top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Binance Global %20 Komisyon İndirim Referans Kodu Nasıl Alınır Ve Kullanılır?

Güncelleme tarihi: 2 May 2023

Binance Global %20 Komisyon İndirim Referans Kodu Nasıl Alınır Ve Kullanılır?


Kripto dünyasında Binance'in tanıtıma ihtiyacı yok. Bir ortaklık programı olarak Binance, bir kayıt bonusu ve işlem ücretlerinde indirim sunuyor, ancak herkes bunu bilmiyor. Binance komisyon indirimi referans kodu 2022 - 2023'ü kullanarak sınırsız indirim ve en iyi kayıt bonusu alabilirsiniz. Tavsiye kodu arkadaşlarınızla da paylaşılabilir ve siz de ödüller kazanabilirsiniz. Bu yazımızda Binance referans kupon kodu bedava para, Binance komisyon indirim referans linki, Binance referans kodu avantajları, kayıttan sonra Binance kullanım referans kodu ve çok daha fazlasını konuşacağız. Binance Global’de alım satım ücretlerinde %20 komisyon indirimi ile tasarruf etmek için Binance Referans kupon Kodu kullanın! Ardından işlem yapmak için Binance Coin (BNB) kullandığınızda %25 daha tasarruf edin. Yeni Binance kullanıcıları, Binance tavsiye bonusunu talep etmek ve sınırsız indirimlerden yararlanabilmek için kod ile kaydolabilirsiniz. Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesidir. Changpeng Zhao, 2017 yıllarında Cayman Adası'nda tescil ettirmiştir. Binance Çin'de başladı, ancak Çin hükümetinin kripto para birimleri üzerindeki artan kontrolü nedeni ile şirketin merkezi ülke dışına taşınmıştır. Binance, yüksek güvenlik düzeyine sahip büyük bir pazar arayan herkes için mükemmel seçimdir. Diğer tüm borsalar ile aynı yeteneklere sahiptir. Binance referans kodunu kullanarak harika teşvikler elde edebilirsiniz. Binance Referans komisyon indirim kodu JL3MPH7U ile kaydolursanız, ticaretlerde coin al sat işlemlerinde %20 komisyon indirim kazanırsınız.


Binance Global %20 Komisyon İndirim Referans Kodu Nasıl Alınır Ve Kullanılır?
Binance Global %20 Komisyon İndirim Referans Kodu Nasıl Alınır Ve Kullanılır?

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U


Binance Futures vadeli %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505




Binance Referans Kodu nedir?


Binance 20 komisyon indirimi referans kodu, başvurarak alım satım ücretlerinde %20 indirim alırsınız. Referans kodunuzu arkadaşlarınızla paylaşın ve her başarılı tavsiyede %50 işlem ücreti kazanın.


Binance Referans Programı


Binance'in referans programı öncelikle alım satım indirimlerine ve komisyonlarına odaklanır. Binance'e yeni bir kullanıcı öneren yönlendirenler, yeni kullanıcı bu referans programı kapsamında Binance'de her işlem yaptığında ücretlerden güzel bir yüzde alacaktır. Bir arkadaş yönlendirenin bağlantısını kullanarak katılırsa, yönlendiren ona işlem ücretlerinde indirim sunabilir. Binance'in çekiciliği, benzersiz alım satım teklifleri ve indirimlerinin yanı sıra referans komisyon yüzdesinden kaynaklanmaktadır.


Binance Referans Kodu Nasıl Uygulanır? Video ve resimli anlatım;


Binance'in kayıt süreci basit ve hızlıdır, ancak müşteriler borsa politikalarını doğrulamalı ve düzgün bir şekilde tamamlamaları gerektiğini unutmaması gerekir. Binance 20 komisyon indirim Referans kodu ile kayıt prosedürü sırasında aşağıdaki aşamaları takip etmeniz gerekir;




Binance Referans ko1misyon indirim kodu nasıl kullanılır
Binance Referans komisyon indirim kodu nasıl kullanılır 1

Binance Referans komisyon indirim kodu nasıl kullanılır 3
Binance Referans komisyon indirim kodu nasıl kullanılır 2

  1. Prosedüre başlayabilmek için Binance'in resmi web sitesine girerek KAYDOL seçeneğine tıklayınız.

  2. Gerekli tüm bilgileri doldurunuz. Referans kodunu girin.

  3. Parolanın tahmin edilmesi son derece zor olması gerekir. İki faktörlü kimlik doğrulama ile yapınız.

  4. Formu doldurduktan sonra referans kimlik kodunu giriniz.

  5. Değişim platformunu kullanabilmek için referans kodunu girdikten sonra KYC işlemlerini tamamlamanız gerekir. KYC, kimliğinizi doğrulamak için gereklidir.

