top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Bitcoin fiyatı kısa bir düşüşten sonra 58.000 Dolarlık dirence geri döndü

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Bitcoin fiyatı kısa bir düşüşten sonra 58.000 Dolarlık dirence geri döndü


Bitcoin fiyatı 58.000 $ 'a yükseldi, 53.000 $' a düştü ve ardından tekrar 58.000 $ 'a yükseldi ve hepsi sadece bir hafta içinde. Para biriminin direnci kırmaya kararlı olduğu görülüyor ve onu daha yukarı iten birkaç olumlu olay var.


Bitcoin Kullanımı Büyük Olacak


Bitcoin'in hızlı fiyat toparlanmasını ve yükselme arzusunu oldukça anlaşılır kılan birkaç rapor var. Örneğin, bir kripto para birimi sorumlusu olan NYDIG, BTC'nin yıl bitmeden yüzlerce ABD bankasına ulaşacağına dair inancını paylaştı, çünkü bankalar bunun olmasını istiyor. Görünüşe göre, bankalar tüm paranın Coinbase'e gittiğini fark ettiler ve pastanın payını almak istiyorlar.

Bunun da ötesinde, BTC ve ETH son zamanlarda S&P Global Endeksleri olarak Wall Street'i vurdu ve bu kesinlikle fiyatın yükselmesi için bir neden. Son olarak, BTC fiyatlarındaki artış, birçok Asyalı şirkete BTC'ye geçişlerini hızlandırma konusunda ilham verdi.

Bitcoin Oynaklığı Güçlü Olmaya Devam Ediyor


CEX.IO verilerine göre, geçtiğimiz yedi gün içinde BTC 53.634 $ 'dan 58.845 $' a yükseldi, ancak 58.000 $ 'lık direnci aşan bu ani artış, madeni parayı 53.000 $' a göndererek başarısız oldu.


Dün, BTC neredeyse 58.000 $ 'a yükseldi ve görünüşe göre umutsuzca büyümeye ve bu çeyreğin sonunda jeton başına 80.000 $' lık beklenen yüksekliğe ulaşmaya çalışıyor. Hala zaman kalsa da, BTC de hedefinden çok uzak.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page