top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Eminem NFT Fashion ilk NFT koleksiyonuna katıldı

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Eminem NFT Fashion ilk NFT koleksiyonuna katıldı


Halk arasında Eminem olarak bilinen Amerikan hip-hop efsanesi Marshall Mathers, NFT devrimine katıldı. Üç Set NFT Mevcuttur. Eminem, kendi yarattığı tasarımların her biri ile üç tür NFT'yi açık artırmaya çıkarmak istiyor. NFT'lerin her biri, rapçi tarafından üretilen orijinal ritimle yüksek kaliteli animasyonlardır. Anlaşmaya göre, NFT'deki ilk sürümlerin her biri, her biri 5.000 $ 'a mal olan 50 baskıya sahip. Alıcılar ayrıca rapçi tarafından imzalanmış ve elle numaralandırılmış fiziksel bir baskı alacaklar.

İlk ikisi “TİCARET ARAÇLARI” ve “HALA DGAF” olarak adlandırılıyor. NFT'nin "STAN'ın İNTİKAMI" adlı üçüncü oyunu en yüksek teklifi verene satılacak.


NFT alanı, farklı konseptler, NFT projeleri ve pazarlar ile büyümeye devam ederken çeşitli ünlülerin dikkatini çekti. Ünlülerin en dikkate değer NFT projelerinden bazıları arasında Annoying Orange NFT, Tom Brady'nin Autograph projesi ve Kenyalı film yapımcısı Rish Allela'nın NFT koleksiyonları yer alıyor. Oyuncu Lindsay Lohan ayrıca NFT'sini yayınladı. Liste büyümeye devam ediyor ve Eminem'in ilgisi endüstrinin artan popülaritesini güçlendiriyor.

Nifty Gateway, NFT Devrimine Öncülük Ediyor


Eminem, “Koleksiyon yapmaya olan tutkumdan fikirler bulmak çok eğlenceliydi” dedi. Nifty Gateway'deki kıdemli yapımcı, şirketin Eminem'i platformunda "ağırlamaktan mutluluk duyduğunu" söyleyerek gelişme hakkında yorum yaptı.


Nifty Gateway, Duncan ve Griffin Cock Foster tarafından 2018'de başlatıldı. Daha sonra bir yıl sonra Gemini tarafından satın alındı. O zamandan beri, platform ünlülerin çeşitli NFT koleksiyonlarının açık artırmasına ev sahipliği yaptı ve yardım etti. Eminem'in NFT Koleksiyonu, Shady Con sırasında açık artırmaya sunulacak.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page