  6. Kayıt bonusu kazanabilmek için tüm gereklilikleri yerine getirdikten sonra yeni Binance hesabınıza giriş yapın.

  7. Artık Binance'de işlem yapmaya hazırsınız.

  8. Daha fazla avantaj elde etmek için Binance tavsiye programına katılın.


Binance Vadeli İşlemler Referans Kodu


Binance vadeli işlem (Kaldıraçlı) komisyon indirim referans kodu, spot ticaret referans kodundan ayrılan değişik yapısıdır. Binance'de vadeli işlem yapmak istiyorsanız vadeli işlem yapabileceğiniz vadeli işlem referans kodumuzu kullanın. Bu nedenle, teknik analizde iyiyseniz, Binance vadeli işlem ticaretinin de keyfini çıkarın. Çok fazla manipülasyon yaşanan sektörde futures ticaret yapacaksanız piyasa olaylarını mutlaka iyi analiz etmeniz ve takip etmeniz gerekmektedir. Binance üzerinde Bitcoin BTC başta olmak üzere, birçok altcoin için vadeli işlem ticaret alanı ve işlem çifti bulunmaktadır. Kripto Para TR com sitemize özel Binance futures vadeli %10 komisyon indirim kodu ile futures ticareti yaparken komisyon indirim kodunuzun size sağlayacağı geri ödemenin keyfini çıkarın.


Binance Tavsiye Programı ile Nasıl Komisyon Kazanılır?


Kullanıcı, Binance Tavsiye Programına katıldıktan sonra Binance tavsiye hesabı aracılığıyla ekstra ödüller ve indirimler alma hakkına sahiptir. Binance tavsiye programı aracılığıyla bir komisyon kazanmak için kullanıcıların önce Binance tavsiye web sitesine gitmeleri ve bir tavsiye kodu oluşturmaları gerekir. Bu referans kodu, kullanıcı tarafından arkadaşlarıyla paylaşılabilir. Her kod ile %40'a varan bir komisyon geri ödeme sunulmaktadır. Ancak, %40 bonus alabilmek için kullanıcının hesabında en az 500 BNB olması gerekir. Hesaplarında 500 BNB'den az varsa, işlem ücretlerinden yalnızca %20 komisyon alırlar.


Kullanıcılar ayrıca kazançlarının ne kadarını tavsiyelerle paylaşmak istediklerini de seçebilirler. Bir kullanıcı tavsiye payını artırırsa, daha düşük bir ödül alır. Ancak, kullanıcı kendi referans kodunu kullanarak daha fazla kişinin kaydolmasını isterse, yüzdeyi artırması gerekmektedir. Karar vermek kullanıcıya kalmıştır. Bu komisyon oranları, kullanıcının Binance hesabındaki para miktarından da etkilenmektedir. Hesaplarında 500 BNB'den az varsa, tavsiye ile %20'den fazla komisyon paylaşmalarına izin verilmemektedir.


Binance, piyasa istikrarı arayan kullanıcılar için güçlü bir platformdur. Son derece güvenilir ve kullanımı kolaydır. Binance, çeşitli ticari indirimler ve komisyonlar sağlar. Kayıt teşviklerinden başlayarak, bir tavsiye koduyla Binance'e katılmak, en fazla indirim ve ödülü almanın en iyi yoludur.


Binance Referans Bonusu Hüküm ve Koşulları


Yeni kullanıcılar ayrıca, üç hoşgeldin teklifi bonusunu da almak için görevlerini 7 gün içinde tamamlamalıdır – toplamları 100$'a kadar çıkan 5$, 50$ ve 45$'lık kuponlar. Cashback kuponları işlem ücretleri için kullanılabilir, bu nedenle Binance ücretlerinde indirim almanın bir yolu olarak çalışırlar.


Ayrıca kayıtlı bir Binance iştirakinin referans bağlantısını kullanmayı da unutmayın. Binance'e kaydolduğunuzda sizin için tavsiye kimliğini otomatik olarak giren tavsiye bağlantılarını kullanabilir veya kendiniz uygun bir Binance tavsiye kodunu manuel olarak girebilirsiniz. B2C, 100$ bonus vermeye uygun kayıtlı bir Binance iştirakidir. Binance hesabı açtıktan sonra, arkadaşlarınızı Binance borsasına yönlendirebilir ve her işlem yaptıklarında bir komisyon alabilirsiniz.


