altyapı sunar.


Dego NFT‘lerin altı derecesi vardır: Bronz, Gümüş, Altın, Platin, Elmas ve Kriptonit. Her kalitenin seçilmiş bir enerji değeri ve madencilik etkinliği vardır, Kryptonite muhtemelen en değerli olanıdır.


Bir NFT’nin sahip olduğu ekstra madencilik etkinliği, DEGO elde etmek için NFT’leri stake ederken kazanılan verim o kadar büyük olur. Enerji değeri, NFT’nin yedi katmanını belirler. Müşteriler, madencilik yüzme havuzlarında bahis yapmak için ERC-20, BEP-20 ve farklı Fungible Olmayan Jetonlarını birleştirerek bir NFT’yi sağlamlaştırabilir. Bu karışımlar güzel madencilik enerjisi sunar. Farklı ifadelerde, bir havuz en iyi karma madencilik enerjisine sahipse (yani, stake edilen NFT’lerin toplamı) %0,1 ila %0,15’lik ek bir enjeksiyon elde edebilir. Aynı şekilde, her havuzdaki jeton çeşitliliği her hafta yarıya iner.


NFT’leri halka açık olarak satmak veya hemen tanıtmak için müşteriler desteklenen üç platformdan herhangi birine gidebilir. DEGO NFT Market, BSC NFT Market ve Opensea’yı içerirler. Dego, NFT’lere farklı aygıtların yalnızca dijital temsilleri olmaktan başka ekstra seçenekler sunmayı planlıyor. Grubu şu anda NFT’lerin madenciliğine, oluşturulmasına ve açık artırmaya çıkarılmasına izin vererek oyun ve finansı GameFi’ye karıştıran bir modül olan Dego NFT’yi büyütüyor. Kabul edildiği gibi, NFT’lerin dökümü boyunca yatırılan jetonlar kilitlenir, ancak daha sonra NFT’nin ayrıştırılmasıyla geri alınacaktır.


Protokol büyüme seviyelerinde olmaya devam ediyor. Grup şimdi, dağıtım modülünün bir “V” sini başlatmak için temettü sistemi için kontroller yürütüyor. Ek olarak bir dizi farklı modül de devam etmektedir. Bunların arasında bir getiri “Hunter” toplayıcısı, bir “gerilim” Dandy modülü, Dego Swap, Ödül Havuzu, Dego Borç Verme ve Dego Sigorta kapsamı bulunmaktadır.


Binance indirim ile hesap aç


Dego Finance (DEGO) Avantajları ve Dezavantajları


Dego’nun sağladığı avantajlar, hızlı işlemler, stake etme, makul şekilde dağıtılmış bir ödül sistemi, hızlı fonlar ve güvenlik içerir. Şu an için kayda değer herhangi bir dezavantaj olmasa da, mahalle, çapraz zincir sistemi ve potansiyel dezavantajlarını kontrol etmek ve değerlendirmek için modüllerinin yükseltmeleri gibi son seçeneklerin gelişine katılmak zorundadır.

Dego, ekstra fayda sağlayarak NFT pazarında devrim yaratmayı hedefliyor. Platform, tokenleştirilmiş çalışmalarını oluşturmak, madencilik yapmak, ticaret yapmak ve halka satmak isteyen inşaatçılar için benzersiz bir ekosistem getiriyor.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Binance indirim ile hesap aç

18 görüntüleme0 yorum
bottom of page