top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Golden State Warriors, NBA şampiyon yüzüklerini NFT olarak satıyor

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Golden State Warriors, NBA şampiyon yüzüklerini NFT olarak satıyor


NFT ateşi, Golden State Warriors'ın harcanamaz token koleksiyonunun piyasaya sürülmesiyle bir kez daha basketbol dünyasına bulaşıyor. San Francisco merkezli ekip, 27 Nisan Salı günü yaptığı bir açıklama ile NFT'lerin lansmanını duyurdu. Bu koleksiyon, Golden State Warriors Legacy NFT Koleksiyonu olarak adlandırılır. Ve açıklamasına göre, ekibin şu anda OpenSea platformunda açık artırmaya çıkarılan mirasını ve kilometre taşlarını anmak istiyor.


Seri, Amerika Birleşik Devletleri profesyonel basketbol ligi NBA'in altı kez şampiyonu olan Kaliforniya takımının tarihindeki en önemli anların NFT'sini içeriyor. Koleksiyon arasında, her NBA şampiyonu yüzüğünün bir temsili öne çıkıyor . İlk üç şampiyona (1947, 1956 ve 1975) NFT'lerinin 25 birimi. En yenileri, 2015'te elde edilenler. 2017 ve 2018, her biri 50 baskıya sahip olacak.


Ek olarak koleksiyon, şampiyonluk veya önceki genel merkezi Oracle Arena'daki sonuncusu gibi franchise tarihindeki en ikonik maçlardan bazılarının biletlerinin dijital temsillerini içerir ve yeni arenasının ilk oyunu Chase Center.

Golden State Warriors Legacy NFT Collection'da ayrıca iki benzersiz özel baskı var: takımın tüm şampiyon yüzüklerinin bulunduğu bir yüzük ve "bir bilet koçanı üzerinde 74 yıllık tarihi Warriors anlarını" temsil eden bir "altın bilet". Bu özel sürümler, bu makalenin yazıldığı sırada, müzayedede sırasıyla 6.000 ve 7.000 doları aştı.


Koleksiyonlardan herhangi birini (yüzük veya biletler) tamamlayan kişiler, diğer ek NFT'lere erişecek. 6 yüzüğün tamamını satın alan kişi, tüm şampiyonalardan bir afişin dijital temsiline sahip olurken, tüm biletlere sahip olanlar, bu biletlerin gruplandırılacağı dijital bir ekranın kilidini açacaktır.


NBA Dünyasında NFT


Golden State Warriors, kendi NFT koleksiyonunu başlatan ilk NBA takımıdır. Ancak, CriptoNoticias'ın daha önce de bildirdiği gibi, basketbol ligi bu tokenlerin etkisini ve taraftarların bunlara olan ilgisini çoktan deneyimledi.


Lig oyunlarından öne çıkan hisse senetlerine dayanan bir NFT işlem platformu olan NBA Top Shot, şu anda daha yüksek işlem hacmine sahip, değiştirilebilir olmayan jeton siteleri arasında yer alıyor. DappRadar'a göre, sadece bir hafta içinde NBA Top Shot ticarette 14 milyon dolardan fazla hareket etti.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5 görüntüleme0 yorum
bottom of page