top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıKripto Haber Editörü

Binance CEO’sunun neredeyse tüm varlığını kripto paraların oluşturduğunu açıkladı

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Binance CEO’sunun neredeyse tüm varlığını kripto paraların oluşturduğunu açıkladı


Changpeng Zhao, net değerinin neredeyse tamamının kripto para birimine yatırıldığını açıkladı. Net değerinin Şubat 2021 itibariyle 1,9 milyar dolar olduğu bildiriliyor. Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance'in 44 yaşındaki CEO'su, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda herhangi bir fiat hissesine sahip olmadığını belirtti. Ve onun kripto para birimi yatırımları, itibari paraları satın almak veya gelecekte nakite dönüştürmek için kullanılmayacak. Ayrıca, Şubat ayında bir tweet'e göre CZ, kripto para birimini yalnızca kesinlikle gerekli olduğunda fiat holdinglere dönüştüreceğini söyledi.


Ayrıca likiditeye her şeyden çok değer verdiğini söyledi. İşte bu nedenle iş adamı araba ya da ev sahibi olmamayı tercih ediyor. Likidite artışından dolayı daire kiralamayı ya da otel almayı tercih ettiğini söyledi. Röportajda Zhao, Binance'i merkezi olmayan bir özerk organizasyon (DAO) yapma planını gerçekleştirmenin hala mümkün olduğunu açıkladı.

Zhao'nun başladığı yerden çok yol kat ettiğini söylemek doğru olur. Net değerinin Şangay dairesinde olduğunu itiraf ettiği bir zamanda kripto portföyünü oluşturmak uzun zaman aldı. Daha sonra bu daireyi Bitcoin almak için sattı.


Zhao biri olarak yer aldı milyarderler Forbes milyarderler listesinde. Onunla listelenen diğerleri arasında Coinbase'den Brian Armstrong, FTX kurucusu Sam Bankman-Fried, Ripple Labs kurucu ortağı Chris Larsen ve Gemini borsa kurucuları Cameron ve Tyler Winklevoss yer alıyor.

Bu Yılın Binance Planları


CEO, Binance Card'ı itmenin bir öncelik olacağını belirtti. Tüccarların ve tüccarların kripto para birimi işlemlerini kabul edebilecekleri bir yöntem. Ayrıca doğrudan eşler arası işlemlerin gerçekleşmesi için bir araç.


Dahası, Fransız Binance Ekibi NFT'lerin trenine çoktan binmeye başladı. Geri Mart ayında, onlar NFTleri basılan nişan için ödül kullanıcılara Binance Akıllı Zinciri. İspanya ekibinin Fransa örneğini izleyerek Binance'in küreselleşmeyi planladığı bir girişim.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page