top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Binance, Nisan ayında diğer tüm borsalardan daha iyi performans gösterdi

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Binance, Nisan ayında diğer tüm borsalardan daha iyi performans gösterdi


Kripto para birimi değişim sektörü, dünyadaki en rekabetçi sektörlerden biridir. Dünya çapında işlem yapmak isteyen kripto kullanıcılarının dikkatini çekmek için rekabet eden düzinelerce kripto para birimi değişim platformu var. Ancak bugün bir borsa diğerlerinin üzerinde hakim durumda, çünkü kripto meraklısı Gabi'nin günün Tweetinde söylediği gibi, Binance Nisan ayında diğer borsaları geride bıraktı.


Binance: Kral Borsası


Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, dünyanın dört bir yanındaki manşetler Coinbase tarafından yönetildi. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en önemli kripto para borsası halka açıldı ve böylece Wall Street'te listelenen ilk kripto şirketi oldu.


Ancak Coinbase'in bu hareket nedeniyle elde ettiği kötü şöhrete rağmen. Gerçek şu ki Coinbase, kripto topluluğu için dünyadaki en önemli kripto para borsası değil. Aksine, Coinbase şimdiye kadar esasen yerel bir ortamda faaliyet gösterirken, Binance gibi diğer borsalar tüm çabalarını küresel bir zirveye ulaşmak için harcadılar.

Bu sayede bugün Changpeng Zhao tarafından kurulan borsa, dünyanın hemen hemen her ülkesinde dünyanın en önemli kripto para değişim platformu olarak kabul ediliyor. Karşılaştırma yapmadan kripto varlıklarıyla ilgili bir ürün ve hizmet ekosistemine güvenmek. Bu, dünyadaki tüm kripto para birimi değişim trafiğinin % 49'unu yoğunlaştırmasına izin verir: ‘’Gabi, Binance'e atıfta bulunarak Twitter hesabında "BOSS'un kim olduğunu zaten biliyorsunuz,’’ dedi.


Bu nedenle, Coinbase tarafından elde edilen kötü şöhrete rağmen Binance, ABD borsasının web trafiğini dört katına çıkaracaktı. Huobi, Kraken ve Bybit gibi diğer rakipleri çok geride bırakmak. Ürün ve hizmet ekosisteminizi sürdürebildiğiniz sürece sizden zorlukla alınacak bir konum.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page