top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Samsung, kripto endüstrisini desteklemek için başka bir hamle yaptı

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Samsung, kripto endüstrisini desteklemek için başka bir hamle yaptı


Kripto para birimi fiyatları arttıkça, sayısız şirket, kurumsal yatırımcı ve tabii ki perakende yatırımcılar sektöre akın ediyor ve her geçen gün daha da büyüyor. Evlat edinme her zamankinden daha hızlı ilerliyor ve bu günlerde kripto para birimlerinin konuşulduğu görülüyor. Bunun en son örneği, Samsung Electronics'in kullanıcılarının artık madeni paralarına doğrudan Galaxy akıllı telefonlarından erişebileceklerini ve takas edebileceklerini duyurduktan birkaç saat önce geldi.


Bu Samsung İçin Ne Anlama Geliyor?


Duyuruya göre, en son Galaxy güncellemesi, altta yatan kripto para birimi teknolojisi olan blockchain'in tüccar ve kullanıcılarının cüzdanları Samsung blockchain'e aktararak işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde işlemesine olanak tanıyacak.


Bunun da ötesinde, Samsung'un Galaxy telefonları, Ledger Nano X veya Ledger Nano S gibi önde gelen donanım cüzdanlarına bağlanabilecek. En son Coindesk hikayelerini sağlayan, kullanıcılara hızlı ve kolay bir yol sunan bir haber akışı bile olacak.

Elbette, Samsung bir süredir cihazlarını kripto endüstrisine bağlıyor. Samsung Blockchain Cüzdanları 2019'dan beri piyasada ve Bitcoin, Ethereum, tüm ERC tokenleri, TRON ve TRC tokenleri için hizmetler sunacak kadar genişledi ve bunu yaparken oldukça iyi bir dApp uyumlu cüzdan haline geldi.


Ayrıca, harici içerik oluşturucuların kendi uygulamalarını oluşturmalarına ve çeşitli hizmetler sunmalarına olanak tanıyan dahili yazılım geliştirme kiti de vardır. Şu anda, Samsung'un blok zincirinin sunduğu 40'tan fazla dApp var ve zamanında gelmesi daha olası. Bunlar da sosyal medya ve video oyunlarından finansa ve daha fazlasına kadar oldukça çeşitlidir.


Samsung kripto para sektöründeki konumu, özellikle Koreli bir şirket olduğu için ilginç.

Bazılarının bildiği gibi, bu yılın başlarında, Koreli mali gözlemci, bazı gelişmiş lisansları içeren yeni bir düzenleme listesi getirerek kripto borsalarını durdurdu. Onları alamayan birçok borsa, ülkedeki hisselerini kapatmaya karar verdi. Ancak bu, doğru zamanda doğru hizmetleri sunarsanız, Samsung gibi devasa teknoloji devlerinin potansiyel olarak pazar payınızı devralması için daha fazla yer bırakır.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

#Samsung #kriptopara #blockchain

5 görüntüleme0 yorum
bottom of page