top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

My Neighbor Alice (ALICE Token/Coin) Nedir? Nasıl alınır? Yorum ve Analiz

My Neighbor Alice (ALICE Coin) Nedir? Nasıl alınır? Yorum ve Analiz


My Neighbor Alice benzersiz bir blok zinciri tabanlı oyun, burada kullanıcılar birlikte inşa edebilir, yaratabilir ve oynayabilir. NFT'lerin ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan kripto dışı oyuncular için bile blok zinciri özelliklerini basit ve eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan bir oyundur. My Neighbor Alice amacı eğlenceli bir anlatım ve çekici para kazanma yöntemleri ile milyonlarca oyuncuya blok zinciri sunmaktır. Alice coin nasıl alınır? Geleceği nedir?


My Neighbor Alice (ALICE Token/Coin) Nedir? Nasıl alınır? Yorum ve Analiz
My Neighbor Alice (ALICE Token/Coin) Nedir? Nasıl alınır? Yorum ve Analiz

My Neighbor Alice coin Nedir?


My Neighbor Alice, oyuncuların kendi sanal topraklarını inşa ettikleri, etkileşime girdikleri, heyecan verici günlük aktiviteler gerçekleştirdikleri ve ödüller kazandıkları çok oyunculu bir inşaat oyunudur. Herkes bir arazi parçası satın alarak ve çiftçilik, balıkçılık, böcek yakalama ve arıcılık gibi çeşitli faaliyetlere katılarak dünyaya katılabilir. Aktiviteler, paylaşılan görevler ve yarışmalar değerli ödüller getirir ve oyuncuların oyundaki statüsünü yükseltir.

Oyuncular arazilerini farklı oyun içi eşyalar veya NFT'ler ile tasarlayıp dekore edebilirler. Bunlar, diğer şeylerin yanı sıra bitkiler, çiçekler, ağaçlar, binalar veya hayvanlar olarak temsil edilir. Ayrıca manzarayı deneyecekler ve oyun deneyimlerini istedikleri kadar benzersiz ve özel kılmak için NFT Oluşturucu ve Oyun Oluşturucu gibi yenilikçi oyun içi araçları kullanacaklar.


My Neighbor Alice, oyuncuların farklı oyun öğeleri ve NFT'ler alıp satabilecekleri bir oyun içi pazar yeri, oyun karakterlerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyan avatarlar, oyuncuların birbirleriyle tanıştığı bir zincir üstü forum ve motive eden ilerici bir itibar sistemi içerir. Oyuncular özel etkinliklere ve NFT'lere erişim sağlamak için durumlarını yükseltmelidir.


Merkezi Olmayan Yönetişim


My Neighbor Alice, oyuncuların oyunla ilgili tüm karar verme güçlerinin merkezine yerleştirilmesi gerektiği fikri etrafında dönüyor. Bu nedenle, ALICE token sahipleri, oyun geliştirme, NFT'nin onayı, yaklaşan yarışmalar ve planlarla ilgili en önemli kararları oylayabilecekleri ve stratejiler geliştirebilecekleri Topluluk Konseyi adlı Merkezi Olmayan Özerk Organizasyona davet edilecekler. Zamanla, Topluluk Konseyi üyeleri de ek oyun geliştirme için gelirleri yönetebilecek ve takıma dağıtabilecek. My Neighbor Alice, kullanıcıların oyuna gerçekten sahip olmalarını sağlamak için genellikle gerçek dünya yönetişim ve karar alma modellerinden ilham alır.


Oyun İçi DeFi Öğeleri


En kararlı oyuncular için parasal teşvikleri etkinleştirmek, My Neighbor Alice içindeki temel stratejik vizyonlardan biridir. DeFi, oyun endüstrisi ile aktif bir şekilde entegre olduğundan, oyun yaratıcıları, oyuncuların oyun içi DeFi öğelerinin keyfini çıkararak katılımlarından ve oynanışlarından para kazanmalarını sağladı. Bazı özellikler, 2021 Ocak ayında My Neighbor Alice erken (prototip) lansmanının hemen ardından etkinleştirilecek (yalnızca davetiye). Örneğin, oyuncular getiri elde etmek için oyun içi ALICE jetonlarını yatırabilecekler. Gelecekte, My Neighbor Alice, NFT'nin değerini zaman içinde güvence altına alacak NFT teminatı ve oyuncuların arazi gibi NFT'lerini kiralayıp faiz kazanmalarını sağlayacak NFT kiralamasını sunacak.


My Neighbor Alice, birinci sıradan oyuncuları, ikinci olarak blockchain meraklılarını ve DeFi topluluğunu çekecek heyecan verici bir komplo ile gerçek anlamda halka açık bir uygulama yaratmaya yönelik ilk girişimdir. Keşfedilecek çeşitli özelliklere sahip hafif ve sezgisel bir arayüze sahiptir. My Neighbor Alice’de, oyunun merkezi olmayan özelliklerine ve DeFi'ye ne kadar dahil olmak istediğinize yalnızca oyuncular karar verecek. Ve oyun, asla sıkıcı olmayan bir anlatımla "sonsuza kadar yaşamak" için tasarlandı.


