top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

LINEAR Finance (Lina) Binance'de Listeleniyor, Nasıl alınır?

Linear Finance (Lina) Binance'de Listeleniyor, Nasıl alınır?


Selamlar, Binance Launchpad kullanıcılarına fırsatlar sunmaya devam ediyor. Lina protokolü Binance borsasında listeleniyor. Launchpad üzerinde BNB stake ederek katılabilirsiniz. Son aylarca çok popüler hale gelen Binance launchpad sistemi yine rekor bir yatırım olayına tanıklık etmemize aracılık ediyor. Peki Lina nasıl alınır?


Lienar Finance (Lina) Binance'de Listeleniyor, Nasıl alınır?
Lienar Finance (Lina) Binance'de Listeleniyor, Nasıl alınır?

Bu banner ile Binance abonesi olabilirsiniz.



Binance Launchpad üzerinde BNB stake ederek listeleme öncesi satışa katılabilirsiniz. Lütfen katılmadan önce şartları okuyun.



Lienar Finance (Lina) Binance'de Listeleniyor, Nasıl alınır
Lienar Finance (Lina) Binance'de Listeleniyor, Nasıl alınır


Token bilgileri:


(LINA) - Çapraz Zincir Uyumlu, Merkezi Olmayan Sentetik Varlık Protokolü

Sosyal Kanallar


Proje Sunumu


Doğrusal, zincirler arası uyumlu, merkezi olmayan bir sentetik varlık protokolüdür. Doğrusal, perakende kullanıcılarının uygun maliyetli ve hızlı bir şekilde sentetik varlıklar (Sıvılar) oluşturmasına, ticaretini yapmasına ve yönetmesine olanak tanır.


Linear hem Binance Akıllı Zincir (BSC) hem de Ethereum üzerine inşa edildiğinden, kullanıcılar Linear'ın varlıklarını her iki DeFi ekosisteminde takas edebilir ve bunları DeFi yapı taşları olarak kullanabilir.


Bu, çözüm olarak BSC gibi hızlı halka açık blok zincirlerinden yararlanılarak elde edilir. Bu, mevcut çözümlere karşı ölçeklenebilirlik ve maliyet tasarrufu ve farklı blok zincirlerindeki DeFi varlıkları arasında birleştirilebilirlik sağlar. Linear'ın ilk zincirler arası entegrasyonu BSC ile ve ardından Polkadot ile entegrasyondur.


Linear'ın işlemleri BSC'de yapılmasına rağmen, Linear takas işlevselliği aracılığıyla Ethereum ağı ile bağlantıyı sürdürür. Bu, kullanıcıların Sıvılarını Ethereum (ERC-20) ve BSC (BEP-20) arasında dönüştürmesine olanak tanıyarak Ethereum ve BSC üzerindeki DeFi protokolleri arasında oluşturulabilirlik ve erişilebilirlik sağlar.


Linear'ın belirteci (LINA) protokolün omurgası olarak hizmet eder ve Linear'ın dApp'leri, Lineer Buildr ve Linear Exchange'in her ikisinde de kullanılır. LINA belirteçleri aşağıdaki kullanım durumlarına sahiptir:


- LINA token sahipleri, ℓUSD oluşturmak için LINA tokenlerini protokole yatırabilir ve teminatlandırabilir.


- ℓUSD, Doğrusal Değişimde Sıvı satın almak için kullanılabilir veya diğer DeFi protokollerinde kullanılabilir.


- ℓUSD basan kullanıcılar stake etme ödülleri ve Lineer Exchange'de oluşturulan işlem ücretlerinin bir bölümü için uygundur.


- LINA token sahipleri, Doğrusal DAO'ya katılabilecek ve sentetik varlık listeleri, ücret gelir bölmeleri, teminat oranı ve diğer Doğrusal iyileştirme önerileri gibi protokol konularında oy kullanabilecek.


Önemli Özellikler ve Noktalar


Stratejik Yatırımcılar: Linear, Hashed, CMS, NGC, Alameda Research, Genesis Block Ventures ve Huobi Global gibi temel stratejik yatırımcılardan başarıyla 2 milyon USD topladı.

Teknik Gelişmeler: Hem mainnet Linear Buildr hem de mainnet Linear Exchange, Binance Smart Chain'de Ocak 2021'de başlatıldı ve şu anda sentetik varlıkların stake edilmesi ve ticareti için yayında. Sürekli olarak ek ticaret işlevleri, daha fazla sentetik varlıklar (tematik endeksler ve nihayetinde hisse senetleri) ve diğer halka açık blok zincirleriyle ek entegrasyonlar getirmeye yönelik doğrusal planlar.

Canlı Topluluk ve Kullanıcı Tabanı: Linear'ın Avrupa, Kuzey Amerika, Çin, Kore, Vietnam, Rusya ve Türkiye'de toplulukları vardır ve Telegram, Discord, Twitter ve WeChat gibi sosyal medya kanallarımıza yayılmış 10.000'den fazla kullanıcıya sahiptir.



Lienar Finance (Lina) Binance'de Listeleniyor, Nasıl alınır
Lienar Finance (Lina) Binance'de Listeleniyor, Nasıl alınır


LINA İndirimli Satış ve Ekonomi


Üst Limit


1.800.000 USD


Toplam Token Arzı


10.000.000.000 LİNA


Dolaşımdaki Mevcut Arz


1.539.738.926 LINA (17 Mart 2021 itibariyle Toplam Token Arzının% 15,4'ü)


İndirimli Satış Fiyatı


1 LINA = 0,00031044 BNB (0,08537279 USD, 275 USD BNB fiyatı kullanılarak)


Teklif Edilen Token


21.084.000 LİNA


Kullanıcı Başına Üst Limit


3.000 ABD Doları (10.90909091 BNB)


İndirimli Satış Vesting Süresi


Kilitleme yok


Token Türü


ERC20, BEP20


Token Dağıtımı


Ticarete başlamadan önce tamamlanacak


Şimdi %20 Komisyon indirimi ile Binance abonesi olmak için BURAYA tıklayabilirsiniz. Lina coin nasıl alınır? Adım adım video anlatım:



7 görüntüleme0 yorum
bottom of page