top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Toko Token (TKO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 Toko Token (TKO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

  2. 1.1 Tokocrypto Nedir?

  3. 1.1.1 Tokocrypto’nun Tarihi

  4. 1.1.2 Tokocrypto Ekibi

  5. 1.1.3 Yatırımcılar

  6. 1.1.4 Tokokripto Ekosistemi

  7. 1.1.4.1 Tokocrypto 2.0 Değişimi

  8. 1.1.4.2 Binance Bulutu

  9. 1.1.4.3 Mobil Uygulama

  10. 1.1.4.4 ETF Jetonları

  11. 1.1.4.5 API Ticareti

  12. 1.1.4.6 Tokocrypto Erişimi

  13. 1.1.4.7 Tokocrypto Değer Önerisi

  14. 1.2 TokoCrypto (TKO) Nereden Alınır?

Toko Token (TKO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Toko Token (TKO), değişim platformu belirteçleri, CeFi ve DeFi arasında değişen yardımcı programlarla benzersiz bir hibrit belirteç modeli sunan ilk yerel Endonezya Kripto Varlık Projesi olacak. Bu resmi bir promosyon cümlesidir, ancak Tokocrypto’yu inceleyeceğiz ve yatırımcılar için dürüst bir analiz getireceğiz. Şu anda Binance’de TKO jetonu kazanabilirsiniz ve yakında TKO ticareti yapabileceksiniz. TKO token herhangi bir para, zaman ve enerji yatırmadan önce Tokocrypto hakkında bilmeniz gerekenler burada. Şu anda Binance, Launchpad’lerinde (Alice belirteci, Superfarm belirteci) bir proje duyurduğunda bir hype oldu. Toko token, Mart 2021’in sonunda duyurulan Binance Launchpad’deki 19. projedir.  Yatırımcılar ve blockchain meraklıları için avantajlar ve dezavantajlar hakkında gerçek bir fikir edinmek için bu yeni kripto projesine bir göz atalım ve derinlere dalalım.


Toko Token (TKO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
Toko Token (TKO) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Tokocrypto Nedir?


Tokocrypto, Endonezya’da bir kripto para borsasıdır. 2018 yılında kurulan, işlem hacimleri ve kullanıcı kayıtlarında en hızlı büyüyen dijital varlık borsasıdır. Tokocrypto, bazen Toko Token olarak adlandırılan ve TKO sembolü ile yerel yardımcı program jetonunu başlattı. Kurucuların sözleriyle Tokocrypto, benzersiz bir hibrit token modeli sunan ilk yerel Endonezya kripto para birimi projesidir.  Bir platform olarak Tokocrypto, kullanıcılara birçok temel ve gelişmiş özellik sunar.

  1. Kripto Para Birimi Değişim Platformu

  2. Toko Launchpad: Merkezi olmayan teklifler

  3. Zincirler arası verim üretimi (stake)

  4. TKO NFT Arcade: Endonezya’nın TKO tarafından desteklenen dijital koleksiyon ürünleri ve yaratıcı varlıklar için türünün ilk örneği pazarı

Her şeyi açıklığa kavuşturmak için Toko Launchpad, token satışları sırasında üstün kaliteli blok zinciri projelerine erişmek ve satın almak için güvenilir ve güvenli bir ağ geçidi olacaktır. Binance Launchpad’den bildiğiniz yapı ile hemen hemen aynı. Açıkçası Binance, bir yatırımcı olarak Endonezya ve Güneydoğu Asya pazarlarında güçlü bir pozisyon oluşturmak istiyor.


Tokocrypto’nun Tarihi


Toko Token borsası, blockchain teknolojisinin Endonezya’daki potansiyeli hakkında güçlü kanaatlere sahip bir kripto fan grubundan doğdu. Bir kripto para birimi değişimi için muazzam bir potansiyel var, çünkü Endonezya, 270 milyondan fazla insanı ile dünyanın en kalabalık dördüncü ülkesi.


Kripto borsalarının yıllardır Endonezya’da olduğuna şüphe yok, ancak herkes gri bir alanda faaliyet gösteriyor. Endonezyalı bir düzenleyici kurum olan BAPPEBTI, finansal borsalar için net bir mesaj oluşturmak için 2019’un sonunda iki düzenleme yayınladı. Şubat 2020’den itibaren yalnızca resmi olarak kayıtlı kripto para borsaları kripto para ticaretini yasal olarak kolaylaştırabilecek. Toko Token, Eylül 2018’de resmen başlatıldı. Tokocrypto, Endonezya’da tam lisanslı bir kripto borsasıdır. Şirket, yatırımcıların yasal olarak dijital varlıkları alıp satabilecekleri Endonezya’nın ilk düzenlenmiş kripto değişim platformu olduğunu iddia ediyor. Kasım 2019’da Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Düzenleme Kurumu Endonezya (BAPPEBTI) kapsamında tescil edilmiştir.


Tokocrypto Ekibi


  1. Pang Xue Kai (CEO) – Singapur Ticaret Odası Endonezya’da bir konsey üyesi

  2. Teguh Kurniawan Harmanda (COO) – Endonezya Kripto Varlık Tüccarları Derneği Başkanı

  3. Lai Chung Ying (CSO) – INBLOCKS Konferansı ve Endonezya Blockchain Haftası (IBW) ve Endonezya Blockchain Haftası (IBW) Başkanı Binance Akıllı Zincir Zirvesi

  4. Nanda Ivens (CMO) – 25 yılı aşkın pazarlama, iletişim ve reklamcılık deneyiminin yanı sıra 13 yıllık yatırım ve startup kurma deneyimi

  5. Shaun Djie (Danışman) – Blockchain ve Dağıtılmış Defter Teknolojileri için BT Standartları Komitesi Teknik Komite Kurulu üyesi

CEO Pang Yue Kai, “Ülkede yasal olarak faaliyet gösteren Endonezyalı düzenleyicilere kayıtlı ilk kripto para borsası olmak, Tokocrypto için bizi Güneydoğu Asya’nın önde gelen kripto para borsası platformu olmaya bir adım daha yaklaştırdığı için büyük bir kilometre taşı” dedi.

