top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Veriler, kısa vadeli Bitcoin sahiplerinin 'panik satışından' kaynaklanan kripto düşüşünü gösteriyor

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Veriler, kısa vadeli Bitcoin sahiplerinin 'panik satışından' kaynaklanan kripto düşüşünü gösteriyor


Analiz aracı IntoTheBlock'un verilerine göre, Bitcoin'i bir yıldan fazla bir süredir tutan adreslerin sayısı şimdiye kadarki en yüksek seviyesine yükseldi. IntoTheBlock açıklamasında; " 1 yıldan uzun süredir Bitcoin tutan adreslerin sayısı artmaya devam ettiğinden ve Mayıs ayında yüksek bir seviyeye ulaştığından, yakın zamandaki $ BTC satışı, zararla satış yapan kısa vadeli sahiplerden geliyor gibi görünüyor. BTC bakiyesi (21,94 milyon) olan adreslerin % 57,61'i + 1 yıl tutuyor ”dedi.


Bu, piyasadaki düşüşün esas olarak, pozisyonlarını terk etmek için panik satış yapan kısa vadeli yatırımcılardan kaynaklandığını gösteriyor. Kağıt eller gibi aşağılayıcı açıklamalar yapmak kolay olsa da, son fiyat düşüşü Bitcoin yeni bir 'kripto kışının' eşiğine getiriyor. Bunu akılda tutarak, şimdi aşırı tedbir alma zamanı.


Piyasa Düşüşü, Ayı Piyasası Konuşmasını Tetikliyor


Son yedi gün içinde, toplam kripto piyasası değeri 2,5 trilyon dolardan 1,8 trilyon dolara % 30'a yakın bir düşüş gösterdi.

Önde gelen kripto para birimi, sadece dört hafta önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64 bin dolardan% 40 düştü. O zamandan beri, kilit destek seviyelerinin birden fazla kırılması, ayı piyasasına geri dönüş konuşmalarına neden oldu.


Analist CryptoAlkaline, Bitcoin'in 200 günlük hareketli ortalama ile etkileşime girdiğini kaydetti. Bu seviyenin altındaki günlük kapanışların düşüş işareti ve muhtemelen yeni bir kripto kışının başlangıcı olacağını söylüyor.


Bitcoin FUD


The Breakdown Podcast'in sunucusu Nathaniel Whittemore, piyasadaki gerilemeyi açıklamaya çalışırken, son zamanlarda FUD'nin saldırısına dikkat çekti. Bunun kripto para birimleri gözden düşürmek için daha geniş bir planın parçası olduğuna inandığını da sözlerine ekledi.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.


7 görüntüleme0 yorum
bottom of page