top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Binance, NFT pazarının bir sonraki lansmanını duyurdu

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Binance, NFT pazarının bir sonraki lansmanını duyurdu


Binance, bir "Binance NFT" NFT pazarı başlatmayı planlıyor. Binance NFT'nin tüm dünyadaki sanatçılar, içerik oluşturucular ve kripto meraklıları için bir merkez görevi göreceğini belirtti. Lansman bu yılın Haziran ayında planlanıyor ve platform, erişilebilirlik için Binance.com ile aynı hesabı paylaşacak. Blog gönderisine göre Binance NFT, en iyi sanatçıları ve yüksek talep gören içerikleri içeren güçlü bir küresel sergi ve müzayede serisi sunacak. Pazar iki kategoride açılacak. İlki, çok istenen katkıları içeren bir Premium Etkinlik kategorisidir. İkinci kategori, kullanıcıların uygun maliyetlerle sorunsuz bir şekilde NFT oluşturmalarına olanak tanıyan ticari bir pazardır.

Binance NFT Başkanı Helen Hai'ye göre Binance, yaratıcılarına ve sanatçılarına dünyanın en büyük NFT ticaret platformunu sunmayı hedefliyor. Piyasanın en iyi para basma, satın alma ve ticaret deneyimini sunacağına işaret etti. Bunun nedeni, Binance blok zincirinin ve topluluğun sunduğu en hızlı ve en ucuz çözümleri kullanacak olmanızdır.

Sanatçılar ve İçerik Oluşturucuları Barındırmak İçin Tasarlanmış Bir Platform


Gönderide Binance, yaratıcıların NFT ekosisteminin büyümesine sürekli olarak yardımcı olan önemli bir güç olduğunu belirtti. Bu nedenle Binance NFT tasarımı, her tür içerik oluşturucu için değeri en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Borsa ayrıca, bu yaratıcı ilk yaklaşımın pazar yerinin sektördeki en düşük oranları sunmasının nedeni olduğunu belirtti.


Binance, pazarının ödül sistemini parçalayarak, seçilen premium etkinlik koleksiyonlarından sanatçıların eserlerinin satışından elde edilen gelirin% 90'ını kazanacağını söyledi. Platformun diğer kullanıcıları, NFT'lerini ticari pazara yatırabilir ve satmayı seçebilir veya açık artırma için listeleyebilir. Bu tür kullanıcılar için Binance yalnızca % 1 işlem ücreti talep edecektir. NFT'leri listelendikten sonra, içerik oluşturucular takip eden takaslardan % 1 telif hakkı kazanacak.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page