top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıEmre Ata

Cocos-BCX (COCOS) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 Cocos BCX Nedir?

  2. 1.1 Cocos BCX Projesinin Sunumu

  3. 1.2 Cocos-BCX Hedefi

  4. 1.3 Cocos-BCX Tarafından Çözülen Temel Sorunlar

  5. 1.4 Teknik Hedef

  6. 1.5 Cüzdan ve Blockchain Keşfi

  7. 1.6 Cocos BCX Projesine Yatırım Yapmalı Mıyız?

  8. 1.7 Cocos BCX: Tahmin Platformlarına Göre Hangi Trend?


Cocos-BCX (COCOS) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Tam Adı ‘Cocos BlockChain Expedition’ olan Cocos-BCX, oyunlar için entegre çok platformlu bir çalışma zamanı ortamı yaratmayı, geliştiriciler oyun geliştirmede eksiksizlik ve kolaylık sağlarken kullanıcılara eşsiz oyun durumu, yepyeni bir oyun deneyimi ve oyunlarda elde edilen tüm varlıkların tamamı kullanıcılara aittir. Çeşitli merkezi olmayan uygulamalar arasında oyun, en olgun geliştirme modeline, en yüksek ticarileştirme oranına ve en geniş geliştirici ve kullanıcı tabanına sahip alanlardan biridir. Bu projenin ilk aşamasında hedefimiz blockchain oyunları alanında mevcut sorunları çözmek için ar-ge yapmaktır. Cocos BCX projesi geçen Mart ayında kaydedilen en yüksek seviyesinden bu yana mücadele ettiyse, toparlanıyor gibi görünüyor. Tokeninin fiyatında %50’den fazla bir artışla. Burada bunun basit bir epifenomen olup olmadığını veya trendin uzun vadede devam edip etmeyeceğini görmeye çalışacağız.


Cocos-BCX (COCOS) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
Cocos-BCX (COCOS) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Binance indirim ile hesap aç


Cocos BCX Nedir?


Cocos-BCX, çoklu oyun sistemlerinin uyumluluğuna sahip oyunlar için eksiksiz bir çalışma zamanı ortamı yaratmayı amaçlayan ve oyun geliştirme için kullanıcı dostu bir platform sağlayan halka açık bir blok zinciri platformudur.


Blockchain teknolojisinin uygulanması tartışılmakta ve farklı endüstriler tarafından çeşitli yöntemler araştırılmaktadır. Ve Cocos-BCX, oyun endüstrisine böyle bir çözüm sunan bir platformdur. Proje, yaratıcıların platformun sağlıklı oyun motorunu ve geliştirme ortamından yararlanarak blok zincirinde eğlenceli oyun çözümleri yaratabileceği ve doğrudan sunabileceği, oyun geliştirme için entegre bir çok platformlu çalışma zamanı ortamı olarak adlandırdığı şeyi yaratma sürecindedir. onların seyircisi. Oyun motoru birden fazla blok zincirini desteklemek için tasarlanmıştır, yerel Cocos zinciri ise yüksek performanslı uygulamalar için desteği genişletir.


Oyunlarda blockchain teknolojisinin kullanılması, geliştiricilerin yanı sıra oyunculara sırasıyla oyunlar ve oyun üzerinde daha fazla kontrol sağlar. Geliştiriciler, blok zinciri destekli fikri mülkiyet ve telif hakkı koruma sistemi ile bağımsız oyunlar oluşturmak için mevcut kaynakları kullanırken, oyuncular oyuna her yerden erişebilecek ve kazandıkları veya satın aldıkları oyun içi öğelerin sahipliğini talep edebilecekler. . Bu öğelere sahip olarak, onları kullanabilir veya ekosistem içindeki emsalleriyle takas edebilirler, böylece oyun oynayarak kendilerini eğlendirmek için harcanan çabalardan para kazanabilirler.


Cocos BCX Projesinin Sunumu


Cocos BCX, video oyunları merkezli bir projedir. Kasım 2017’de Haozhi Chen ve Richard Yang tarafından başlatıldı. Oyun geliştirmek için merkezi olmayan bir platformdur. Cocos BCX topluluğu, özellikle Angry Birds, Badlands ve Clash of Kings gibi oyunların yaratılmasına katıldığı için bilinir.


Cocos BCX aslında video oyunu geliştiricilerinin yaratıcılıklarının özgürce çalışmasına izin verebilecekleri bir platformdur. COCOS jetonları, bir Ethereum cüzdanında kolayca saklanabilen ERC-20 jetonlarıdır.


Cocos-BCX Hedefi


Cocos-BCX’in amacı, oyun geliştiricileri için görselleştirilmiş bir geliştirme kiti ve zincir üzerinde bir ekosistem dahil, iyileştirilmiş ve kullanımı kolay bir blockchain oyun altyapısı sağlamak. Geliştiriciler, engelleri büyük ölçüde azaltan ve verimliliği arttıran herhangi bir blok zinciri teknik sorununu çözmeye gerek olmadan doğrudan grafiksel bir şekilde blok zinciri oyunlarını geliştirebilirler.


Cocos-BCX Tarafından Çözülen Temel Sorunlar

  1. Oyun içi paraların çıktısının ve dolaşımının şeffaflığı;

  2. Oyun içi jetonların çapraz oyun dolaşımı;

  3. Diğer kripto para birimleri için oyun içi paraların değişimi.

Teknik Hedef


Cocos-BCX, çok sistemli oyunlar için eksiksiz bir çalışma zamanı ortamı oluşturmayı, blockchain oyun geliştiricilerine maksimum kolaylık ve iyileştirilmiş ekosistem sağlarken, yepyeni bir oyun deneyimi ve oyunculara eskisinden farklı oyun formları getirmeyi amaçlıyor. Kullanıcılar, oyun varlıklarının elden çıkarılmasında önemli özerkliğin ve adil ve açık oyun ortamının keyfini çıkaracak.

