top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Beta Finance (BETA) Token Nedir? Nasıl satın alınır? Stake edilir? Binance Launchpad fırsatı

Beta Finance (BETA) Nedir? Nasıl satın alınır? Stake edilir? Binance Launchpad fırsat duyurusu


Selamlar, Kripto Para TR takipçileri, Bitcoin'in inişli çıkışlı grafik sergilediği şu günlerde Binance, Binance Launchpad etkinliğini duyurdu. BNB Coin stake ederek Beta alabilecek ve listelenme günü satabileceksiniz. Bu makalemizde BNB Coin satın alarak, Beta Token kazanmak için nasıl stake yapılır bunu öğreneceğiz. Toplan token arzı ile bir önceki Binance Launchpad fırsatı olan Coin98 ile benzerlik gösteren bu coin nasıl alınır? Hepbirlikte öğrenelim. Beta Finance ( BETA) Token Nasıl satın alınır? Stake edilir?


Beta Finance ( BETA) Token Nasıl satın alınır? Stake edilir? Binance Launchpad fırsat duyurusu
Beta Finance ( BETA) Token Nasıl satın alınır? Stake edilir? Binance Launchpad fırsat duyurusu


İlk olarak, eğer Binance hesabınız yoksa, BURAYA TIKLAYARAK kolayca hesap oluşturabilirsiniz.


Beta Finance ( BETA) Nasıl satın alınır? Stake edilir? Adım Adım video;





  1. Binance ana sayfasında 9 kutulu menüye tıklayın

  2. Launcpad'e tıklayın

  3. Beta token etkinliğine tıklayın

  4. Bnbleriniz yok ise satın alın ve stake dönemini bekleyin

  5. Sisatem günlük olarak hesabınızdaki bnb tutarını hesaplayacak ve bir rotalama verecektir, bu ortalama karışılığında BNB stake edebileceksiniz.

Önemli not: Lütfen bu etkinliği, normal stake yöntemleri ile karıştırmayın, bu arz döneminde stake ettiğiniz BNB'ler hesabınızdan çekilecek ve yerine ederi kadar Beta token verilecektir.

Beta Finance ( BETA) Token Nasıl satın alınır Stake edilir Binance Launchpad fırsat duyurusu
Beta Finance ( BETA) Token Nasıl satın alınır Stake edilir Binance Launchpad fırsat duyurusu

Beta Finance ( BETA) Token Nasıl satın alınır Stake edilir Binance Launchpad fırsat duyurusu
Beta Finance ( BETA) Token Nasıl satın alınır Stake edilir Binance Launchpad fırsat duyurusu


Binance, Binance Launchpad - Beta Finance (BETA) üzerindeki 21. projesini duyurmaktan heyecan duyuyor . Beta Finans için token satışı , 2021-09-30 00:00 AM'den (UTC) başlayan kullanıcı BNB bakiyelerinin kaydıyla Launchpad abonelik biçimini takip edecek.


Binance, 2021-09-30 00:00 AM (UTC) ile 2021-10-08 00:00 AM (UTC) arasında 8 gün boyunca kullanıcı BNB bakiyelerini kaydedecektir. Her kullanıcı için nihai BNB tutma miktarı, daha önce burada duyurulan Günlük Ortalama BNB Bakiyesi hesaplaması kullanılarak 8 günün ortalaması olarak belirlenecektir.


BETA Token Satış Detayları:


Token Adı: Beta Finans (BETA)

Launchpad Sert Kapak: 3.000.000 USD

Kullanıcı Başına Sert Kapak: 20.000 USD (333.333,33 BETA)

Toplam Token Arzı: 1.000.000.000 BETA

Binance Launchpad'e Tahsis Edilen Toplam Token: 50.000.000 BETA (Toplam Token Arzının %5'i)

Public Sale Token Fiyatı: 1 BETA = 0,06 USD (BNB cinsinden fiyat, abonelikten önce belirlenecektir)

Token Satış Formatı: Abonelik

Desteklenen Oturumlar: Yalnızca BNB


Abonelik Zaman Çizelgesi:


Hazırlık Dönemi 2021-09-30 00:00 AM (UTC) - 2021-10-08 00:00 AM (UTC): Bu süre boyunca, kullanıcı BNB bakiyeleri 8 günlük bir süre boyunca her gün için saatlik anlık görüntüler olarak hesaplanacaktır. . Bu 8 gün boyunca nihai ortalama günlük BNB bakiyeniz, daha sonra taahhüt edebileceğiniz maksimum BNB miktarını belirleyecektir.


