top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıEmre Ata

Safepal Binance Launchpad'de Ä°ÅŸte detaylar

Fırsat duyurusu: Safepal Binance Launchpad De İşte detaylar! Selamlar, gezegendeki en güvenilir cüzdanlardan biri olan Safepal Binance Launchpad'de yerini alıyor. Kazanma fırsatı yakalayabilmek için BNB koinlerinizi hazırlayın!

Safepal Binance Launchpad'de Ä°ÅŸte detaylar
Safepal Binance Launchpad'de Ä°ÅŸte detaylar

Program hakkında detaylı bilgi; Proje Sunumu


2018 yılında kurulan SafePal, kullanıcılara güvenli ve kullanıcı dostu bir kripto yönetim platformu sunmayı amaçlayan bir kripto para cüzdanıdır. SafePal, kullanıcıların kripto varlıklarını kolayca saklayabildikleri, yönetebildikleri, takas edebildikleri, alıp satabildikleri ve birikimlerini artırabildikleri SafePal Uygulaması aracılığıyla yönetilen ve tümü bu uygulama ile eşleştirilmiş donanım cüzdanı ve yazılım cüzdanı ürünleri sunmaktadır. SafePal, Binance Chain ile Binance Smart Chain, 10.000 token ve NFT varlıkları da dahil olmak üzere 20 blockchaini desteklemektedir. Binance DEX, Binance Spot Alım Satım ve Ethereum, BSC ve Tron ağlarındaki tüm dApp'ler ile entegre edilmiştir. Ayrıca SafePal, Binance Labs'in ilk donanım cüzdanı portföyüdür.


Önemli Özellikler ve Noktalar


Gelişmiş Güvenlik: SafePal donanım cüzdanı çözümü EAL5+ güvenlik ögesi, kapalı imzalama mekanizması, kendini imha etme mekanizması ve çok katmanlı güvenlik şeması da dahil olmak üzere gelişmiş güvenlik özellikleri ile donatılarak tasarlanmıştır. Kullanıcılar kurtarma cümlelerini tamamen çevrimdışı olarak S1 donanım cüzdanı içerisinde en yüksek güvenlik düzeyi ile saklayabilirler.


Sorunsuz Kullanıcı Deneyimi: SafePal %100 mobil aygıt dostudur ve kullanıcıların kripto varlıklarını parmak uçlarıyla yönetmelerine ve birikimlerini artırmalarına olanak sağlamak için sorunsuz bir ürün deneyimi sunuyor.


Güçlü Özellikler: SafePal yalnızca merkeziyetsiz bir cüzdan çözümü sunmakla kalmıyor, kullanıcıların kriptoları parmak uçlarıyla güvence altına almalarını, kripto satın almalarını, takas etmelerini ve kriptolarla işlem yapmalarını sağlamak için çapraz zincir takası, Binance Spot Alım Satım dApp'i, itibari para geçiş kanalı entegrasyonu gibi en güçlü varlık yönetim özellikleri de sunuyor.


Güçlü Topluluk Desteği: 100'den fazla ülkede bulunan kullanıcılar, SafePal cüzdanını dünyanın dört bir yanında kullanıyor. Topluluğu Twitter, Telegram vb. gibi platformlarda 130.900'den fazla takipçi destekliyor.


Deneyimli Ekip: SafePal Ekibi zengin bir öz geçmiş çeşitliliğine sahip olup, donanım, yazılım, kullanıcı arayüzü tasarımı ve siber güvenlik alanlarında on yılı aşkın tecrübeye sahip kişilerden oluşuyor. Ekip çoğunlukla hem donanım hem de yazılım kökenli olduğu için, SafePal kullanıcıların kripto emanet hizmetleri almalarını engelleyen halihazırdaki sorunlu noktaları çözümlemeyi ve güvenlik, basitlik ve erişilebilirliği tek bir ürün çatısı altında bir araya getirmeyi amaçlıyor.


Topluluk Yönetişimi: SFP token sahipleri Hazine fonunun kullanımı ve SafePal ürünlerine eklenecek yeni özellikler gibi SafePal ekosistemindeki önemli konularda oy haklarını kullanabiliyorlar.


Hazine ve Ekosistem: SafePal Hazinesi, SafePal Açık Cüzdan Platformu üzerinde inşa edilecek olan yüksek kaliteli uygulamaları teşvik etmek için hibe vermek amacıyla kurulmuştur. Her çeyrekte, SafePal'ın net karının belirli bir yüzdesi SFP tokeninin geri alınması ve topluluk yönetişimi için Hazineye yatırılması için kullanılacaktır.


SFP Token Satışı ve Ekonomisi


Launchpad Üst Limit 5.000.000 USD Toplam Token Arzı 500.000.000 SFP İlk Dolaşım Miktarı Toplam Token Arzının %21,39'u Herkese Açık Satış Token Fiyatı 0,10 USD (BNB cinsinden fiyat, katılım başlamadan önce belirlenecektir) Launchpad Tahsisi 50.000.000 SFP (Toplam Token Arzının %10'u) Kullanıcı Başına Üst Limit 20.000 USD (BNB cinsinden fiyat, katılım başlamadan önce belirlenecektir) Herkese Açık Satış Vesting Süresi Kilitleme yok Ön Satış Token Fiyatı 1 SFP = 0,01646 USD Ön Satış Tahsisi Toplam Token Arzının %2'si Ön Satış Vesting Süresi %1 kilitleme yok; sonrasında her altı ayda bir %0,25'inin kilidi açılır Özel Token Satış Fiyatı 1 SFP = 0,08 USD Özel Satış Tahsisi Toplam Token Arzının %9,75'i Özel Satış Vesting Süresi %5,15 kilitleme yok; sonrasında her altı ayda bir %1,15'inin kilidi açılır Token Türü BEP20

Token Dağıtımı Token satışı bittikten sonra

Saygılarımızla

Orijinal makale: https://launchpad.binance.com/tr/subscription/SFP_BNB



4 görüntüleme0 yorum
bottom of page