top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Tokocrypto nasıl satın alınır? Binance'da BNB Nasıl Stake edilir?

Tokocrypto nasıl satın alınır? Binance'da BNB Nasıl Stake edilir?


Selamlar, Binance yeni bir listeleme haberinden çok yeni bir fırsat daha duyuruyor. Tokocrypto Binance borsasındaki yerini alıyor. Son bir yıla yatırımcılara birçok kez kazanç fırsatı sunan Binance yine dünya üzerindeki yatırımcıların iştahını kabartan bir atılımı hayata geçiriyor. Tokocyrpto piyasada beklenen fırsatlardan sadece bir tanesi olsa da, özellikle Avrupa ve Asya piyasasında büyük bir yatırımcı kitlesine ulaşması hedefleniyor. Daha önce Binance üzerinde aynı formatta stake ve listeleme stilinde gerçekleşen fırsatlarda binlerce kişi mükemmel kazançlar elde etmeyi başarmışlardı. Bu fırsatlara bir yenisi daha ekleniyor. Tokocrypto nasıl satın alınır? Binance'da BNB Nasıl Stake edilir? Sorularının cevaplarını makalemizde yer alan videoda ve detaylı bilgileri yine makalemizde bulabilirsiniz.



Tokocrypto nasıl satın alınır
Tokocrypto nasıl satın alınır

Binance'da BNB Nasıl Stake edilir
Binance'da BNB Nasıl Stake edilir



Token bilgileri: Proje Sunumu


2018 yılında kurulan Tokocrypto, ticaret hacimleri ve kullanıcı kayıtlarında Endonezya'nın en hızlı günümüz dijital iletişim borsasıdır.

Tokocrypto platformu, soğutma yapmasını sağlar:

- Hızla büyüyen bir kripto borsasına erişim kazanın

- Endonezya pazarında yatırım görünürlüğü elde edin

- Endonezya'daki büyük kripto kullanıcı akışından yararlanın

- Merkezi olmayan tekliflere katılın

- Çok sayıda hatıra için zincirler arası getiri oluşturmaya

- TKO kullanım yöntemiyle dijital koleksiyonlar ve yaratıcı değişkenler

Endonezya’nın türünün ilk örneği olan TKO NFT Arcade’e katılın

Tokocrypto'nun TKO jetonu, benzersiz bir takas jetonu modeli sunan ilk yerel Endonezya kripto para birimi projesi olacak ve jeton sahiplerinin jetonu işlem ücreti indirimleri, para yatırma ve tasarruf programlarına katılım, platformlar arası DeFi kullanım durumları ve bir NFT pazarı.


Önemli Özellikler ve Noktalar


Güçlü Topluluk Desteği: Dört yılda Tokocrypto, 30.000'den fazla haftalık aktif tüccar, 25.000.000 USD günlük işlem hacmi, Ekim 2020'de mobil oturum lansmanından bu yana 123.000'den fazla indirme ve 200.000'den fazla kayıtlı kullanıcı dahil olmak üzere birçok birçok kilometre taşı elde etti.


Bütünsel CeFi ve DeFiımı Yaklaş: Tokocrypto'nun yerel uygulaması destan güvenilir bir CeFi modeli Sunan TKO, başlatılmamış kitleleri kripto finansmanına bağlanlar. Birlikte, TKO, CeFi Haber daha gelişmiş DeFi fırsatlarına geçmeleri için yumuşak bir geçiş sağlar.


NFT Pazarı: Tokocrypto, dijital koleksiyonlar ve yaratıcı değişkenler için Endonezya'nın türünün ilk örneği olan "TKO NFT Arcade" ile Endonezya NFT sahnesine öncülük edecek.


Deneyim Kullanıcı Deneyimi: Tokocrypto, lider ve ortakların Binance’in endüstri lideri teknolojisi, güvenliği ve likiditesinden yararlanarak dijital iletişim borsaları başlatmak için bir altyapı çözümü olan Binance Bulut tarafından yapılan yükseltilmiş bir kripto değişimi olan Tokocrypto 2.0'ı değişti.

Mevzuata Uygunluk: Endonezya'daki Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Düzenleme Kurumu (BAPPEBTI) tarafından resmi olarak kaydedilen ve denetlenen ilk kripto borsası.


TKO Token Satışı ve Ekonomisi


Üst Limit

7.500.000 USD

Toplam Token Arzı

500.000.000 TKO

Dolaşımdaki Mevcut Arz

Toplam Token Arzının% 21,7'si

İndirimli Satış Fiyatı

0,10 USD (BNB cinsinden fiyat, katılım tamamlanacaktır)

Teklif Edilen Token

75.000.000 TKO (Toplam Token Arzının% 15.0'i)

Kullanıcı Başına Üst Limit

20.000 USD (BNB cinsinden fiyat, proje parçası önce belirlenecektir)

İndirimli Satış Vesting Süresi

Kilitleme yok

Token Türü

0.1 USD

Token Dağıtımı

Toplam Token Arzının% 1,0'ı

Özel Satış Vesting Süresi

6 aylık uçurum; Daha sonra% 8.33 aylık kilit açma

Token Türü

BEP20

Token Dağıtımı

Token satışı bittikten sonra


Tokocrypto nasıl satın alınır? Binance'da BNB Nasıl Stake edilir? Video anlatım:


BURAYA TIKLAYARAK %20 KOMİSYON İNDİRİMİ İLE BINANCE ABONESİ OLABİLİRSİNİZ. Gelişmelerden erken haberdar olabilmek için Youtube kanalımıza abone olmayı, telegram grubumuza katılmayı, sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın. KriptoParaTR Resmi telegram grubumuz açıldı: https://t.me/KriptoParaTRcom

#tokocrypto #KriptoPara #Binance Binance Duyuru: https://launchpad.binance.com/tr/subscription/TKO_BNB Saygılarımızla


10 görüntüleme0 yorum
bottom of page