top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Bill Miller, Bitcoin'in düşüşünden endişe etmiyor

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Bill Miller, Bitcoin'in düşüşünden endişe etmiyor


Bitcoin fiyatındaki son düşüşten sonra birçok yatırımcı geleceği hakkında olumsuz fikirler paylaştı. Ancak, Bill Miller için durum aynı değil. CNBC'ye verdiği demeçte, Bitcoin savunucusu lider kripto para birimine desteğini bir kez daha dile getirdi. Miller, fiyatı ne olursa olsun BTC'nin güvende olduğu ve kripto topluluğundaki katılımcıların bu olaylar biraz normal olduğu için son çöküşünden dolayı bayılmaması gerektiğini düşünüyordu. Ayrıca, yatırımcılar, değer önemli ölçüde düştüğünde şimdi daha da çekici bulmalıdır: "Daha yüksek fiyatlı bir şeyi beğendiysem, bu güvenli bir bahis, daha düşük fiyatlarla daha da çok seveceğim."


Bitcoin ve Piyasanın Geri Kalanı Düştü


Kripto para piyasasının 19 Çarşamba günü ünlü olduğu yüksek volatiliteye geri döndüğünü hatırlayın. Dün sabah, büyük kripto varlıklarının fiyatları aynı gün kayıpların bir kısmını telafi etmeden önce düştü.


Yüksek dalgalanma ile bazı büyük yatırımcıların görüşleri de geldi. Bunun "neden sektöre yatırım yapmayalım" olduğunu söyleyerek. Bununla birlikte, bunun tersi de doğrudur ve diğer büyük isim yatırımcılar, dijital varlıklara olan inancı haklı çıkarmak için dalgalanma anından

yararlandılar.


Geçmişteki BTC'ye şüpheci bakış açısına rağmen, Bill Miller, özellikle korona virüs salgınının nedeniyle küresel ekonomik engellerden sonra son zamanlarda kripto para birimini destekledi.

Kasım 2020'de kurumlardan ve şirketlerden gelen talebin BTC arzından daha hızlı büyüdüğünü vurguladı. Ayrıca Miller, tüm büyük bankaların bir noktada kripto para biriminin bir payına sahip olacağını tahmin etti. Hatta Bitcoin’in son 1, 3, 5 ve 10 yılda tüm büyük varlık sınıflarından daha iyi performans gösterdiğini söyledi.


Dahası, Amerikalı hayırsever, Bitcoin'i fare zehiriyle karşılaştıran tanınmış kripto katili Warren Buffett'e karşı çıktı: Haklı olabilir. Bitcoin fare zehiri olabilir ve sıçan nakit olabilir. '


Sonuç olarak Miller, Bitcoin'in düşüşünün finans dünyası için "aşırı sonuçları" olabileceğini belirtti. Ama çok yakında eski pozisyonlarına dönecek ve türbülans azalacak. Ayrıca, Bitcoin'in hareketinin borsa için aşırı olabileceğini, ancak aslında popüler kripto için oldukça rutin bir geri dönüş olduğunu belirtti. Diğerleri de devasa 2017 boğa piyasası sırasında Bitcoin'de sayısız düşüşe işaret etti.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

#BillMiller #Bitcoin #BTC

5 görüntüleme0 yorum
bottom of page