top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Mark Yusko, Bitcoin'in 250.000 Dolara ulaşabileceğine inanıyor

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Mark Yusko, Bitcoin'in 250.000 Dolara ulaşabileceğine inanıyor


Geçen hafta Morgan Creek Capital Management'tan Mark Yusko, CNBC'ye Bitcoin'in önümüzdeki beş yıl içinde neden 250.000 $ 'a ulaşabileceğini düşündüğünü açıkladı.


Bitcoin Aya Çarpacak, Bu Bir Gerçek


CNBC'nin Trading Nation programında yer aldığı sırada Mark Yusko, Bitcoin'in hızla benimsenmesini FAANG şirketlerinin (Facebook, Apple, Amazon, Netflix ve Google) büyümesiyle karşılaştırdı.


Bu nedenle, Yusko için ağın benimsenmesi ve daha fazla kullanılması, birçok kripto analistinin göz ardı ettiği bir unsurdur. Aslında, anahtarın basit bir değer belirtecinden çok daha karmaşık olduğunu savunuyor.


Bu nedenle Mark Yusko, bunu akılda tutarak, Bitcoin'in önümüzdeki beş yıl içinde 250.000 $ 'a ulaşmak için gerekenlere sahip olduğunu tespit etti. Bu şekilde hedefini altın eşdeğerliğine dayandırır.

Öyleyse, "altının parasal değeri 4 trilyon dolar ise, o zaman dijital altın bu toplama yükselmelidir, bu da fiyatı jeton başına çeyrek 1 milyon dolar koyan bir meblağ. Bu nedenle Yusko, Bitcoin'in 'parasal değeri' için altına rakip olacağına inanıyor. "İnsanların gözden kaçırdığı şey, bunun uzaklaşmayan bilgi işlem gücünün teknolojik bir evrimi olmasıdır. Bitcoin "İnternet temel katmanı değer protokolü haline gelecek güçlü bir bilgisayar ağıdır." dedi.


Ancak Yusko, bazı kriptoların Bitcoin gibi değil dünya için yararsız oldukları için yok olacağına inanıyor. Bu nedenle, "evet, birkaç protokolün hayatta kalması için yer var, ancak binlerce jeton var ve Doge bu kategoride gerçekten yararsızdır, bunlar yalnızca temel bir değeri veya kullanım durumu olmayan faydalı jetonlardır.


Ancak BTC Bazı Zorluklarla Karşılaştı


Bitcoin'in devam eden yükseliş tahminlerine rağmen, kripto zorluklarla karşı karşıya kaldı. Yani Bitcoin yalnızca 2021'de% 98 artmış olsa da, sadece% 2'lik bir performansla zor bir ay geçirdi. Verilere göre, bu yazıyı yazarken Bitcoin, son 24 saatte -4.56 varyasyonla 55.700 $ değerinde.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

#MarkYusko #MorganCreekCapitalManagement #Bitcoin

6 görüntüleme0 yorum
bottom of page