top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

IOTA, yeni Firefly cüzdanının beta sürümünü yayınladı

Güncelleme tarihi: 29 Mar

IOTA, yeni Firefly cüzdanının beta sürümünü yayınladı

Mart ayı sonunda IOTA'dan gelen bir mesaja göre, IOTA'nın yakında çıkacak olan Firefly Cüzdanı ilk beta sürümüyle indirilebilir. Geliştiriciler İçin Deneme Sürümü. Firefly Beta, Mac, Windows ve Linux için indirilebilir. As IOTA vurgulayan, Firefly beta IOTA simgeleri için kullanılamaz bir deneme sürümüdür. Firefly versiyonu ilgili işlevselliğe sahip üretime hazır sürümü, Chrysalis geçişinden önce yayınlanacaktır.


Firefly beta sürümü, yeni Chrysalis Testnet'e erişim sağlar. IOTA'ya göre, özellikler arasında "son derece güvenilir işlemler, çok hızlı onaylar, yeniden kullanılabilir adresler" ve "UTXO tabanlı defter durumu" yer alıyor. 21 Nisan, IOTA 1.5 Chrysalis'e geçiş tarihi olarak belirlendi. IOTA'ya göre, Chrysalis bir hafta sonra 28 Nisan'da tamamen hayata geçecek.

Trinity Hack Başlangıç ​​Noktası


IOTA, Firefly'daki güvenlik konularına yoğun bir şekilde odaklanıyor. Firefly'da, IOTA adresleri ve işlemleri oluşturmak için önemli işlevleri Stronghold adlı ayrı bir kitaplıkta paketler, bu da diğer uygulama özelliklerinden ayrı olarak aktarılabilir ve böylece harici olarak kaydedilebilir. Seed, uygulama açıldığında da şifreli kalır.


IOTA'nın Trinity cüzdanı, Şubat 2020'de yaklaşık 2 milyon ABD doları değerinde 8.55 milyon MIOTA'nın çalındığı bir hacker saldırısının kurbanı oldu. IOTA bu arada Tangle koordinatörünü kapatmak zorunda kaldı ve etkilenen kullanıcıları tazmin etmek zorunda kaldı.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.



10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page