top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Binance Coin (BNB) Hakkında Detaylı Bilgi & Türkiye'de Nasıl indirimli Alınır?


Binance Coin (BNB) Hakkında Detaylı Bilgi & Türkiye'de Nasıl indirimli Alınır?


Binance Coin


Selamlar, Türkiye'nin en güvenilir Kripto Para bilgilendirme platformlarından birisi olan Kripto Para TR'ye hoş geldiniz. Borsa platformu Binance, kullanıcılarına ve yatırımcılarına yerel bir token sunan tek platform olmasa da, çok azı DCE tarafından başlatılan kripto varlığı Binance Coin kadar dinamik olduğunu kanıtlıyor. 2019, Binance'in BNB'si kendi platformunun muazzam popülaritesi ile itibar kazanırken, hizmet tokenlerine büyük bir ilginin geliştiğini gördü. Öyleyse, Binance Coin'i kripto topluluğu arasında bu kadar güçlü bir firma yapan nedir? BNB rehberimizdeki bu çok özel token'a daha yakından bakalım. Binance Coin Kripto Para Birimi Nedir? Her şeyden önce Binance, yatırımcıların işlemlerini kolayca ve makul bir fiyata gerçekleştirmek için güvenilir bir çözüm buldukları bir değişim platformudur. Temmuz 2017'deki lansmanından bu yana, Binance rekabette yükseldi ve birçok kişi başarısının BNB Token'ının popülaritesiyle çok ilgisi olduğuna inanıyor ve bu da bazı aşikar faydalarla birlikte geliyor.


Binance Coin (BNB) Hakkında Detaylı Bilgi & Türkiye'de Nasıl indirimli Alınır?
Binance Coin (BNB) Hakkında Detaylı Bilgi & Türkiye'de Nasıl indirimli Alınır?


Söz konusu madeni para, platformun kendisi ile birlikte çalışacak şekilde oluşturuldu ve DCE'nin kullanımını hem daha pratik hem de daha uygun maliyetli hale getirdi. Binance'in Binance Coin'i geliştirirken uyguladığı mantık, erken benimseyenler için sınırlı bir süre avantajı sağlayarak bir teşvik yaratmaktı. Token, listeleme ve takas dahil olmak üzere Binance ekosistemindeki işlemler için hizmet tarafından uygulanan işlem ücretlerinde indirim sunar. Platformun lansmanını takip eden bir yıl boyunca, BNB sahiplerine işlem ücretlerinde % 50 indirim verildi. Piyasa, oranları engelleyici olabilecek borsalarla dolup taşırken, bu hareket platformun büyük ilgi görmesini sağladı. Pek çok aktif spekülatör, bazı durumlarda çok fazla para toplayan şeyi biriktirme fırsatını değerlendirdi.


Ertesi yıl, yatırımcıların ücretlerinde % 25 tasarruf etmelerini sağlamak için indirim yarıya indirildi. Üçüncü yıl indirimi % 12,5 idi ve dördüncü (Temmuz 2020 itibariyle) % 6,25 olacaktır. Temmuz 2021 itibariyle, Binance Coin sahipleri artık herhangi bir indirimden yararlanamayacak.


Binance Coin (BNB) Nasıl Çalışır?


Kısa geçmişine rağmen, Binance değişim platformu artık kripto para piyasasındaki en önemli üç platformdan biri. ICO Temmuz 2017'de düzenlendiğinde, 200 milyon coin serbest bırakıldı ve bunların yarısı BNB başına 0.1 $ 'dan satıldı: token'ın vaat ettiği tasarrufları dikkate alan bir pazarlık. Platformun kendisi tüccarları ikna etmeyi başardıkça, ücret tasarrufu sağlayan Binance Coin tokeni değer kazanmaya başladı ve Ocak 2018 itibariyle 22 $ 'dan işlem görüyordu. Binance'in başlangıçta çıkardığı 200 milyon BNB tokeninden 100 milyonu ICO sırasında dağıtıldı, 80 milyonu Binance projesinde yer alan profesyonel ekiplere finanse edildi ve 20 milyonu melek yatırımcılara atfedildi.


Tokenlerin kendisi, Binance Zinciri üzerinden diğer kripto para birimleri ile alınıp satılabilen ERC20 Ethereum coin'leridir. İkincisi, tüm Binance DEX'i (veya takası) destekler ve dijital varlıkların merkezileştirilmeden düzenlenmesine ve değiştirilmesine izin verir. Platform, Ethereum ağında bulunan Binance Coinlerini Binance Chain'e aktarmanın bir yolunu sunuyor. Binance, giderek daha fazlasını dolaşımdan çıkarmak ve varlığın değerinin artmaya devam etmesini sağlamak için gerekli olan token yakmayı gerçekleştirmek için kademeli olarak BNB satın alır. Toplam BNB arzının yarısı eninde sonunda bu şekilde yok edilecek.


Madeni paraların kendilerine gelince, aslında, hem sahiplerin Binance DEX'i kullanarak ve destekleyerek kazanabilecekleri avantajları hem de platformun kendi hedeflerini ve girişimlerini temsil ediyorlar.


Neden Binance Coin Kullanıyorsunuz?