Yatırımcılar


TheBlockCrypto.com’a göre Tokocrypto’nun iki büyük yatırımcısı var.

  1. QCP Sermaye

  2. Binance

Binance, Mayıs 2020’de Tokocrypto borsasına yaptığı yatırımı duyurdu. Tutar, NDA, Gizlilik Sözleşmesi kapsamında açıklanmadı. Tokocrypto’nun Kurucu Ortağı ve CEO’su Pang Xue Kai, “Tokocrypto’daki bu yatırım, Endonezya’nın gelecek vaat eden blok zinciri ekosistemini doğrulamaya hizmet ediyor ve önde gelen bir küresel oyuncunun güvenini sergiliyor. Binance’den gelen yatırım, Tokocrypto’nun Endonezya pazarında lider hizmetlerini kurmaya ve blockchain teknolojisi aracılığıyla açık bir finansal ekosistem getirme vizyonumuzu hızlandırmaya yardımcı olacak.” dedi.


Binance Kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), “hızlı teknoloji benimseme, güçlü ekonomik büyüme ve dünyanın dördüncü en büyük nüfusu ile Endonezya, Güneydoğu Asya’daki blok zinciri ekosisteminin önde gelen merkezlerinden biri haline gelecek. Tokocrypto’ya yaptığımız yatırım, para özgürlüğünü daha da sağlamak için Endonezya pazarı için düzenlenmiş bir yerel ortakla birlikte heyecan verici yeni fırsatları keşfetmemize olanak sağlayacak.” dedi.


Tokokripto Ekosistemi


Tokocrypto 2.0 Değişimi


Yakın zamanda dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından yatırım yapılan Toko Token, ticaret platformunu en son teknoloji ve güvenlik yetenekleriyle yükseltti. Bu, kullanıcıların endüstri düzeyinde güvenlik ve likidite ile verimli, şeffaf ve ölçeklenebilir bir şekilde kendi alternatif finansal portföylerini oluşturmalarına olanak tanır.


Binance Bulutu


Tokocrypto, geleneksel finansal sistem ile yeni açık blok zinciri ekosistemi arasındaki güvenli ağ geçidi olma misyonumuza uygun olarak, platformunu Binance’in sahip olduğu ve en iyi likidite, güvenlik ve en iyi değişim altyapısı sağlayan en son teknoloji Binance Cloud’u kullanacak şekilde yükseltti verim.


Mobil Uygulama


Toko Token, kullanımı kolay bir kripto varlık ticareti uygulaması sağlamayı taahhüt eder. Kullanıcıların bitcoin ve diğer kripto varlıklarını her zaman ve her yerde kolay, verimli ve güvenli bir şekilde alıp satmasına olanak tanır. Tokocrypto’nun iOS ve Android cihazlar için kullanılabilen mobil uygulaması 2020 yılının 4. çeyreğinde kullanıma sunuldu.


ETF Jetonları


ETF Jetonları, tasfiye riski olmaksızın bir kripto varlığının fiyatına kaldıraçlı bir maruz kalma sağlar.


API Ticareti


Müşterilerimizin hesabınızı Hummingbot ve BitUniverse gibi diğer platformlara bağlamasını sağlayan Uygulama Programlama Arayüzü (API) Anahtarı.


Tokocrypto Erişimi


Tokocrypto Outreach, blok zinciri teknolojisinin ve kripto varlıklarının gelişimini öğrenmek ve anlamak için insanlara ve topluluklara ulaşmak için bir forumdur.


Tokocrypto Değer Önerisi


Endonezya’nın önde gelen düzenlenmiş kripto varlık borsalarından biri olan Tokocrypto, TKO DeFi projesini diğer denizaşırı DeFi projelerine veya yerel Endonezya Kripto Projelerine karşı rekabet edebilecek şekilde konumlandırdı.


TKO, Endonezya hükümeti tarafından BAPPEBTI aracılığıyla zorunlu kılındığı üzere Endonezya’daki bir kripto borsasında işlem görecek bir tokenin fizibilitesine ilişkin puanların toplanmasıyla ağırlıklandırılan değerlendirme test aracını yerine getirir. Binance tarafından yatırım yapılan Tokocrypto, BEP-20 Binance Akıllı Zincir protokolünde TKO DeFi platformunu geliştirecek. Binance’in desteğiyle Tokocrypto TKO, çeşitli blok zinciri ve finans uzmanları tarafından desteklenerek ürünün iyi bir şekilde yürütülmesini ve geliştirilmesini sağlayacak.


Binance indirim ile hesap aç


TokoCrypto (TKO) Nereden Alınır?


Şu anda herhangi bir kripto borsasında Tokocrypto (TKO) satın alamazsınız. TKO henüz listelenmemiş. Proje yeni ve Binance Launchpad üzerinden halka açık satış devam ediyor. Özel ve genel token satışı Binance platformu tarafından yürütüldüğü için TKO’nun Binance’de ilk sırada yer alacağını varsayabiliriz. Ancak resmi bir duyuru yok.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Binance indirim ile hesap aç

22 görüntüleme0 yorum
bottom of page