top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Cardano (ADA) yakında bir zincir içi likidite artışı görebilir

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Cardano (ADA) yakında bir zincir içi likidite artışı görebilir


Cardano ekosistemi, ağın ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanmış merkezi olmayan bir fonlama platformu ve likidite çözümü olan OccamRazer'ın piyasaya sürülmesiyle zincir içi likiditesinin muazzam bir genişlemesini görebilir. Platform, diğer launchpad çözümlerinin bu yıl gördüğü başarıyı görme ve Cardano'nun pazardaki konumunu büyük ölçüde iyileştirme potansiyeline sahip.


Cardano'nun Yavaş Geliştirme Süreci Sona Eriyor


Geçerli boyutu ve popülerlik iken Cardano projesi yabancı olanlara bu bariz yapmazlar, ağ yavaş gelişim ve önyükleme süreci için namlı olmuştur. Ağı güvence altına almak ve iyi oyuncuları teşvik etmek için yavaş ve istikrarlı hız kullanılırken, Cardano'nun bu gelişim çağı yavaş yavaş sona eriyor.


Ağ artık tamamen merkezi olmayan ve yönetişim aşaması olan Goguen'in çoğunluğunun piyasaya sürülmesiyle birlikte, projelerin Cardano'da başlatılması ve geliştirilmesi yıllar süren işlevleri kullanma zamanı geldi.

Cardano'da başlatılan ilk büyük merkezi olmayan uygulamalardan biri, Cardano'yu bağış toplama için gidilecek ağ haline getirmeye odaklanan bir proje olan Occam Finance. Bu vizyonun bileşenlerinden ilki, profesyonel risk sermayesi katılımcıları için eksiksiz bir uyum ve düzenleyici teknoloji araçları paketi sunan merkezi olmayan bir finansman platformu olan 'OccamRazer' olacaktır.


OccamRazer, Cardano Ekosistemine Yeni Katılımcılar Getirmeye Hazırlanıyor


Şirketin blog gönderisine göre, OccamRazer tamamen üretime hazır ve yakında para toplayan ilk projelere ev sahipliği yapacak. Occam Finance, platformunun sonunda büyüyerek, yalnızca bir başlatma panosunun ve diğer, daha geleneksel DeFi ürünlerinin çok ötesine geçen tam kapsamlı bir ekosistem haline geleceğini düşünüyor.


OccamRazer, ortaya çıkan yeni proje grubu için bir başlatma panosu oluşturarak, Cardano ekosistemine yeni katılımcılar, işletmeler, uygulamalar ve risk sermayesi getirecek. Bu da yerel topluluklardan Cardano'ya milyonlarca kullanıcıyı çekme potansiyeline sahiptir.

OccamRazer başlatma panosunu kullanan ilk projeler, Cardano'nun merkezi olmayan topluluk liderliğindeki finansman platformu Project Catalyst'in başarılı erken aşama girişimleri olacak. Occam Finance, bu projelerin topluluk tarafından zaten onaylanmış olduğu için hazır ve bekleyen bir Cardano ekosistemine dönüşmek için benzersiz bir şekilde konumlandırıldığını söyledi.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

9 görüntüleme0 yorum
bottom of page