top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir? Nasıl alınır? Ön satış nasıl katılınır? Binance Launchpad

League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir? Nasıl alınır? Ön satış nasıl katılınır? Binance Launchpad


Selamlar KriptoPara tutkunları, Binance launchpad yeni bir etkinlik daha duyurdu, League of Kingdoms ( Loka) token kazanma ve ön satış fırsatından yararlanabilirsiniz. Binance piyasanın zor günler geçirdiği şuı dönemde siz değerli yatırımcılara kazanma fırsatı sunmaya devam ediyor. Hesaplarınızda BNB tutarak 8 gün boyunca ortalamanızı alın ve 8 günün sonunda ortalamanız kadar BNB kilitleyerek Loka token kazanın. Listeleme gerçekleştikten sonra kolayca al-sat yapmaya başlayabilirsiniz. Daha önce Binance üzerinde yer alan launchpad fırsatlarına katılan kullanıcılar güzel kazançlar elde ettiler, şimdi sıra sizde. Binance üzerinde listelenecek olan League of Kingdoms (Loka) token diğer büyük borsalarda da listelenme olanağına sahip olduğu için güzel bir değere geleceği tahmin edilmektedir. Makalemizde ve videomuzda League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir? Nasıl alınır? Ön satış nasıl katılınır? Binance Launchpad 26. proje etkinliği hakkında adım adım izlemeniz gereken adımları görebilirsiniz.


League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir? Nasıl alınır? Ön satış nasıl katılınır? Binance Launchpad 1
League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir? Nasıl alınır? Ön satış nasıl katılınır? Binance Launchpad 1


League of Kingdoms (Loka) token nasıl satın alınır? Resimli ve video anlatım:







1. Hesabınızda belirtilen süre boyunca BNB tutun. ( Binance hesabınız yoksa buraya tıklayarak abonelik açabilirsiniz)


2. Sistem üzerinde günlük ortalamanız alınacaktır.


3. Ortalamanızın tutarı kadar BNB kilitleyerek coin dağıtımını bekleyin ( Kilitlediğiniz BNB'ler hesabınızdan düşülecek yerine değeri kadar League of Kingdoms (Loka) token verilecektir)


4. Kazandığınız League of Kingdoms (Loka) tokenlarınızı listeleme gerçekleştikten sonra al sat yapmaya başlayabilirsiniz.



League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir Nasıl alınır Ön satış nasıl katılınır Binance Launchpad 2
League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir Nasıl alınır Ön satış nasıl katılınır Binance Launchpad 2

League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir Nasıl alınır Ön satış nasıl katılınır Binance Launchpad 3
League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir Nasıl alınır Ön satış nasıl katılınır Binance Launchpad 3

League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir Nasıl alınır Ön satış nasıl katılınır Binance Launchpad 4
League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir Nasıl alınır Ön satış nasıl katılınır Binance Launchpad 4

League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir Nasıl alınır Ön satış nasıl katılınır Binance Launchpad 5
League of Kingdoms (LOKA) Token Nedir Nasıl alınır Ön satış nasıl katılınır Binance Launchpad 5


League of Kingdoms (Loka) token arz bilgileri:


Toplam Token Arzı: 500.000.000 League of Kingdoms (Loka) token


Proje Tanıtımı


League of Kingdoms, blok zincirinde oynaması ücretsiz bir MMO savaş strateji oyunudur. League of Kingdoms'ın ana oynanışı, geleneksel bir RTS'ye (Gerçek zamanlı strateji) benzer, ancak blok zincir teknolojisi ile destekleniyor ve sahiplik, oyunun temel kavramlarının merkezinde yer alıyor. İttifak temelli bir taktik strateji oyunu olarak oyuncular krallıklar kurabilir, ordular kurabilir, ittifaklar kurabilir ve savaş alanlarında rekabet edebilir. Oyundaki tüm araziler, takas edilemez jetonlardır ve kullanıcılara ait olabilir.


Oyuncular, oyunu oynamak için kripto para birimleri ile önceden herhangi bir deneyime veya bilgiye ihtiyaç duymazlar ve NFT'lere dönüştürülebilecek kaynakları toplamak için Arazi NFT'lerine sahip olmaları gerekmez. LOKA jetonunun benimsenmesiyle, oyuncular oyun platformunda etkin bir şekilde sahiplenebildiği, önerebildiği, oy kullanabildiği ve kazanabildiği için League of Kingdoms daha fazla oyuncu benimseme, dahil etme ve aktivasyona sahip olabilecek.


LOKA, League of Kingdoms'ın yerel yönetim simgesidir ve bazıları League of Kingdoms oyun serisinde para birimi olarak kullanılacak ve özel paketler, görünümler, mallar satın almak gibi tüm oyun içi mağaza satın alımlarında kullanılacaktır. LOKA ($LOKA) jetonu, gelecek Drago ve Skin NFT'leri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere özel NFT varlıkları oluşturmak, yükseltmek ve elde etmek için bir NFT güçlendirici olarak kullanılacaktır. LOKA ($LOKA) belirteci, platformun gelecekteki özelliklerini, politikalarını, içeriğini ve/veya parametrelerini belirlemek için zincir üstü yönetişim tekliflerini önermek ve oylamak için de kullanılacaktır. Son olarak LOKA jetonları, oyun içi rekabeti oynayarak ve/veya özel görevleri gerçekleştirerek de kazanılabilir - örneğin her Kıta ve Kıta (CvC) savaşından sonra, kazananlar LOKA jetonları (ve potansiyel olarak daha nadir NFT) ile ödüllendirilecektir. öğe ödülleri!


Temel Özellikler ve Öne Çıkanlar


PvE maceraları: Oyuncular krallıklar kurabilir ve oyun dünyasında canavarlarla ve düşman krallıklarla savaşmak için askerler yetiştirebilir.

İttifak oluşturma: Oyuncular, yardım almak, sosyalleşmek ve dünya çapındaki benzer düşünen oyuncularla destek paylaşmak için bir ittifaka katılmaya şiddetle teşvik edilir. Sadece birlik ve güçlü bir bağ ile yarışmalarda ve zorluklarda başarılı olabilirler.

Rekabetçi maçlar: Kullanıcılar, LOKA ödülleri kazanmak için ittifaka karşı ittifak (PvP) maçlarına katılabilecekler. CvC, LOKA ödülü sunan ilk yarışma türü olacak.


LOKA Token Satışı ve Ekonomisi

Hard cap

4000000 USD

Toplam Jeton Arzı

500000000 LOKA

İlk Dolaşan Tedarik

Toplam Token Arzının %10.14'ü

Halka Açık Satış Simgesi Fiyatı

0.16 USD (BNB cinsinden fiyat, abonelik başlangıcından önce belirlenecektir)

Sunulan Jetonlar

25000000 LOKA

Kullanıcı Başına Hard cap

15000 USD (BNB cinsinden fiyat, abonelik başlangıcından önce belirlenecektir)

Token Satış Hakediş Dönemi

Kilitlenme yok

Jeton Türü

ERC20

Jeton Dağıtımı

Token satışının bitiminden sonra



Hazırlayan: Emre Ata


bottom of page