  1. Delege Proof-of-Stake’e (DPoS) dayalı iyileştirilmiş konsensüs mekanizması ve yetkilendirilmiş

  2. Gelişmiş veri iletimi ve yüksek performanslı sanal makine ile TestNet

  3. Hem homojen hem de homojen olmayan dijital varlıkları destekleyen bir zincirler arası değişim ağ geçidi

  4. BCX-NHAS-1808 homojen olmayan dijital varlık standardı

  5. Gelişmiş varlık izin sistemi

  6. Bloklar arasında yürütülebilir akıllı sözleşmeler

  7. Atomik iÅŸlem iÅŸlemi

  8. Sözdizimi düzeyinde fikir birliği görevleri için destek

  9. Temsilci işlem mekanizması desteği

  10. Küçük ölçekli fikir birliği ve rastgele sayılar

  11. Zincir üzerinde güvenilir rastgele süreç

  12. Zincir işlem doğrulama döngülerinde minimum destek

  13. Akıllı sözleşmeler, bekleme, doğru zamanlayıcı ve kalp atışı gibi temel oyun işlevlerini destekler

  14. BP/geliştiricinin hile yapmasını önlemek için işlem doğrulama mekanizması

Cüzdan ve Blockchain Keşfi


Cocos-BCX, Android, IOS ve Windows gibi çeşitli işletim platformlarına dijital varlık cüzdanları sağlayarak ana kullanıcıların varlık dolaşımına katılabilmesini sağlar. Kullanıcılar, Exchange Ağ geçidi aracılığıyla içe aktarılan oyun dijital varlıklarını ve ERC20’yi cüzdanda depolayabilir, dolaşım platformunda oyun jetonlarını aktarmayı ve satın almayı kolaylaştırır. Cocos-BCX ise Finansal düzey algoritması ve KYC kimlik doğrulaması ile kullanıcının cüzdanda sakladığı dijital varlıkların güvenliğini sağlıyor.


Cocos-BCX cüzdanı, kullanıcıların zincir bilgilerini kontrol etmeleri için bir blockchain gezgini ile gömülüdür. Her blokta kaydedilmiştir. Her blockchain sisteminin kendi gezgini vardır. Arama ve atlama işlevleriyle tam bir blok zinciri gezgini sunar, nadir bir nesne varlığı oluşturulduğunda, ilgili veriler ana zincire kaydedilir. kullanıcılar ardından blok zinciri gezgini’nde ilgili işlem bilgilerini bulabilir. Blockchain gezgini, kullanıcıların atomik swap bilgilerini kontrol etmelerini de destekler.

Cocos BCX Projesine Yatırım Yapmalı Mıyız?


Öncelikle bu kısım projeye yatırım için bir davet teşkil etmemelidir. Önceki bölümde gördüğümüz gibi, COCOS varlığının fiyatı son derece değişkendir. Kazanç fırsatları gerçek olsa da, kayıp riskleri de öyle.


Proje ile Binance Labs arasındaki ortaklık, orta vadede token fiyatı için belirleyici bir unsur olabilir. Ayrıca, iki kurucu ortağın soyağacı, projenin orta vadeli bir gelecekte güvenilirliğinin garantisidir. Gerçekten de Haozhi Chen, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya ve Güney Kore gibi pazarlarda çok iyi çalışan bir mobil oyun platformu olan Chukong Technologies’i 10 yıldan fazla bir süre önce kurdu. Richard Yang, eğlence dünyasında tanınan bir girişimcidir. Özellikle 2005 yılında Çin’de kurulan bir akış platformu ile. Daha sonra Çinli pazar liderlerinden biriyle birleşecek olan ve şu anda değeri 5 milyar dolardan fazla olan bir şirket.

Bununla birlikte, projeye başlamak isteyen yatırımcılara birkaç nokta cazip gelebilir. Yüksek oynaklığı ve aynı zamanda geçen Mart ayında ATH’sine yakın bir seviyeye geri dönememesi. Daha uzun vadeye bakıldığında, bazı tahminler yine de faturanın başına bir dönüşe işaret ediyor.


Cocos BCX: Tahmin Platformlarına Göre Hangi Trend?


Tahmin platformlarının algoritmik modellerine göre, COCOS tokeninin parlak bir geleceği olabilir. WalletInvestor için, 12 aylık bir ufukta token başına 1,25 USD’lik bir tahmin. Ve orta ve uzun vadede bir yükseliş trendi.


TradingBeasts için yükseliş hissi de baskın. Yıl sonunda platform, bir COCOS tokeninin 0.84 ile 1.23 USD arasında işlem yapabileceğini tahmin ediyor. Tahmin, WalletInvestor’dan daha az iyimser görünüyorsa, çok olumlu görünüyor. Uzun vadede, TradingBeasts tarafından geliştirilen model, 2023 ufkuna düşüş dönemi veriyor. DigitalCoinPrice analizlerine bağlı kalırsak, tokenin 2021 sonunda 1,10 ile 1,20 ABD doları arasında olması bekleniyor. Platform, COCOS’un 2 barı aşabileceğine inandığından, uzun vadede de teyit edilmesi gereken bir yükseliş eğilimi var.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Binance indirim ile hesap aç

19 görüntüleme0 yorum
bottom of page