top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

WazirX (WRX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 WazirX (WRX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

  2. 1.1 WazirX Dolaşım Arzı Ne Kadar?

  3. 1.1.1 WazirX – Yeni Fikirlerin Tanıtımı

  4. 1.2 WazirX Özellikleri

  5. 1.2.1 Platformlar Arasında Erişilebilir

  6. 1.2.2 Kripto Para Birimi Aralığı

  7. 1.2.3 Hızlı İşlem

  8. 1.2.4 Gelişmiş Ticaret Araçlarına Erişim

  9. 1.3 WazirX P2P – Nasıl Çalışır?

  10. 1.3.1 Neden WazirX P2P’de Sadece USDT Var?

  11. 1.3.2 WazirX P2P Güvenli Mi?

  12. 1.3.3 WazirX’in Bazı Olumlu Noktaları Nelerdir?

  13. 1.3.4 WazirX’in Bazı Olumsuz Noktaları Nelerdir?

WazirX (WRX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Bugün kripto para piyasası, dolaşımda olan 4000 artı kripto para ile 2 trilyon USD değerinde dururken, kripto ticareti kesin bir şekil aldı. 1 milyar Hintlinin kripto yarışında geride kalmamasını sağlamak için WazirX ortaya çıktı. Bu WazirX incelemesinde, WazirX işlem ücretlerini ve çok daha fazlasını bilmenin yanı sıra tekliflere derinlemesine bir göz atacağız. WazirX, Hindistan’daki en ünlü Hint kripto değişim platformudur. Hintli kripto yatırımcıları için mükemmel bir yer. WRX jetonları da dahil olmak üzere daha yüksek büyüyen bir kullanıcı tabanıyla ticaret için 100’den fazla kripto para birimi sunar. WazirX, birçok heyecan verici özelliğe sahip basitleştirilmiş bir ticaret uygulaması sunan ünlü bir Hint kripto ticaret platformudur. WazirX’in kullanıcı dostu kripto ticaret platform, sağlam güvenlik özellikleri ile etkinleştirilmiştir. Ayrıca, Binance ile entegrasyonu, WRX yardımcı coin tanıtımı ve yenilikçi WazirX P2P ticaret borsası, kapsamlı ve popülaritesi ile benimsenmesine katkıda bulundu.


WazirX, Mart 2018’de Nischal Shetty, Sameer Mhatre ve Siddharth Menon tarafından piyasaya sürüldü. Üçlü, şirketin web sitesinde (WazirX.com) şunları bildirir: “WazirX platformu yalnızca profesyonel ve deneyimli tüccarlar için değil, aynı zamanda kripto pazarındaki suları test eden yeni başlayanlar için de mükemmel.” WazirX, UPI, IMPS, NEFT ve RTGS para yatırma işlemlerine izin verir, ancak kredi kartı para yatırma işlemleri yasaktır. WazirX, her ticaret işlemi için %0.20 alıcı ücreti ve %0.20 yapıcı ücreti alıyor.

WazirX (WRX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
WazirX (WRX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

WazirX Dolaşım Arzı Ne Kadar?


Dolaşan Arz 381,856,864.34 WRX Maks Arz Toplam Arz 962,646,669


WazirX – Yeni Fikirlerin Tanıtımı


P2P dışında, borsa, kullanıcı yanıtlarını ve yüksek işlem hacmini geliştirmeye yardımcı olan iki yeni konsept sundu.

  1. WRX: WazirX token olarak da bilinen bir kripto belirtecidir, anında getiri sağlamaya başlamamaktadır. WRX, WazirX değişimine uzun vadeli katılmak isteyenler içindir. Şirket, WRX xoin gelecekte yüksek değer elde etmesini ve herhangi bir kripto Wazirx cüzdanında olmazsa olmaz hale gelmesini sağlayabilmek için planlar üzerinde çalışmaktadır. O zamana kadar platform, yatırımcılara WazirX’in değeri arttıkça WRX’i birikimleri ve ellerinde tutmalarını tavsiye etmektedir. WRX coin için harika şeyler var.

  2. Yönlendirme Komisyonu: Bu %50 başvuru sistemi, WazirX değişim ve ticaret platformuna özgüdür. Bu sistem, WazirX alım satım ücretleri 50-50 bölünmektedir ve alım satım hacminden bağımsız olarak kripto kabulünde uzun vadeli bir geri dönüş senaryosu oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Bu WazirX alım satım platformunda ne kadar çok kişi ile işlem yapılırsa, kripto para alım satım ücretlerinde o kadar tasarruf sağlanmaktadır.

WazirX Özellikleri


Platformlar Arasında Erişilebilir

WazirX ticaret platformuna web, android, iOS cep telefonları, Windows ve Mac üzerinden erişilebilir. Uygulamaları Google Play Store veya Apple Store’dan indirip başlamanız gerekir veya doğrudan ticaret platformundaki web sitesinden giriş yapabilirsiniz.


Kripto Para Birimi Aralığı


USDT ile eşleştirilmiş 100’den fazla kripto para biriminde işlem yapabilirsiniz. USDT, ABD Doları tarafından desteklenen bir para birimidir. Teether’a göre USDT, Teether’ın ABD doları rezervleri tarafından %100 destekleniyor. Dönüştürme oranı, 1 tether USD ila 1 USD’ye eşittir. Ama fiyat arz ve talebe bağlıdır.


Hızlı İşlem


Platform aynı anda milyonlarca işlemi gerçekleştirebilir, ancak bazen WazirX platformu işlem saatlerinin en yoğun olduğu saatlerde yanıt vermeyi durdurur. Platformun çalışmadığını fark ederseniz, en son sorunları almak için bir süre bekleyebilir veya Twitter tanıtıcılarını kontrol edebilirsiniz. WazirX bize küresel standartlara uygun süper hızlı ticaret deneyimi sunuyor.


