top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata Kripto

Almanya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Güncelleme tarihi: 2 May 2023

Almanya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Almanya, Bitcoin'in benimsenmesi ve düzenlenmesi ve daha büyük kripto para birimi alanı söz konusu olduğunda kesinlikle erken bir evlat edinici olarak kabul edilebilir. Bu, 2013'te Bitcoin'i özel bir para biçimi olarak gören ilk ülkelerden biriydi ve Almanya'daki düzenleyicilerin ilk hamleleri, herkesin uyması gereken yasalar ve düzenlemeler açısından yüksek düzeyde netlik sağladı. bu yetki alanında. Bitcoin veya piyasadaki birçok altcoinden herhangi biriyle ilgileniyorsanız, ilk kripto para varlıklarınızı güvenli ve tamamen yasal bir şekilde elde etmek söz konusu olduğunda Almanya en iyi yerlerden biridir.


Almanya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?
Almanya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505




Almanya'da yaşayan Türkler nasıl kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:





Almanya'da Kripto Yasal Mı?


Bitcoin, Almanya ülkesinde kullanılacak yasal bir teknoloji ve finansal araçtır. Teknik olarak bir yasal ihale şekli olarak tanımlanmasa da, ülke genelinde Bitcoin'in on-chain işlemler veya Lightning Network üzerinden ödeme olarak kabul edildiği barlar başta olmak üzere birçok yer var.


Almanya vatandaşları, Bitcoin'i bir para biçimi olarak kullanmak söz konusu olduğunda herhangi bir yasal sorunla karşılaşma konusunda endişelenmek zorunda olmasa da, sorun yaşamamak için kripto para birimleriyle ilgili uyulması gereken yasalar ve düzenlemeler var. Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler, fidye yazılımı saldırıları gibi yasa dışı faaliyetlerde kripto para birimlerinin kullanımını takip edebilmek istiyor, bu nedenle borsalar çeşitli kara para aklama düzenlemelerine uymak için kullanıcıları hakkında büyük miktarda kişisel bilgi toplamaya devam edecek..


Borsalarda Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin kullanımına ilişkin düzenlemelere ek olarak, bu teknolojinin kullanıcıları, ödemeler için Bitcoin kullanmanın vergi etkileri olabileceğini de anlamalıdır. Bununla birlikte, varlık kullanılmadan bir yıl önce elde tutulduysa ödenmesi gereken herhangi bir sermaye kazancı olmadığından, kripto para birimini bir değişim aracı olarak kullanmak söz konusu olduğunda Almanya yaşamak için daha iyi ülkelerden biridir. bir mal veya hizmet satın almak.


Almanya'da Kullanılacak En İyi Bitcoin Borsaları Nelerdir?


Almanya'daki kripto para birimlerine yönelik düzenleyici netlik ve genel ilgi düzeyi nedeniyle, bu yargı alanında seçim yapabileceğiniz oldukça az sayıda kaliteli borsa bulunmaktadır. Bununla birlikte, Almanya'da kripto para nereden satın alınır? Kripto varlıkları için mümkün olan en iyi fiyatı ödemekle daha fazla ilgilenen ileri düzey tüccarlar için Binance, dünyanın en eski ve en köklü borsalarından bir tanesidir. Borsa hizmetlerini Almanya ülkesinde sunuyor. Birçok kripto varlık için, kullanıcılar aslında bu platformdaki varlığın sahipliğini almazlar. Bunun yerine, madeni paraların gelecekteki fiyatlarına etkin bir şekilde bahis yapmak için finansal türevler kullanılır. Daha yerleşik paralar için, kullanıcılar varlıklarını kendi kişisel cüzdanlarına çekebilirler.


Almanya'da Kripto Para Satın Almanın En Ucuz Yolu Nedir?


