top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Dogecoin fiyatı Doge Day sırasında düşüyor

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Dogecoin fiyatı Doge Day sırasında düşüyor


Son günlerde tüm dünyanın gözleri bir kez daha kripto piyasasına yerleşti. Ancak bu sefer ilgi odağı Bitcoin, Ethereum ve hatta Binance Coin olmadı. Aksine tüm medya ve yatırımcılar Dogecoin'in gelişimini takip ediyor. Fiyatını birkaç kat artırarak dünyayı şaşırtan şaka kripto para birimi. Buna rağmen, yüksek beklentilere rağmen Dogecoin'in fiyatı Doge Day sırasında düşüyor.


Dogecoin Sürprizi


Yılın başından beri Dogecoin, pazardaki performansı nedeniyle sürekli olarak manşetlerde yer aldı. Ve birkaç ay içinde, Japon köpek Shiba Inu'dan ilham alan kripto para birimi, kripto piyasasının az çok bilinmeyen bir merakı olmaktan çıkıp dünyanın en iyi performans gösteren sanal para birimlerinden biri haline geldi. Kripto varlıklarına bahse giren büyük bir kripto kullanıcıları topluluğu etrafında toplanıyor.


Bunun sorumluluğunun çoğu Elon Musk'a ait. Ve Tesla ve SpaceX'in CEO'su, Twitter hesabını sürekli olarak kripto para birimi lehine konuşmak için kullandı. Böylece Dogecoin'e yüz milyonlarca dolar yatırım yapan Reddit gibi sosyal ağlarda toplanan küçük yatırımcıların güvenini artırarak fiyatını artırdı.


Ve şimdi, Dogecoin ateşi azalmaya başladığında, Coinbase'in IPO'su ve Elon Musk'tan gelen bir tweet, DOGE için yeni bir spekülatif çılgınlığı ateşlemek için yeterliydi. Fiyatı 0,06 dolardan 0,41 dolara yükseldi. Bununla birlikte, Doge Day sırasında fiyatındaki düşüşe direnmek için yeterli olmadı.

Doge Günü'nde Çöküş


Bu nedenle, genel olarak Dogecoin topluluğu, bu 20 Nisan'da kripto para biriminin fiyatında yeni bir artışa hazırlanıyordu. Cryptoactive takipçileri tarafından Doge Day olarak ilan edilen şeyde. Ve başlangıçta haklı oldukları görülüyordu, çünkü 19 Nisan'ın son saatlerinde Doge 0,42 dolara ulaştı ve 19 Nisan sonu ve Doge Günü'nün başlangıcında 0,40 dolar civarında kaldı.


Yakında yanıltıcı olacak kazançlar, 20 Nisan şafağında Dogecoin'in fiyatı düşmeye başladığından beri. Bir önceki gün fiyatında yapılan tüm avansları birkaç saat içinde kaybetti. 0,29 dolara geriledi, o zamandan beri yaklaşık 0,30 dolar kaldı ve Doge Day sırasında değerinin dörtte biri düştü.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7 görüntüleme0 yorum
bottom of page