top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıKripto Haber Editörü

Madencilik ekipman üreticisi Ebang, Bitcoin borsasını başlattı

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Madencilik ekipman üreticisi Ebang, Bitcoin borsasını başlattı


Kripto para madenciliği ekipmanı üreticisi Ebang, 5 Nisan Pazartesi günü, Ebonex adlı yeni bir borsa evinin faaliyete başladığını duyurdu. Birkaç ay boyunca davet üzerine yapılan testlerden sonra, değişim evi kayıtlarını açar.


Ebonex.io Nitelikli Yatırımcılara Kripto Para Birimleri Satacak


Bir basın duyurusuna göre, Ebonex.io nitelikli yatırımcılara kripto para birimleri satacak. Şirket, çeşitli yetki alanlarında kayıtlı olduklarından, dünyanın çeşitli yerlerinden müşteriler için Ebonex borsasını başlatmaya hazırlandıklarını belirtiyor. Financial Times'a göre, Ebonex spot ve marj döviz kurlarına (kaldıraçla) sahip olacak ve Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Polkadot ve Litecoin kripto para birimlerini içerecek.


Bu yeni iş, ana şirketin yatırım yeteneklerini genişletebilse de, Ebang, şirketin faaliyetlerinin finansal performansını ille de iyileştirmeyeceğinin farkındadır. Bu nedenle borsaları ile ilgili bu duyuruya istinaden hissedarlarını işlem yapmaya çağırmazlar. Dün Pazartesi günü duyurunun yayınlanmasıyla Ebang hisseleri Nasdaq piyasalarındaki fiyatına göre yüzde 5 düştü.

Ebang International Holdings Inc., blok zinciri ve kripto para ekosistemindeki en eski şirketlerden biri olarak 2010 yılında kuruldu. Şirket Nasdaq'a kayıtlıdır ve genel merkezi Singapur, Hangzhou'da olmasına rağmen ABD pazarlarında EBON kodu ile temsil edilmektedir. AsicMinerValue portalına göre, Ebit madencileri, 2019'da piyasaya sürülen e-12 sürümünde ve halen en karlı SHA-256 algoritma madencileri arasında yer alıyor.


CriptoNoticias bildirisine göre, geçtiğimiz Ocak 2021'de borsanın lansmanının duyurulması Ebang hisselerini % 20 artırdı. Ayrıca şirket, Şubat ayında kendisi için Bitcoin madenciliği yapmak için veri merkezleri kurmayı ve bu amaçla diğer üreticilerden donanım parçaları satın almayı planladığını duyurdu.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5 görüntüleme0 yorum
bottom of page