top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

İspanya'da 8 yeni Bitcoin ve kripto para ATM'si kuruldu

Güncelleme tarihi: 29 Mar

İspanya'da 8 yeni Bitcoin ve kripto para ATM'si kuruldu


BitBase şirketi şu anda İspanya'daki Bitcoin ve kripto para birimleri için elektronik vezne makinelerinin (ATM'ler) % 25'ini işletiyor ve kaynaklarına göre ülkede bulunan 116 cihazdan 29'una sahip. Sadece bu ay, CriptoNoticias'a gönderilen bir açıklamada, 7'si bağımsız çalışan ve biri Bask Ülkesinin başkenti Vitoria'daki yeni bir BitBase kuruluşuna eşlik eden 8 ATM kurduklarını bildirdi. Vitoria mağazası, İspanya'da açılan 18. mağaza ve L'Hospitalet de Llobregat, Barselona'da bir franchise olan başka bir kuruluş olan Calle Eduardo Dato, 38-B, Bajo 4 adresinde yer almaktadır.

ATM'lerin Genişlemesi İspanya'da Vurgulanmıştır


BitBase CEO'su Álex Fernández'e göre amaç, İspanya'da "ilk kripto para birimi bankası" olmak ve bu cihazlar aracılığıyla kripto para alım satımına izin vermek.


Aynı ay CriptoNoticias, BitBase'in İspanya'daki 15. mağazasının Madrid'de ikinci mağazasının açıldığını bildirdi. Bu şirketin katma değeri, yalnızca kullanıcının kripto para alım satımına erişebilmesi değil, aynı zamanda fiziksel kuruluşlarında kullanıcılara yardımcı olmak için konuyla ilgili özel tavsiyelere sahip olmalarıdır.


CoinATMRadar'ın gösterdiği gibi, şu anda BTC ve dünya çapında 73 ülkede dağıtılan diğer kripto para birimleri için 18.813 ATM var. Aynı web sitesinin BitBase'den farklı olan sayısına göre İspanya 140 ile Avusturya (156), Birleşik Krallık (200), Kanada (1.396) ve Amerika Birleşik Devletleri'nin ardından en çok ATM'ye sahip beşinci ülke olarak yer alıyor. İlk sırada yer alan Unidos (16.170).


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page