Diğer Binance Bonusları ve Teklifleri


100$ Binance tavsiye bonusuna ek olarak, bir ortaklık bağlantısı kullanan yeni Binance kayıtları, ömür boyu alım satım ücretlerinde %20 indirim alır. Bu ömür boyu alım satım ücreti indirimi, sık sık günlük alım satım yapıyorsanız – çok sayıda alım satım limit emri ve piyasa emri veriyorsanız – veya kripto para birimine büyük miktarlarda yatırım yapıyorsanız, 100$ Binance tavsiye bonusundan hızlı bir şekilde daha değerli olabilir. Binance ayrıca, pasif gelir için Binance Kazanma bölümünde belirli madeni paralar için kripto para stake ödülleri sunar.


Ücretsiz USDT veya BUSD kuponları


Binance zaman zaman ayrı bonus promosyonları da yürütür, örneğin 2012'de ücretsiz 500 BUSD tasarruf deneme fonu kuponu sundular. Zamana duyarlı promosyonlardan haberdar olmak için web sitesinin 'En Son Faaliyetler' ve 'en son Binance Haberleri' bölümlerini ziyaret edin. Ayrıca genellikle e-postanıza gönderilirler, ancak sahtekarlar tarafından gönderilen kimlik avı dolandırıcılığı olmaları durumunda e-postalardaki bağlantılara tıklamaktan kaçının – doğrudan Binance global sitesini ziyaret edin.


Binance Kayıt Bonusu Nasıl Talep Edilir?


Özetle, Binance'deki 100$'lık tam bonusu ve ücretlerde %20 indirimi etkinleştirmek için şu adımları izleyin:


  1. Uygun bir Binance tavsiye bağlantısını tıklayın

  2. Hesap açmak için ekrandaki işlemi takip edin

  3. Kimliginizi dogrulayin

  4. Fiat veya P2P yoluyla 50$ veya daha fazla para yatırın

  5. Kripto yoluyla 50 $ veya daha fazla para yatırın

  6. Spot ticaret yoluyla 50 $ veya daha fazla işlem yapın


Binance Ortaklık Programına Katılın


100$ Binance tavsiye bonusunu kendiniz tanıtmayı düşünmek istiyorsanız, yerel bağlı kuruluş yöneticinizle iletişime geçin. Tipik olarak, yalnızca halihazırda çok sayıda yeni müşteri yönlendiren veya uzun süredir Binance hesabına sahip olan daha büyük bağlı kuruluşlar başvurabilir. Binance ortaklık programına katılırsanız ve 100$ Binance bonusunu tanıtmaya hak kazanırsanız, yukarıdakine benzer kendi özel tavsiye bağlantınızı alacaksınız. Kripto ortaklık programları hakkında daha fazla bilgi edinin.


Binance Nedir?


2017 yılında Cayman Adaları'nda kurulan Binance, spot ve vadeli işlem sözleşmesi ticareti sunan dünyanın en büyük borsalarından biridir. Binance, çok iyi güvenlik ve istikrara sahip kullanıcılar için popüler bir seçimdir.


Binance Kupon Promosyonu


Binance, kullanıcıları yalnızca işlem ücretlerinde indirimlerle değil, aynı zamanda diğer eğlenceli ve yaratıcı yollarla sürekli olarak ödüllendiren birkaç borsadan biridir. Örneğin, Binance genellikle kazananların daha düşük komisyon oranları, daha yüksek geri ödeme, ek ödüller ve daha fazlası gibi heyecan verici ödüller kazanabileceği alım satım yarışmalarına ev sahipliği yapar.


Binance Uygulaması


Binance mobil uygulaması, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde işlem yapmanızı sağlar. Uygulama aracılığıyla Binance'deki cüzdan ve ticaret platformuna istediğiniz zaman erişebilir, aynı zamanda Binance'in 7/24 destek sistemini de kullanabilirsiniz.


Binance Komisyon indirimi Referans Kodu Avantajları


  1. Binance Referans Kodu avantajları aşağıda ayrıntılı olarak listelenmiştir:

  2. İşlem Ücretlerinde %50 İndirim

  3. Yeni kaydolan ve 2022 yılında hizmetten yararlanmayı planlayan tüketiciler için %50'ye varan indirim uygulanıyor. Geri ödeme kodu ile %20, BNB bakiyesi ile %25 alabilirsiniz. Ek olarak, sabit %20 referans kodu geri ödemesinden yararlanın ve %25 daha indirim almak için ticaret maliyetlerini ödemek için BNB paralarını kullanın.