Gelişmiş Ticaret Araçlarına Erişim

WazirX, tüccarlar ve tutkulu blok zinciri profesyonellerinden oluşan bir ekip tarafından inşa edilmiştir. Borsa, alım satım görünümü ve grafik araçlarının tüm özelliklerini bütünleştirir. Mobil uygulamadan güçlü grafikler ve göstergeler kullanarak fiyatları ve verileri analiz edebilirsiniz.

WazirX P2P – Nasıl Çalışır?


WazirX P2P’nin yardımıyla, diğer Alıcılar ve Satıcılar ile doğrudan INR cinsinden USDT’yi kolayca alıp satabilirsiniz. 7 gün 24 saat mevcuttur, güvenlidir ve %100 yasaldır! WazirX P2P’de yapabileceğiniz iki basit şey

  1. Nakit Girişi – Kripto ticareti yapmak için INR kullanabiliyorsanız, P2P aracılığıyla USDT satın alın ve ardından WazirX’te diğer kriptoları satın almak için bu USDT’yi kullanın!

  2. Nakit Çıkışı – INR’yi banka hesabınıza taşımak istiyorsanız, bunun için USDT büyüklüğündeki kriptolarınızı satabilir ve ardından bu USDT’yi INR karşılığında P2P üzerinden satabilirsiniz! Detayları anlamak istiyorsanız WazirX P2P’nin nasıl çalıştığını bize bildirin.

  3. WazirX, USDT’yi INR’ye, USDT INR’ye satmak isteyenlerle eşleşir.

  4. WazirX, işlem sırasında saklama için USDT’yi emanet eder.

  5. Alıcı, INR’yi aktarmak için IMPS / UPI’yi kullanabilir.

  6. Satıcı ödemeyi onayladığında, WazirX USDT’yi alıcıya verir.

Neden WazirX P2P’de Sadece USDT Var?


İşlemi basit ve yüksek likidite yapmak için kullanılır. USDT sabit bir paradır. Bu, değeri çoğunlukla istikrarlı ve fiyat dalgalanması çok düşük olan bir kripto para birimi olduğu anlamına gelir. 1 USDT’nin değeri yaklaşık 1 dolar.


Yani bir kripto sattığınızda: o zaman önce kriptoyu USDT’ye çevirmeniz ve ardından bu USDT’yi satmanız gerekir. INR için WazirX P2P kullanıyor. Ve nasıl satın alınacağının tersi de tam tersidir. WazirX, USDT eşleşmesine sahip tek Hint borsasıdır ve onlara göre daha fazla kripto eşleşmesi getirecekler.


WazirX P2P Güvenli Mi?


WazirX, diğer tarafları aldatmamaya özen gösteren bir emanet sistemine sahiptir. Bu sistemde WazirX, işlem başarıyla tamamlanıp ödeme onaylanana kadar satıcının şifrelerini elinde tutar.

Eğer bir satıcıysanız – o zaman WazirX, siz INR’nin alındığını onaylayana kadar kriptoyu alıcıya bırakmayacaktır.


Bir alıcıysanız – o zaman WazirX, satıcıya ödeme yapana kadar satıcının kriptosunu serbest bırakmaz.


Herhangi bir nedenle alıcı ve satıcı arasında bir anlaşmazlık varsa, Wazirx’in sağlam bir Anlaşmazlık Çözümü sistemi vardır.

Binance indirim ile hesap aç


WazirX’in Bazı Olumlu Noktaları Nelerdir?


WazirX P2P değişimi çok benzersizdir. Bunun nedeni, hiçbir hükümet kuralının üzerinde çalışmamasıdır. Bu borsa birlikte yeterli likidite, fon güvenliği ve bir borsanın temel gereksinimi olan iyi bir destek sistemi sağlar. Bu borsada INR cinsinden para yatırabilir ve para çekebilirsiniz. Bunlar, kullanıcıların bunları kullanmasını kolaylaştıran hemen hemen tüm platformlarda mevcuttur.


WazirX’in Bazı Olumsuz Noktaları Nelerdir?


Bir kullanıcı bir satın alma siparişi verdiğinde, bu sipariş tamamlanana kadar alıcı yeni bir satın alma siparişi giremez. Ayrıca, hem alıcı hem de satıcı için biraz sıkıntı olan Kabar işleminde eşleşmede hafif bir gecikme vardır. Nihai olarak, aslında biraz daha uzun olan anlaşmazlığın çözülmesi için 24 saat alınır.


Bize göre, Wazirx’ten kripto para birimlerine yapılan işlemin tanımı değişti. P2P modeli gerçekten övgüyü hak ediyor. Pek çok gelişmiş ülkenin kripto para birimini yasallaştırdığı gibi, Hindistan’da da benzer şekilde, kripto ateşinin her zaman yanması için yasallaştırılması gerekir. Bunun nedeni, Hindistan’ın blok zinciri teknolojisini kullanan diğer ülkelerin önüne geçmesini istememiz ve bunun yakında gerçekleşeceğinden eminiz. Umarız Wazirx P2P Kripto Borsası nedir bu makaleyi biliyorsunuzdur, lütfen yorum yazarak bize bildirin. Bu sayede sizin düşüncelerinizi de öğrenmiş olacağız. Bu makaleyi beğendiyseniz, sosyal medyada paylaşın.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Binance indirim ile hesap aç

13 görüntüleme0 yorum
bottom of page