top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

PayPal’in kripto ödemelerini başlatmasının ardından Bitcoin yükseldi!

Güncelleme tarihi: 28 Mar

PayPal’in kripto ödemelerini başlatmasının ardından Bitcoin yükseldi!


Bitcoin ( BTC ), PayPal'ın resmi olarak kripto para birimi ödemelerini başlattığını onayladıktan sonra bugün 60.000 $ sınırına yaklaştı. Paypal: “Kripto Yasal Bir Finans Kaynağıdır”

Reuters'ın özel bir raporuna göre PayPal, günün ilerleyen saatlerinde ABD müşterileri için uzun zamandır beklenen kripto para birimi ödemeleri özelliğini duyuran resmi bir açıklama yapacak. Şirket geçen yıl kripto para birimi planlarını onayladığında heyecan yarattı. Sonuç olarak, işlev tüm kullanıcılara ve 29 milyon bayiye de sunulmalıdır.


Başkan ve CEO Dan Schulman Reuters'e "Bu, PayPal cüzdanınızda tıpkı bir kredi kartı veya banka kartı gibi sorunsuz bir şekilde kripto para birimlerini ilk kez kullanabileceğiniz" dedi. PayPal yalnızca Bitcoin'e odaklanmıyor, ancak BTC oranı bu habere olumlu tepki verdi ve Şubat ayının önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 58.300 ABD dolarına tırmandı.


Binance'in sipariş defterine bakıldığında, mevcut spot fiyat ile tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 61.700 $ arasında hala satıcılar olduğunu gösteriyor. PayPal ayrıca genel olarak kripto para birimleri için bir dönüm noktasından bahsetti. Schulman bunu "meşru bir finansman kaynağı" olarak nitelendirdi. Schulman "Bunun, kripto para birimlerinin satın aldığınız, tuttuğunuz ve veya sattığınız bir varlık sınıfı olmaktan çıkıp yasal bir fon kaynağına geçtiği bir geçiş noktası olduğunu düşünüyoruz. Artık bunları milyonlarca tüccar ile gerçek dünya işlemleri yapmak için kullanabilirsiniz." açıklamasında bulundu.


Woo: Bitcoin "Milyon Dolar" Yolunda


PayPal uzun süredir şüpheci. Ancak şimdi şirketin resmi duruşu, bazı Bitcoin savunucularının tahminleriyle eşleşiyor. Bu haftaki en uzun vadeli tahminler arasında istatistikçi Willy Woo, bir röportajda tek bir bitcoin'in nihayetinde "milyonlarca dolar" değerinde olacağını söyledi.


Real Vision'dan Laura Shin'e verdiği demeçte, "Bitcoin, 10 trilyon ABD doları olan altının piyasa değerinde kesinlikle durmayacak. Çok daha yükseğe çıkacak. Bu, bir madeni paranın milyonlarca dolar değerinde olacağı anlamına geliyor" dedi.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.



5 görüntüleme0 yorum
bottom of page