Almanya'da faaliyet gösteren bir dizi yerleşik borsa var ve tüccarlar için bu tür gelişmiş platformlar, avrolarınızı Bitcoin'e veya başka bir kripto para birimine dönüştürmenin maliyetini bulmak söz konusu olduğunda her zaman en iyi seçenek olacaktır. Bununla birlikte, tüm kripto para birimlerinin itibari para birimleriyle işlem çiftleri olmadığı unutulmamalıdır; bu, alternatif kripto varlık piyasasına erişmeden önce avronuzu Bitcoin'e çevirmeniz gerekebileceği anlamına gelir. Bu, daha niş kripto para tekliflerinden bazılarına erişmek için iki kez işlem ücreti ödeyeceğiniz anlamına gelir.


Binance Hesabı Açın


Binance Global'de hesap açmak diğer borsaların çoğundan daha kolay ve hızlıdır.


1. İlk olarak, web sitesinde "Kayıt Ol" u tıklayın.


2. Ardından e-posta adresinizi ve şifrenizi girin. Daha fazla bilgi gerekli değildir. Daha sonra bir onay e-postası alacaksınız. E-postadaki bağlantıya tıklayın ve şimdi Binance girişini tamamlayın.


3. Güvende olmak için Binance hesabınızda iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmelisiniz. Binance'e giriş yapmak istediğiniz anda akıllı telefonunuza bir kod gelecektir. Bu, hesabınızı bilgisayar korsanlarına karşı korur.


Binance'te Para Yatırma


Binance'e para yatırmanın en iyi yolu şu anda Banxa kullanmaktır. Banxa, Hollandalı bir finansal hizmet sağlayıcısıdır ve banka hesabınız ile Binance arasında bir tür köprü görevi görür.


Depozito tutarını Euro cinsinden "Binance" referansı ile Banxa'ya aktarırsınız. Banxa şimdi kredinizi Binance'e gönderecek ve orada yatırdığınız euro tutarı olarak göreceksiniz. Binance, Avrupalı ​​kullanıcılar için SEPA transferleri olasılığını yeniden etkinleştirir sağlamaz, tabii ki SEPA transferi kullanarak da kolayca para yatırabilirsiniz. Binance'den ilgili transfer verilerini SEPA transfer sekmesi altında alacaksınız.


Alternatif olarak Binance, kredi kartınızla kripto para satın al seçeneği de sunuyor. Bu seçeneğin etkinleştirilmesi için Simplex ile kendinizi doğrulamanız gerekir. Sonrasında kredi kartı ile alım yapmak her yerde olduğu gibi işliyor. Kredi kartı bilgilerini ve kaç adet Bitcoin almak istediğinizi giriyorsunuz.


Normalde Binance'de günde yalnızca 2 BTC değerinde kripto para satın alabilirsiniz. Kimliğinizi kanıtlayarak satın alma limiti artırılabilir. Blok zincirinin kendi işlem ücreti dışında para çekme işleminde herhangi bir ücret alınmaz. Kripto para yatırırken Binance ücreti alınmaz. Bitcoin and Co.'nun depozitosu, ilgili blok zincirinin ağ ücreti dışında ücretsizdir.

Binance kripto para borsası, platformda kripto satın alırken daha az ücret ödeyebilen kendi jetonları, dApp'leri ve diğer hizmetleri barındırmak için kendi blok zinciri, API'ler, grafik araçları, mobil uygulamalar, 40'tan fazla fiat para birimi ve 300 kripto için destek gibi özellikler içerir. Binance ayrıca platformda kripto para satın al isteyenler için türev ürünler sunar ve çoklu para yatırma yöntemlerini (SEPA, banka havalesi, PayID, SWIFT, Western Union, Revolut, kripto, banka kartları, kredi kartları) destekler. Bununla birlikte, Binance ülkenin mali düzenleyicisi BaFin'den uyarılar aldığından, kripto türevleri ve gelecekteki ürünler Almanya'da mevcut değil.




Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505


227 görüntüleme0 yorum
bottom of page