Alice Dünyasında Bir Maceraya Atılın


Alice token dünyası, Lummelunda takımadalarında bulunan büyük bir ada kompleksidir. Hayvanların ve insanların mekanı paylaştığı, arkadaş edindiği ve birlikte çalıştığı bir yer. Oyunda bir ada parçası talep edebilir, manzarayı dilediğiniz gibi değiştirerek dağlar ve göller yaratabilirsiniz. Alice dünyasında asla sıkılmayın - topluluk tarafından kararlaştırılacak ek aktivitelerle kendinizi balık tutma, böcek yakalama ve arıcılık gibi aktivitelerle meşgul edebilirsiniz! Çiftçilik sayesinde oyunda evcil hayvan olarak tutabileceğiniz veya oynayabileceğiniz çok sayıda hayvan var. Kendi kendine izlenim, çevrimiçi yaşam için bile önemli bir parçadır.


Rahatlayın ve Yeni Arkadaşlarla Takılın


Kendi başınıza olmak asla eğlenceli değildir - My Neighbor Alice, arkadaşlarınızla takılmanıza ve buluşmanıza izin verir. Oyundaki ana karakter olarak Alice, oyuna alışmanız için size farklı görevlerde rehberlik edecek. Adanıza yerleştiğinizde, arkadaşlarınızı ziyaret etmeye başlayabilir, onlarla sohbet edebilir ve bu etkinliklere birlikte katılabilir, hatta bir yarışma başlatabilirsiniz! Bu dünyada hiçbir şey çok acil değildir, kendi temponuzu alabilir ve oyunu açtığınızda rahatlatıcı bir an bulabilirsiniz. Her zaman Alice dünyasında yaşayan yerli karakterler de var, size adalar hakkında her şeyi anlatacak ve size tamamlamanız için görevler verecekler. Ayrıca gerçek dünyadan arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz, böylece onlar da sizin komşunuz olabilir.


Zamana Yatırım Yapın ve Oyunda Para Kazanın


Blockchain teknolojisi ile artık oyun oynarken ve oyuna katkıda bulunurken para kazanabilirsiniz! Alice dünyasının, belirli görevleri tamamlayarak kazandığınız ve mağazadan ürün satın almak için harcadığınız kendi para birimi vardır. Fungible olmayan token teknolojisini kullanarak, oyunda gördüğünüz varlıklar takas edilebilir ve blok zincirinde aktarılabilir. Nadir bir balığı yakalarsanız, o zaman iyi şanslar! Koleksiyonerler satın alıp hayvan koleksiyonlarına eklemek veya çiftliklerinde dekorasyon olarak kullanmak isteyebilirler. Ek olarak, oyunda jeton sahibi olmanın - AMEX siyah kartına sahip olmak holding gibi pek çok avantajı vardır. Alice alışveriş merkezleri ve otelleri şu anda yapım aşamasındadır ve ziyaretinizi dört gözle bekliyor.


ALICE Jetonlarını Nereden Satın Alabilirim?


BURAYA TIKLAYARAK Binance'a %20 Komisyon indirimi ile abone olabilir ve Alice alabilirsiniz.



My Neighbor Alice (ALICE TokenCoin) Nedir Nasıl alınır Yorum ve Analiz 1
My Neighbor Alice (ALICE TokenCoin) Nedir Nasıl alınır Yorum ve Analiz 1

My Neighbor Alice (ALICE TokenCoin) Nedir Nasıl alınır Yorum ve Analiz 2
My Neighbor Alice (ALICE TokenCoin) Nedir Nasıl alınır Yorum ve Analiz 2

Alice Coin nasıl alınır? Adım adım video anlatım:





Yakın zamana kadar para kazanmanın tek yolu Opensea gibi NFT pazarlarında NFT satmaktı. Her NFT, benzersiz bir piyasa değerine sahip benzersiz bir dijital varlığı temsil ettiğinden, likidite olmaması nedeniyle büyük miktarlarda NFT satın almak ve satmak zordur.

Ancak My Neighbor Alice, birincil oyun içi para birimi olan ALICE jetonlarının Bitcoin veya Ethereum için kripto borsalarında satın alınabileceğini doğruladı.


ALICE Tokenları İyi Bir Yatırım Mı?


Altcoin yatırımı söz konusu olduğunda, farklı coin türleri farklı şeyler yapar. Bazıları, Monero ve anonim olarak para gönderme yeteneği gibi belirli bir gerçek dünya sorununu çözmeye çalışır. ALICE gibi diğerleri, yalnızca sanal bir video oyun dünyasında bir amaca sahiptir. Bu, ALICE'a yatırım yapmanın gerçek hayatta, pratik bir faydası olmadığı anlamına gelir.


Uzun vadede, bunu yapma şansı en yüksek olan jetonlar, gerçek hayatta bazı uygulamalara sahip olanlardır. Örneğin, Ethereum'un para birimi olan Ether, yüzlerce başka kripto para birimi projesinin temelini oluşturan Ethereum ağına güç sağlamak için kullanılır. Öte yandan, ALICE tokenlerinin oyun içi dışında fazla kullanımı yok, bu yüzden ALICE'ın uzun vadeli bir yatırım olarak uygulanabilirliği konusunda şüpheliyim.


Her şeyden çok, insanlar Decentraland gibi merkezi olmayan oyunlarda NFT ve token satın alıyor, çünkü fiyatların yükselmesini bekliyorlar. Piyasa kapandığında, çok sayıda insanın satış yapması şaşırtıcı olmayacaktır. Uzun vadeli olarak ALICE Coin satın almak istiyorsanız bunu aklınızda bulundurun.


Düzenleyen: Emre Ata



My Neighbor Alice (ALICE TokenCoin) Nedir Nasıl alınır Yorum ve Analiz
My Neighbor Alice (ALICE TokenCoin) Nedir Nasıl alınır Yorum ve Analiz

2 görüntüleme0 yorum
bottom of page