top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz

Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz


Kripto para birimleri son bir yılda en çok konuşulan ve takip edilen konulardan biri haline geldi. Bitcoin, Mart 2020'de 61.000 dolara ulaştığından beri, kripto para birimi endüstrisi patladı. Kripto piyasaları borsalara benzer bir şekilde düzenli yatırım yeri haline gelmiştir ve pek çok yatırımcı bu platformda ciddi para kazanıyor. Son birkaç hafta içinde, Ethereum, XRP ve Doge dahil olmak üzere birçok kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından kripto para piyasaları büyük bir düşüş yaşadı. Son birkaç gün içinde, kripto para piyasaları, tüm zamanların en yüksek fiyatlarına yaklaşan birçok popüler madeni paranın fiyatlarıyla geri döndü. Bu yazımızda, son zamanlarda oldukça popüler hale gelen Dent Coin adlı yeni bir kripto para birimine göz atacağız. Dent Coin ve INR'de Dent Coin Fiyat Tahmini hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin. Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz Video anlatım.


Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz
Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz

DENT Coin nedir?


Dent Coin, dünya çapında mobil veri ağında bir gelişme yaratmayı planlayan 'Dent' şirketi tarafından yaratılan madeni bir paradır. Dent resmi web sitesine göre, DENT dünyadaki mobil veri için küresel değişim olmayı planlıyor. Planlarında, dünyanın mobil verileri, tıpkı bugün kripto/hisse senetleri gibi diğer emtiaların alınıp satılması gibi satın alınabilir, satılabilir veya bağışlanabilir. DENT, dünyanın hizmet sağlayıcılara olan bağımlılığını azaltmak ve mobil verilerin bir meta olarak serbestçe alınıp satılabileceği merkezi olmayan bir alan yaratması isteniyor. Dent ağında ödeme yapmak için Dent Coin veya Dent Jetonları kullanılacaktır.

Dent, web sitelerine göre, veri fiyatlandırmasını şeffaf hale getirmeyi planlıyor ve otomatik teklif verme yoluyla, tıpkı günümüzde spot pazarlar ve mobil reklamcılık gibi satın alma verimliliğini artırıyor. Dent, hizmet sağlayıcıların tekelini durdurmak ve insanların birbirine veri göndermek için kullanabilecekleri dünya çapında bir ağ oluşturmak, tıpkı günümüzde insanların kripto para ticareti gibi mobil veri ticareti yapmak istiyor. Bu kulağa devrim niteliğinde bir konsept gibi gelse de, blockchain teknolojisi ile büyük ölçüde mümkün hale getirilebilir.


Dent'in Kısa Tarihi


Dent token, ilk madeni para teklifini Temmuz 2017'de başlattı ve 2 haftada 4,3 milyon dolar topladı. Her jeton başlangıçta 0,0006 dolara satıldı ve şu anda dolaşımda 94 milyar jeton var. Maksimum 100 milyar Dent jetonu ile enflasyon riski düşüktür. Token şu anda 1 cent civarında işlem görüyor, bu nedenle erken yatırımcılara güçlü bir yatırım getirisi sağlayabilir.

Dent Wireless, kuruluşundan bu yana kullanıcı tabanını dünya çapında 26 milyon kişiye yükseltti. Mobil veri alışverişi tamamen çalışır durumda ve şirketin 2021 için iddialı hedefleri var. Dent Wireless, uluslararası ses paketlerini veri paketlerine dahil etmeyi ve kullanıcıların platformuyla bağlantı kurmasını kolaylaştırmak için sosyal medya platformlarıyla entegre olmayı planlıyor.


Dent (DENT) Nasıl Satın Alınır?


Buraya tıklayarak Binance'da %20 Komisyon indirimi ile hesap açın


Dent jetonlarına yatırım yapmak için Binance ile bir hesap açmanız veya Uniswap kullanmanız gerekecek.





Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz 1
Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz 1

Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz 2
Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz 2

Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz Adım adım video anlatım;





Binance ile hesap açmak hızlı ve kolay bir işlemdir; sadece e-posta adresinizi girmeniz ve bir şifre oluşturmanız yeterlidir. Nerede yaşadığınıza bağlı olarak, büyük olasılıkla kişisel kimlik bilgilerini sağlamanız gerekecektir. Ticarete başlamadan önce gerekli olabilecek bazı ek bilgiler doğum tarihiniz, Sosyal Güvenlik numaranız ve ev adresinizdir.


Alternatif olarak, doğrudan Ethereum cüzdanınızdan Dent için Ethereum jetonlarını takas etmek için Uniswap'ı kullanabilirsiniz. Herhangi bir kripto para borsasında Ethereum satın alabilir ve ardından Uniswap'ın borsasını kullanmak için Ether cüzdanınıza gönderebilirsiniz. Hesap açmanıza gerek yok –– tek yapmanız gereken cüzdanınızı Uniswap'ın web sitesine bağlamak ve Ether token'larınızı Dent ile değiştirmek.


