top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Artık Binance ile otel rezervasyonu yapabilirsiniz

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Artık Binance ile otel rezervasyonu yapabilirsiniz


Kripto para dünyasının maruz kaldığı en büyük eleştirilerden biri, günlük olarak mal ve hizmet satın almak için kullanılamayacaklarıdır. Bu, geleneksel fiat paraya kıyasla önemli bir dezavantajı temsil ediyor. Ancak, son zamanlarda bu sorunu çözmek için farklı girişimler ortaya çıkmaktadır. Bu, artık kripto para birimlerinizi kullanarak Binance ile bir otel rezervasyonu yapabilmenizle sonuçlandı.


Günlük Hayatta Kripto Para Birimleri


Kripto para birimlerinin son yıllarda kazandığı önemine rağmen özellikle 2020 ortasından beri Bitcoin tarihindeki en büyük yükseliş rallisi yaşanıyor. Kripto dünyası, günlük olarak mal ve hizmet satın almak için kripto para birimlerinin kullanılmasında en büyük zorluklarından biriyle yüzleşmeye devam ediyor.


Bu, birçok nedenden dolayı böyledir. Bunlardan en önemlisi, Bitcoin gibi Blockchainlerde işlemlerin yürütülmesi için bekleme süreleridir. Bir işlemin onaylanması için 15 dakikaya kadar beklemeniz gereken. İtibari parayla gerçekleştirilen anlık işlemlerle karşılaştırıldığında aşılmaz bir dezavantaj.


Bu durumla karşı karşıya kalan son yıllarda kripto dünyası şirketleri işe koyuldu. Kullanıcıların kripto para birimleriyle işlem yapmasını kolaylaştırmayı amaçlayan her türden ortaya çıkan girişimler. Visa kartlarını kabul eden herhangi bir kuruluşta kripto para kullanarak ödeme yapabileceğiniz Binance tarafından başlatılana benzer banka kartları dahil.

Otelinizi Binance İle Ayırtın


Ancak, şimdi Binance bir adım daha ileri gidecekti. Telefon uygulamasında, kripto para borsası kullanıcılarının Bitcoin, AVA, BNB ve ETH dahil olmak üzere 30'dan fazla kripto para birimi kullanarak bir otel rezervasyonu yapabilecekleri yeni bir işlev başlatıyor. Basit ve sezgisel bir arayüz aracılığıyla ve sadece birkaç saniye içinde.


Bu, Binance Pay, Travala otel rezervasyon web sitesi ve TripAdvisor arasındaki entegrasyon sayesinde elde edilir. Şirketin yeni hizmetin promosyon tweet'inde de belirttiği gibi, kripto para kullanarak Binance ile otel rezervasyonu yapma olanağı yalnızca ilkidir. Dünya çapında mal ve hizmet satın almak için kripto varlıkları kullanma sürecini kolaylaştırmak amacıyla.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6 görüntüleme0 yorum
bottom of page