top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

NFT'nin Binance'in Akıllı Zincirindeki yeni etkileşimli pazarı

Güncelleme tarihi: 29 Mar

NFT'nin Binance'in Akıllı Zincirindeki yeni etkileşimli pazarı


Art.army ağı, sanatçılar için geniş fırsatlar sağlamak için yakın zamanda Binance akıllı zincirine dayanan bir NFT pazarıdır. Platformda genellikle koleksiyoncular, yatırımcılar, sanatseverler ve galeri sahipleri için kapsamlı hizmetler bulunuyor. Art. army'nin Binance akıllı zincirini bir hub olarak kullanma kararı, Ethereum ağındaki büyüyen sorunlardan kaynaklanıyordu. Birkaç yıldır akıllı bir sözleşme platformu olarak hizmet veren Ethereum, ciddi ölçeklenebilirlik sorunları ile karşı karşıya. Ayrıca, son aylarda gaz fiyatları fırladı.


Bununla birlikte, BSC seçeneği ölçeklenebilirlik ve daha düşük ücretler sunar. Bu nedenle, Art.army kullanıcıları BSC'ye uygun oranlar ödeyecek ve süper hızlı ve güvenilir hizmetlerin keyfini çıkaracaklar. Art.army'de sanatçılar, galeri sahipleri ve koleksiyonerler Art.army pazarından yararlanarak özgürce etkileşime girecekler.


Açık Artırma ve Piyasa İşlevi


Art.army, platformda oluşturulan NFT'yi açık artırmaya ve satmaya yardımcı olmak için yeni bir NFT pazarını başlatıyor. Tüm sanatçılar gerekli başvuruyu doldurarak bu büyük pazarın parçası olabilirler.


Sosyal medya kanalları, pazara katılmak için nasıl başvurulacağı konusunda daha fazla bilgi sağlar. Ek olarak, bir uzman ekibi seçilen adaylarla iletişime geçecektir.


Seçilen sanatçılar, videolar, sesler ve görüntüler olsun, NFT jetonlarını madencilik yapma özgürlüğüne sahip olacak. Çıkarılan tüm NFT'ler, sanatçı tarafından kararlaştırılan mümkün olan en iyi fiyata müzayedeye çıkarılır.

Açık artırma aktif hale geldiğinde, NFT'nin sahibi olmak için teklif verme süreci başlayacaktır. Sonuç olarak, kullanıcılar son en yüksek tekliften teklif verecek ve her teklif 0,2 ABD Doları tutarında bir ücrete tabi olacaktır. Müzayede bittikten sonra en yüksek teklif, teklifi kazanır.

Genel olarak, bu pazar, sanatçıların çalışmalarının farklı niteliklerini ve formatlarını 3B ve 2B sürümler de dahil olmak üzere sergilemelerine olanak tanıyacaktır. Art.army platformu, kullanıcılara seçenekler sunarak Art'ın yaratılmasını ve satışını kolaylaştırır.


Art.army, Binance'in akıllı zincirine dayandığından, piyasa katılımcıları ağ ücretlerini ödeyecek. Sanatçılar ve içerik oluşturucular, çalışmalarını pazarlamalarına yardımcı olan yeni bir iş modelinin katılımcılarıdır.


Günümüzde birçok değerli eşya, uzun vadeli itibarları nedeniyle değer kazanıyor. Örneğin altın gibi bir eşya, öneminden değil, itibarından dolayı değer kazanmıştır. Toplumun itibara dayalı ürün ve hizmetlere değer verdiği düşüncesi sanatta da yaygındır. Örneğin ünlü insanlardan gelen sanat her zaman büyük değer kazanır. Ancak Art.army, sanatın değerini yeniden tanımlıyor.


Art.army, sanat eserinin değerini itibara dayandırmayacaktır. Bunun yerine, sanat, değerini gerçekten gören insanlara sahiplenecek ve onlara satılacaktır. Art.army ağındaki sanatçılar çalışmaları için tam bir takdir alacaklar.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page