Bir Cüzdan Satın Alın (İsteğe Bağlı).


Dent'e yatırım yapmak için Uniswap kullanmayı seçerseniz, bilgisayarınıza bir Ethereum cüzdanı indirmeniz gerekir. Kripto para yatırımcılarının Uniswap ile kullandığı popüler yazılım cüzdanları Coinbase Cüzdan ve Metamask'tır, çünkü bu cüzdanlar en güvenli Ethereum yazılım cüzdanlarından bazıları olarak kabul edilir.


Dent jetonlarına yatırım yapmak için Binance kullanmayı planlıyorsanız, kripto para varlıklarınızı bir donanım cüzdanında saklamayı düşünmelisiniz. Borsalar, çevrimiçi bilgisayar korsanlarının hedefidir. Paranızı bir donanım cüzdanında tutmak, kripto para biriminizi çevrimdışı olarak saklar ve paranızın saldırıya uğramasını imkansız hale getirir.


Satın Alma İşleminizi Yapın


Satın alma şekliniz, Dent jetonlarını satın almak için kullandığınız platforma bağlı olarak farklılık gösterir. Binance kullanıyorsanız, Dent'i Ethereum tokenleri veya Tether (USDT) ile satın alabilirsiniz. Tether bir sabit para olduğundan USDT kullanmak, Dent'i fiat para birimiyle satın almayı simüle eder.


Dent jetonlarını satın almak için Uniswap kullanıyorsanız, Dent için Ethereum jetonlarını değiştirmeniz gerekir. Arayüz basittir ve kod, likidite için mevcut kripto varlık oranlarını kullanarak Dent tokenlerinin mevcut fiyatını hesaplar. İşlemi onaylamadan önce, mevcut piyasa fiyatından ne kadar Dent token alacağınızı görebileceksiniz.


Dent'inizi Takas Edin, Satın veya Dönüştürün


Çoğu durumda, Dent jetonlarınızı takas etmek, paranızı bir borsada saklamanızı gerektirir. Paranızı Binance'de tutmak nispeten güvenlidir, ancak yatırımlarınızı depolamak için bir Ethereum cüzdanı kullanmak kadar güvenli değildir.


Dent jetonlarınızı Binance'dan satın alabilirsiniz, Coinbase Wallet veya Metamask gibi bir Ethereum cüzdanından takas etmek istiyorsanız, Dent jetonlarınızı Ethereum ile takas etmek için Uniswap kullanabilirsiniz. Ancak, bu ek güvenliğin bir bedeli vardır.


Uniswap'ın işlemleri Ethereum'un blok zincirinde tamamlandığından, Ethereum gaz ücreti ödemeniz gerekecektir. Ethereum gaz fiyatları, Ethereum'daki ağ alanı talebine bağlı olarak, işlem başına 5 ila 50 ABD Doları arasında herhangi bir yere mal olur. Binance'de işlem yapıyorsanız, Binance'in borsasını kullanmak için yalnızca küçük bir işlem ücreti ödemeniz gerekir. Dent tokenlerini Ethereum veya USDT ile takas edebilirsiniz. USDT, 1$'a eşit bir sabit para olduğundan, temelde yatırımınızı nakit olarak satmakla aynıdır.


Güncel Kripto Fiyatları


Bitcoin için yeni keşfedilen kurumsal taleple birlikte, kripto para piyasası bir boğa aşamasından geçiyor. Kripto para yatırımcıları, yüksek potansiyel getirileri nedeniyle altcoinlere çekilir. Birçok altcoin, 2017 boğa piyasasında %10,000'in üzerinde yatırım getirisi gösterdi. Bununla birlikte, altcoinler de inanılmaz derecede değişken, riskli yatırımlardır. Herhangi bir altcoine yatırım yapmadan önce şirket hakkında kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto para birimlerindeki fiyat dalgalanmalarını izlemek, size kripto para piyasası duyarlılığı hakkında bir fikir verebilir. Daha küçük kripto para birimleri Bitcoin fiyatını takip etme eğilimindedir, bu nedenle büyük kriptoların fiyatlarını izlemek size pazarın nereye gittiği hakkında bir fikir verebilir.


Dent İyi Bir Yatırım mı?


Dent Wireless, mobil verileri merkezden dağıtma konusundaki iddialı hedeflerine ulaşabilirse, bu iyi bir yatırım olabilir. Dent coin, daha küçük bir piyasa değeri olan kripto para birimi olduğundan, Bitcoin gibi diğer kripto varlıklarından bile daha değişkendir.

Bu yatırımlar yüksek riskli olduğundan portföyünüzün önemli bir bölümünü küçük kripto paralara ayırmanız önerilmez. Dent'e inanıyorsanız, uzun vadede Dent jetonlarının küçük bir bölümünü elinizde tutmak yüksek getiri sağlayabilir.


Düzenleyen: Emre Ata



Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz
Dent Coin Nedir? Nasıl satın alınır? Yorum ve Analiz


6 görüntüleme0 yorum
bottom of page