top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Manchester City NFT koleksiyonu başlatıyor

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Manchester City NFT koleksiyonu başlatıyor


İngiliz Premier Ligi şampiyonları Manchester City, haberlere göre unvanlarını kutlamak için bir NFT koleksiyonu başlatacak. Aynı zamanda EFL Kupası şampiyonu olan kulüp, Liverpool efsanesi Sir Kenny Dalglish ve Riyad Mahrez'in eski Afrikalı oyuncusu yardımıyla NEM Group ile birlikte koleksiyonu piyasaya sürecek. Dalglish eski bir Liverpool oyuncusu ve menajeriyken, Mahrez Manchester City için oynuyor.


Dalglish, bir başka Premier Lig devi olan Liverpool FC'de efsanevi bir statüye sahip. Oyuncu olarak iki Avrupa Kupası da dahil olmak üzere birçok ödül kazanmalarına yardımcı oldu. Ayrıca kulübü yönetti ve 1985'te üçüncü kez teknik direktör olarak Avrupa Şampiyonası'nı kaldırmalarına yardım etti.


Koleksiyon 24 Mayıs'ta Yayınlanacak


Koleksiyon, 24 Mayıs'ta MakersPlace'de piyasaya sürülmesi planlanan bir dizi dijital sanat eserinden oluşuyor. Duyuruya göre, gelirin bir yüzdesi Topluluk yardım kuruluşundaki Şehre bağışlanacak.

Mahrez ve Dalglish, Bireysel NFT Koleksiyonları Başlatacak


Mahrez ve Dalglish, proje için ortaklığa ek olarak, kendi bağımsız NFT dijital koleksiyonlarını uygulamak için NEM Group ile birlikte çalışıyor. NEM blok zincirine dayanacaklar ve oyuncu olarak kariyerlerini kutlayan dijital illüstrasyonlar içerecekler.


Duyuru, NEM'in (XEM / USD) özel güvenlik belirteçlerini yönetmek ve ticaretini yapmak için kullanılacak bir platform olan Symbol'yi başarıyla başlatmasından sonra geldi. Kurumsal düzeyde yeni nesil bir blok zinciri olan platform, 2017'den beri geliştiriliyor ve yalnızca iki ay önce piyasaya sürüldü.


Ağ, bir hisse kanıtı fikir birliği mekanizmasının kullanılmasıyla özel dijital varlıkların oluşturulmasını sağlar. Fungible olmayan tokenler (NFT'ler), spor ve eğlence endüstrisindeki varlıklarını genişleterek, sürece daha fazla hayran katılımına izin verdi. Dört farklı Major League Soccer kulübünden dört oyuncu da NFT koleksiyonlarını yayınlıyor.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6 görüntüleme0 yorum
bottom of page