top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Urban Tea tüm mağazalarında BTC, DOGE ve ETH'yi kabul etmeye başladı

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Urban Tea tüm mağazalarında BTC, DOGE ve ETH'yi kabul etmeye başladı


Halka açık bir çay şirketi olan Urban Tea, tüm Çin mağazalarında kripto para birimlerini ödeme olarak kabul etmeye başladı. Çin'deki 39 Pu Tea Co. LTD tarafından işletilen tüm Urban Tea mağazalarının Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) 'yi bundan ödeme olarak kabul edeceğini belirten bir basın bülteni 10 Mayıs'ta bu haberi ortaya çıkardı. Bu değişiklikler, ABD'deki Guokui Management Inc. tarafından yönetilen tüm restoranlar için de geçerli olacaktır.


Basın açıklamasına göre, bu hareket kripto para birimlerini şirketin müşterilerinin hayatına sokmayı amaçlıyor.


Urban Tea Kripto Para Kabul Ediyor


Urban Tea Board Başkanı Xianlong Jack Wu, Urban Tea'nin kripto ödemeyi tanıtarak, kripto para birimi uygulama senaryolarını müşterilerinin günlük yaşamlarına getirmeyi hedeflediğini söyledi. Şirketin kripto para birimi madenciliği planının kademeli olarak uygulanmasını beklediğini de sözlerine ekledi. Bunun dışında Wu, şirketin bu yeni fırsatın umut verici beklentisinden umutlu olduğunu söyledi.


Bu haber, Urban Tea'nin Şubat ayında kripto madenciliğine girerek işini genişleteceğini açıklamasından sonra geldi. Şirket, Fengdan Zhou'yu Operasyon Direktörü olarak ve Yunfei Song'u Bağımsız Direktör olarak iki yeni yöneticiyi atayarak bu genişlemeyi kutladı. Duyuruya göre, bu yetkililer, blok zinciri ve kripto madenciliğinde stratejik genişlemeyi desteklemede kritik bir rol oynayacak.

Şirketin neden bu şekilde harekete geçmeye karar verdiğini açıklayan Urban Tea CEO'su Yi Long, hem blok zincirinin hem de kripto para birimlerinin onları ana akım haline getirecek şekilde kitlesel olarak benimsenmeye başladığını söyledi. Yeni ortaya çıkan sektöre olan ilginin artması nedeniyle, şirketin yönetim ekibi kripto alanına girme olasılıklarını keşfetmeye, araştırmaya, incelemeye ve tartışmaya karar verdi. Şirket, bunu yaparken hissedarları için daha fazla değer üretmeye çalıştı.


Long, Zhou ve Song'un isimlendirilmesinin şirketin kripto para birimlerine girmesine yardımcı olacağını söyledi. ‘’Endüstrideki deneyiminizin büyüme stratejimizle birleştiğinde, genişleme planımızı kripto para birimi madenciliği endüstrisine yönlendireceğini umuyoruz. Gelecekte Urban Tea'nin kripto para birimi madenciliği, blok zinciri madeni yapımı ve bakımı ve kripto para birimi değişim işlemleri gibi blok zinciri ekolojisine genişlemeye başlamasını bekliyoruz.’’


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

#UrbanTea #kriptopara #Bitcoin

10 görüntüleme0 yorum
bottom of page