top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Japonya'dan ilham alan NFT oyunu Chainbinders, 2 saatte 5 milyon dolar topladı

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Japonya'dan ilham alan NFT oyunu Chainbinders, 2 saatte 5 milyon dolar topladı


Firmanın CryptoSlate'e yaptığı açıklamada, rezerv bir Ethereum havuzuyla desteklenen dünyanın ilk likit NFT koleksiyonu olan Chainbinders, bu haftanın başlarında yerel BND yardımcı jetonunun satışının başlamasından sonraki ilk iki saat içinde 5 milyon doları aştı. Bunun 3,8 milyon doları likidite yaratma olayının (LGE) bir parçası olarak sadece 15 dakikada toplandı.


LGE'nin ilk gününde toplanan toplam fon miktarı, büyük ölçüde projenin yüksek üretim kalitesi, yenilikçi oyun teorisi mekaniği ve hiper deflasyonist tokenomik modeli nedeniyle 6.2 milyon doları aştı.


Japonya'dan İlham Aldı


Chainbinders, oyuncuların otomatlardan rastgele koleksiyonlar aldıkları popüler Japon Gachapon'dan ilham alan oyunlaştırılmış bir NFT platformu olan Doki Doki DeGacha'nın en yeni NFT ürünüdür.


Doki Doki'nin Kreatif Direktörü Roy Blackstone, Final Fantasy'den Nier: “Orijinal IP ve karakterler yaratıyoruz (15 karakterden oluşan devasa bir kadro!), Her birine kendi geçmişlerini, hikâyelerini, hikayelerini, motivasyonlarını veriyor ve ardından bunları pazarda bazı akıllı jeton mekanizmalarıyla oyunlaştırıyoruz. Bu NFT'lerin anlık likiditeye ve gerçek değere sahip olduğundan emin olun. " açıklamasında bulundu. Hikaye, Kaos anavatanlarını sardıktan sonra hayatta kalmalarına izin veren mistik güçlere sahip olan Chainbinders adlı 15 benzersiz karakterle kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor.

Deflasyonist NFT'ler


Blog gönderisine göre, satışta BND satın almak için kullanılan toplam ETH'nin% 75'i Rezerv Havuzu olarak adlandırılan yere gönderilecek. Bu havuz, Chainbinders Gacha makinesindeki her NFT'nin değerini destekleyen özel olarak denetlenmiş bir akıllı sözleşmedir.

NFT'lerin isteğe bağlı likiditesi vardır ve ETH'yi havuzdan geri almak için serbest bırakılabilir (yakılabilir). NFT'yi yakmak, toplayıcıyı da vergiler, bu da koleksiyondaki diğer NFT'leri zamanla daha değerli ve kıt hale getirir.


Satıştan sonra BND jetonları basılmayacak ve oyun içi kullanım için mevcut olacak. Şimdiye kadar toplam 6,2 milyon dolar değerinde 1 milyondan fazla token basıldı.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page