top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Yeni elektrikli araba 'Spiritus' park halindeyken Dogecoin ve Bitcoin madenciliği yapacak

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Yeni elektrikli araba 'Spiritus' park halindeyken Dogecoin ve Bitcoin madenciliği yapacak


Toronto merkezli kişisel hafif elektrikli araç üreticisi Daymak, dün park halindeyken Bitcoin, Dogecoin ve diğerleri gibi kripto para madenciliği yapmak için inşa edilen ilk arabayı duyurdu. Şirket, Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) ve Bitcoin (BTC) dahil olmak üzere çok sayıda kripto para biriminde ön sipariş ödemelerini kabul ederek aya fazladan yol kat etti.


Park Halindeyken Size Para Kazandıracak


2023'te piyasaya sürülecek olan Spiritus adlı yaklaşmakta olan elektrikli otomobil modeli, inananlara kar vaat eden kapsamlı bir kripto para birimi altyapısı içerecek. Şirket, "Çoğu araç garajınızda otururken değer kaybederken, Nebula Madenci Spiritus'unuz park halindeyken size para kazandıracak" dedi.

En yaratıcı kripto özellikleri arasında Nebular madencilik donanımı ve Nebular kripto cüzdanı bulunur. Her araçta “madencilik fiyat-karlılıkta endüstri lideri bir GPU” ve sürücüler için Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Cardano ve diğerlerini destekleyen stake etme özellikleri sunan bir cüzdan uygulaması bulunacak.


Daymak, “Her Spiritus aracı Blockchain üzerinde bir düğüm olacak” dedi ve yeni modellerini solar şarj yetenekleriyle kutsayarak bariz olanı dile getirdi: “Güneş enerjisiyle şarj etme yeteneklerine sahip emisyonsuz bir günlük sürücü olarak Nebula altyapısı, Daymak'ın Spiritus araçlarını çevre dostu kripto madenci düğümlerine dönüştürüyor, bu da blok zincir teknolojilerinin hızlı evriminde benzeri görülmemiş bir kilometre taşı.”


Kripto meraklıları için daha da çekici hale getirmek için şirket, Doge, Ethereum, Cardano ve Bitcoin'de ön siparişleri kabul ederken, aktif olarak “kripto yoluyla leasing ödemeleri sunmak için çeşitli borsalarla birlikte çalışıyor”.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3 görüntüleme0 yorum
bottom of page