Abonelik Dönemi 2021-10-08 06:00 AM (UTC) - 2021-10-08 10:00 AM (UTC) arası: Abonelik şu anda tüm uygun kullanıcılar için 4 saatlik bir süre için açılacaktır. Kullanıcılar, BNB'lerini taahhüt etmeden önce aynı zamanda Token Satın Alma Sözleşmesini de imzalamalıdır. Lütfen bir kez taahhüt edildiğinde, BNB'nizin kilitleneceğini ve son token dağıtımına kadar transferler, para çekme veya ticaret gibi diğer işlevleri kullanamayacağınızı veya bunlara erişemeyeceğinizi unutmayın.


Hesaplama Dönemi 2021-10-08 10:00 AM (UTC) - 2021-10-08 11:00 AM (UTC): Abonelik kapanır ve jeton tahsis hesaplaması başlar.


Nihai Token Dağıtımı 2021-10-08 11:00 AM (UTC): Nihai token tahsisiniz hesaplanacak ve karşılık gelen BNB, zaten kilitli BNB miktarınızdan düşülecektir. Düştükten sonra BETA ve BNB jetonlarınızın her ikisi de spot cüzdanınıza aktarılacaktır.


Beta Finance Nedir?

Beta Finans - Kripto ödünç verme, ödünç alma ve açığa satış için izinsiz bir para piyasası


Proje Tanıtımı

Beta Finance, kripto para ödünç vermek, ödünç almak ve kısa devre yapmak için zincirler arası izinsiz bir para piyasası protokolüdür. Beta Finance, DeFi yerlilerinin bir ticaret ve karşı oynaklığın karşı tarafını almalarını sağlayan basit, entegre bir "1-Tıklama" kısa filmi yarattı ve aynı zamanda herkesin, her yerde, her zaman bir jeton için otomatik olarak para piyasaları oluşturmasını ve kilidini açmasını sağladı. yeni varlık kullanımı.

Kesintisiz, entegre bir kullanıcı deneyimi sağlamaya yoğun bir şekilde odaklanan Beta Finans, kısa pozisyonları başlatmak, yönetmek ve kapatmak için DeFi'de iyi bir yerdir. Borç verenler, herhangi bir jetonu ödünç verebilir, henüz mevcut değilse piyasayı izinsiz olarak yaratabilir ve pozisyonlarından getiri elde etmeye başlayabilir. Yatırımcılar, kısa vadeli işlemler ve riskten korunma stratejileri yürütmek için bir prim ödeyebilirler.

Beta Finance'in misyonu, kritik DeFi araçları ve altyapısı oluşturarak DeFi'nin bireyler ve kurumlar tarafından uzun vadeli, genel olarak benimsenmesi için daha fazla istikrarı kolaylaştırmaktır.

Beta Finans'ın (BETA) yerel yardımcı programı belirteci, platformu geliştirmek ve yükseltmek için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mevcut ve planlanan kullanım durumları, stake teşvikleri, yönetişim ve likidite madenciliğini içerir.


Temel Özellikler ve Öne Çıkanlar

"1 Tıklama" Kısa Aracı: Beta Finans, DeFi kullanıcılarının atomik bir işlemde açığa satış yapmasına olanak tanıyan basit, entegre bir araç sağlar. Kullanıcılar, ilgili metrikleri (fiyat etkisi, kayma vb.) doğrudan arayüz üzerinden görüntüleyebilir ve kendi gösterge tablosunda konumlarını kolayca yönetebilir ve güncelleyebilir.

İzinsiz para piyasaları: Beta Finance, kullanıcıların herhangi bir ERC20 jetonu için otomatik olarak bir para piyasası oluşturmasına olanak tanır. Kesirli NFT'lerden olgun jetonlara kadar her şey Beta Finans'ta listelenebilir.

Yalıtılmış Teminat Modeli: Değişken varlıkları desteklemek için Beta Finance, kullanıcıların yalnızca bir pozisyonla açıkça ilişkilendirilen teminattan sorumlu olduğu izole bir teminat modeli sunar.

Kullanıcı dostu: Beta Finance dApp, kullanıcı deneyimine yoğun bir şekilde odaklanır ve yeni ve deneyimli DeFi kullanıcıları için yararlı olan temiz, arkadaş canlısı ve bilgilendirici bir deneyim için güzel bir tasarım sunar.

Optimize edilmiş işlemler: Varsayılan olarak Beta Finance, kısa bir pozisyon başlatırken tüm entegre DEX borsalarında en uygun ticareti hesaplar.






Düzenleyen: Emre Ata


Bilgi kaynağı: https://www.binance.com/en/support/announcement/be1c7f558fca417a9da6974e8c294d83


Beta Finance ( BETA) Token Nasıl satın alınır? Stake edilir? Binance Launchpad fırsat duyurusu
Beta Finance ( BETA) Token Nasıl satın alınır? Stake edilir? Binance Launchpad fırsat duyurusu

bottom of page