Tüccarlar, alım satım ücretleriyle ilgili olarak yararlanmaları garanti edilen önemli tasarruflar nedeniyle başlangıçta Binance Coin'e çekildiler. VIP'lerin statülerinden ve diğer tüccarları desteklemekten alabilecekleri ek fiyat indirimleri ve bonuslar da kendi rolünü oynadı. Şu an itibariyle, Binance VIP'ler (50 BNB veya daha fazlasına sahip olan ve en düşük kademe için 30 günlük bir süre boyunca 100 BTC değerinde varlık ticareti yapan kullanıcılar) daha da fazla indirim alıyor. Bu avantajlar, Maker ücretlerini % 0,020'ye ve Alıcı ücretlerini % 0,040'a düşürecek kadar ileri gidebilir. 500 BNB'den fazlasına sahip olanlar diğer kullanıcıları destekleyebilir ve ürettikleri komisyonların % 40'ını alabilir. Binance Coin aynı zamanda içsel bir değere sahiptir, bu da onları zaman içinde evrimleri hakkında spekülasyon yapmak isteyenler için ilginç bir varlık haline getirir. Bu, BNB'nin artık yalnızca Binance DEX'te işlem görmemesine yol açtı. Binance Coin ile ödemeleri kabul eden daha fazla organizasyon ve web sitesi ile gerçek bir fayda jetonu ve diğer altcoinlerle aynı kapasitede bir ödeme aracı haline geldi.


Binance Coin'in Avantajları Nelerdir?


Yukarıda belirtildiği gibi, Binance Coin'in temel avantajlarından biri, aynı adı taşıyan platformda ticareti ne kadar uygun hale getirmesidir. Buna ek olarak, BNB, Binance DEX'in itibarını pekiştirdi ve toplam token arzının zaman içinde azalmasıyla birlikte, varlığın değeri inkar edilemez popülaritesiyle orantılı. Benzer şekilde, bu durum BNB'yi tanınmış bir ödeme aracına dönüştürüyor.


Binance Coin'in Dezavantajları Nelerdir?


Binance platformu ve madeni para çok sıkı bir şekilde iç içe olduğu için, ancak şirketin kendisi herhangi bir komplikasyonla karşı karşıya kalırsa BNB büyük zarar görür. Dahası, para biriminin en uygulanabilir kullanımları, onu kullanmak isteyenlerin gerektirebileceği tüm güvenlik sorunlarıyla birlikte depolaması gereken platformuna bağlar. Binance Coin, işlemlerin daha uygun maliyetli olmasına artık katkıda bulunmadığında popülaritesinin bir kısmını kaybedebilir. Son olarak, jetonun birçok kullanımı olsa da, sahiplerine topluluğun nasıl yönetildiği veya hangi kararların alındığı konusunda herhangi bir söz hakkı vermez.


Binance Coin Nasıl Satın Alınır?


Binance Coin'i nasıl satın alacağınızı merak ediyorsanız, satın alınabilecek tek yerin platform olmadığını bilin. Kripto Para TR, kendi fiat para biriminizde seçtiğiniz miktarın size kaç BNB kazandıracağını bir bakışta görebilirsiniz. Ayrıca, BNB'nin Euro, ABD Doları, İngiliz Sterlini ve daha pek çok para birimine maliyetini kontrol edebilirsiniz. Bir hesap oluşturmak ve seçtiğiniz cüzdanda hemen saklayabileceğiniz BNB satın almak için sadece birkaç kolay adım gerekir. Binance Dashboard, tüm fiyatları gerçek zamanlı olarak görüntüleyen ve tercih ettiğiniz ödeme yöntemini (kredi veya banka kartı, banka havalesi veya nakit) seçmenize izin veren kullanıcı dostu bir arayüz sağlar. Binance parasını Kripto Para TR ( Kripto Para Türkiye) sitesinden aldığınız bilgiler ile kolayca edinebilirsiniz. BURADAN tıklayarak indirimli abone olabilirsiniz.


1. Binance abonesi olduktan sonra Kripto Al kısmında tıklayabilirsiniz.

Binance Coin Nasıl Satın Alınır
Binance Coin Nasıl Satın Alınır

2. Bu kısımda satın almak istediğiniz Kripto Para Birimini seçebilirsiniz.

Binance Coin Nasıl Satın Alınır
Binance Coin Nasıl Satın Alınır

Veya bu kodu %20 Komisyon indirimi kazanmak adına, Binance abone ekranında kullanabilirsiniz.


Kodunuz: JL3MPH7U



Binance borsasına 30 saniyede kayıt olabilir ve hemen Kripto para ticaretine başlayabilirsiniz.


%20 Alım Satım Komisyon indirimi için üye olurken bu kodu kullanabilirsiniz: JL3MPH7U


Binance Coin Nasıl Saklanır?


Şimdiye kadar hiçbir BNB satın aldıktan sonra, Binance Coinlerinizi güvenle sanal cüzdanınızda saklayabilirsiniz.


Ayrıca Binance Borsasının güzel ülkemizde geniş bir kullanıcı potansiyeli vardır. Ülkemizde çeşitli bakanlıklardan teşekkür ve tebrik almıştır.



Binance sağlık bakanlığı teşekkür
Binance sağlık bakanlığı teşekkür

Kripto Para TR Kurucusu Emre Ata ( LinkedIn hesabı )



Emre Ata Kripto Para TR
Emre Ata Kripto Para TR


2 görüntüleme0 yorum
bottom of page