top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Miami Belediye Başkanı’na Göre ABD Daha Fazla Bitcoin Madenciliği Yapılmalı

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Miami Belediye Başkanı’na Göre ABD Daha Fazla Bitcoin Madenciliği Yapılmalı. Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, ülkelerin kirli enerjilerle Bitcoin madenciliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Bitcoin madenciliğinin % 90'ından fazlasını Amerika Birleşik Devletleri dışında yapıldığını ve kirli enerji kullanımları nedeni ile insanların Bitcoin madenciliğini kirli bir faaliyet olarak gördüğünü ekledi. Miami Belediye Başkanı Laura Shin ile yaptığı bir röportajda, şehrin iki temel nedenden ötürü bir Bitcoin madencilik merkezi olmayı çok seveceğini söyledi. Birincisi, ulusal güvenlik için. İkincisi, Miami, BTC madenciliği ile ilgili sorunları çözmek için temiz enerjiye sahip.


Belediye Başkanı Suarez açıklamasında; “Bitcoin madenciliğinin merkezlerine ve veri merkezlerine temiz enerji sağlama yeteneğine sahibiz. ABD'de daha fazla madencilik yaparsak bu kripto topluluğuna fayda sağlayacaktır çünkü net enerji üretiyoruz, böylece bu anlatıyı ve o dinamiği değiştirecek ve ayrıca gelecekte güneş ve diğer tür temiz teknolojileri göreceksiniz. Düşüncemiz teknolojilerin büyümesi ile Bitcoin madenciliğinin buna paralel olarak daha verimli hale geleceğidir” dedi.




Ayrıca Belediye Başkanı Suarez, kripto para madenciliğinin getireceği çevresel sorunlar, madencilik gücü ihtiyaçlarını basitleştirmek için yeni teknolojilerin ortaya çıktıkça geçmişte kalacağı konusunda iyimser düşünmekte.


“İlerleyen dönemlerde diğer teknoloji çeşitlerinin, hidrojen madenciliği ilerlerken bir teknoloji olarak göreceğimiz ve ayrıca madenciliğin farklı boyutlarda şekilleneceğini düşünüyorum. Ayrıca daha büyük karma bloklar da olacaktır. Bu nedenle teknolojinin daha ucuz, daha verimli ve daha az güç tüketen hale getireceğini düşünüyoruz ”dedi.


Miami Kripto Başkenti Yapma Planları


Bitcoin'in büyük bir savunucusu olan Suarez, Miami'nin küresel kripto para başkenti olarak adımlar atmayı hedeflediklerini söyledi.


Şubat ayında, belediye başkanı, şehrin belediye çalışanlarına ödeme yapacağını ve bitcoin cinsinden vergi ödemelerini kabul edeceğini açıkladı. Ayrıca şehir fonlarını kripto para birimlerine yatırma yapacaklarını açıkladı.


Başkan Suarez, teknoloji firmalarının Miami'ye çekmek için girişimlerde bulunuyor. Bu bağlamda, şehir daha fazla kripto oyuncusunu çekmek için politikalarını değişikliğe gidecek. Miami, şehrinde faaliyet yapacak olan kripto borsalarını karşılayan düzenleyici bir ortam yapılmaya çalışılıyor. Miami, kripto ekosisteminde ilerleme kaydeden New York ve Wyoming ayak izlerini takip etmektedir.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.




6 görüntüleme0 yorum
bottom of page