Binance komisyon indirim kodu ile al sat yapmak 2
Binance komisyon indirim kodu ile al sat yapmak 1

Binance komisyon indirim kodu ile al sat yapmak 4
Binance komisyon indirim kodu ile al sat yapmak 3


Binance Referans ve Kazanın


Referans kodunuzu paylaşarak kolayca sınırsız miktarda kripto para birimi nakit kazanabilirsiniz. Bunu, kodunuzu sosyal medyada, bloglarda, makalelerde ve forumlarda paylaşarak başarmak mümkündür. Daha da iyisi, izleyicileri bilgilendiren videolar oluşturarak para kazanabilirsiniz.


Binance Komisyon indirimi Referans Geri ödemesi


Arkadaşlarınızın işlem maliyetlerinden referans para iadesinin %50'sine kadarını onlarla paylaşabilirsiniz. Bahsettiğiniz kişi Binance'de işlem yapmaya başladığında, başlangıçta işlem maliyetlerinden %20 komisyon alırsınız. Günlük BNB hesap bakiyeniz 500 BNB jeton veya daha fazlaysa, temel tavsiye fiyatı maksimum %50'ye yükseltilecektir. Davet ettiğiniz arkadaşlarınıza %5 ile %20 arasında değişen Binance tavsiye kodunun ne kadarını ücretsiz para vereceğinize karar verebilirsiniz. Referansa bağlı olarak, %40 veya %20 komisyonu paylaşmayı seçebilirsiniz. Bölebileceğiniz maksimum miktar, nitelikli taban komisyon oranınızın %50'sidir.


Kayıt Sonrası Binance Referans Kodunu Kullanın


Her bağlı kuruluş platformunun, bazı ödüller sunmak için kendi benzersiz referans kodu vardır. Yine de ödüller aynı kalır. Şu anda şirket, tavsiye bonusunu kazanmanın üç yolunu sunuyor. Kayıttan sonra Binance Kullanım Referans Kodu ile aşağıdaki teklifleri alırsınız:


$5 Nakit Kupon


Fiat ödeme seçeneklerinden birini kullanarak veya Binance P2P pazarında bir P2P (eşler arası) işlemi aracılığıyla kripto para birimi satın alarak 50$ veya daha fazla ilk para yatırma işleminizi yaptığınızda, en fazla 5$ nakit kazanacaksınız. 100$ Binance bonusu. Hesabınızda oturum açtıktan sonra, 5$'lık kuponunuzu bulmak ve kullanmak için hesap simgenize tıklayın ve açılır menüden "ödül merkezi"ni seçin.


50$ Spot Geri Ödeme Kuponu


İlk para yatırma işleminizi Binance ile kripto (örneğin, bir borsada veya cüzdanda zaten sahip olduğunuz BTC veya USDT) kullanarak yaparsanız, Binance tavsiye bonusunun ikinci kısmı olarak 50$'lık bir geri ödeme kuponu dahildir.


45 $ Spot Geri Ödeme Kuponu


50$ veya daha fazla bir tutar için ilk spot ticaret kripto işleminizi gerçekleştirdiğinizde, hoşgeldin bonusu teklifinin üçüncü bileşenini alırsınız. Örneğin, 50 ABD Doları ETH veya 50 ABD Doları USDT ticareti veya tam tersi.


Bu makalenin size Binance referans kodu ücretsiz parası, Binance referans bağlantısı, Binance komisyon indirimi referans kodu avantajları, kayıttan sonra Binance kullanım referans kodu ve Binance Referans Kodu 2022-2023 hakkında iyi bir fikir verdiğini umuyoruz. Kripto paralar hakkında faha fazla bilgi edinmek ve coinler hakkında detaylı bilgiler alabilmek için Kripto Para TR web sitemizde çeşitli makalelere göz atabilir ve analiz videolarımızı izleyebilirsiniz.


Lütfen unutmayıni kripto para ticareti riskli bir sektördür, Binance dünyadaki en güvenilir kripto para ve altcoin borsasısıdır, safu fonu sayesinde paranız ve yatırımlarınız hacklenme olasılıklarına karşı güvendedir. Herhangi bir hack veya saldırı sonucu Binance üzerindeki fonlarınız yok olursa, Binance bu fonları anınca geri iade eder. Bu şekilde %100 güvenli yatırım yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Kripto para al sat işlemi yaparken veya Futures kaldıraçlı işlemlerde trade yaparken mutlaka Binance Global komisyon indirim kupon referans kodunuz kullanmayı unutmayın.



Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U


Binance Futures vadeli %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505


Saygılarımızla,


Yazar edit: Emre Ata


Kripto Para TR com Kurucusu

bottom of page