top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata Kripto

Avustralya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Güncelleme tarihi: 22 Eyl 2022

Avustralya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Birkaç platform, küresel olarak Bitcoin satın almayı kolaylaştırır. Bununla birlikte, Bitcoin Avustralya'yı satın almak için en iyi yer, Bitcoin işlemlerinde düşük ücretler sunan, düzenlenmiş, sezgisel bir platformdur. Peki kripto Para nereden satın alınır? Binance borsasında Avustralya'da nasıl Bitcoin satın alınacağını öğrenmek için yeni kullanıcıların şu hızlı adımları izlemesi gerekir. Binance Global hesabı açmak ve %20 komisyon indirimi ile yaşam boyu alt sat yapabilmek için makalemizdeki bilgilerden yararlanabilirsiniz.


Avustralya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?
Avustralya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Binance Hesabınızı Oluşturun ve Doğrulayın


Kripto para borsası, alıcıların ve satıcıların kripto para ticareti yapmak için buluştuğu bir platformdur. Borsalar genellikle nispeten düşük ücretlere sahiptir, ancak birden fazla ticaret türü ve gelişmiş performans çizelgeleriyle daha karmaşık arayüzlere sahip olma eğilimindedir ve bunların tümü onları yeni kripto yatırımcıları için göz korkutucu hale gelebilir. En iyi bilinen kripto para borsasından bir tanesi Binance. Bu şirket standart alım satım arayüzleri yeni başlayanlara, kullanıcı dostu kolay satın alma seçenekleri sunar.


Bir kripto para birimi komisyoncusu ya da takasına karar verdiğinizde, bir hesap açabilmek için kaydolabilirsiniz. Satın almayı planladığınız platforma ve miktara bağlı olarak kimliğinizi doğrulamanız gerekir. Bu, dolandırıcılığa önleme ve yasal gereklilikleri karşılamak için önemli adımdır. Doğrulama işlemlerini tamamlayana kadar kripto para birimi satın alamazsınız veya satamazsınız. Platform sizlerden pasaportunuzun bir kopyasını göndermenizi isteyebilir ve hatta görünüşünüzün gönderdiğiniz belgeler ile eşleştiğini kanıtlayabilmek için bir selfie yüklemeniz bile istenebilmektedir.


Binance İle Avustralya'da Bitcoin Satın Alın


Kripto varlıklar, oldukça değişken, düzenlenmemiş bir yatırım ürünüdür. Birleşik Krallık veya AB yatırımcı koruması yok. Binance, çevrimiçi bir kripto borsasıdır. Kripto para birimleri için depolama olanakları sağlama ve kripto varlıklarının alım satımı konusunda uzmanlaşmıştır. Binance, yeni Avustralyalı tüccarlar ve kripto meraklıları için kripto piyasası hakkında daha fazla bilgi edinmek için hayati önem taşıyan basit arayüz nedeniyle benzersizdir. Platformdaki bol öğrenme materyalleri, yeni kullanıcıların Avustralya'da Bitcoin satın almayı ve kripto piyasasının temel kavramlarını öğrenmelerine de yardımcı oluyor.


Binance, 100'den fazla kripto para birimine ve 81 kriptodan kriptoya ticaret çiftine erişim sunar. Binance işlem yapmak, platform yalnızca minimum 2 $ (2,7 AUD) tutarında bir depozito gerektirdiğinden ve piyasa dalgalanmaları nedeniyle işlem başına %0,5 ila %4,5 arasında ücretlendirme gerektirdiğinden uygun maliyetlidir. Banka kartıyla para yatırırken, kullanıcılardan %3,99 ve her ABD cüzdanı veya hesabı için %1,49 ücret alınır. 10$'ın (13.8 AUD) altındaki işlemler için 1,1 AUD ücret alınır. 50$ (69 AUD) üzerindeki ve 200$'a (276 AUD) kadar olan işlemler için 3.4 AUD ücret alınır. Platform şu anda banka havalesi, banka kartları, banka havalesi, PayPal, Apple Pay ve Google Pay'i geçerli ödeme yöntemleri olarak kabul etmektedir. Avustralya ülkesinde yaşayan Türk ve Avustralya ülke vatandaşları Binance global'de hesap açabilir, Binance Global'de hesap açmak için siteye giriş yapmanız yeterlidir.


Bitcoin Satın Alma Yolları


Bitcoin gibi kripto para satın al birimleri hala birçok yatırımcı için yeni. Bu, birkaç yatırımcının Avustralya'da Bitcoin'i nasıl kolayca satın alacağını merak etmesine neden oldu. Bu bölüm, Bitcoin satın almak için kullanabileceğiniz en iyi ödeme yöntemlerini gösterir.


PayPal ile Bitcoin Satın Alın


Ödeme devi, kripto ödemelerini kolaylaştıran uzun ödeme şirketleri listesine katıldığından, kullanıcılar artık PayPal ile Bitcoin satın alabilir. PayPal ile Bitcoin almayı öğrenmek istiyorsanız, bunu Binance kolayca yapabilirsiniz.


Kredi Kartı veya Banka Kartı ile Bitcoin Satın Alın


Kredi ve banka kartları, en iyi seçimimiz Binance da dahil olmak üzere, Avustralya'da Bitcoin satın almanın en iyi yolları arasındadır. Sıfır ücret karşılığında Binance anında kredi kartı ile Bitcoin satın alabilirsiniz. Bununla birlikte, Binance %3,99 ücret alan bir banka kartı kullanılması dışında, kredi kartlarıyla para yatırmak ekonomiktir.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505




Avustralya'da yaşayan Türkler nasıl kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:




Avusturya'da Kripto Vergisi Var Mı?


Avusturya'da kripto vergisi ödüyor musunuz? Evet. Avusturya'da kripto para satın al üzerinden vergi ödüyorsunuz. BMF, kripto para birimini fiat para birimi olarak değil, maddi olmayan bir varlık olarak görüyor. Ancak, Avusturya Gelir Vergisi Yasası uyarınca gelir gibi kripto para birimini vergilendirir.


Avusturya'da Kripto Nasıl Vergilendirilir?


Avusturya'da kriptonun nasıl vergilendirildiğinin kriptonuzu ne zaman satın aldığınıza bağlı olduğunu unutmamak önemlidir. Avusturya kripto vergi reformu 1 Mart 2022'de yürürlüğe girdi ve kriptonun vergilendirilme şeklini değiştirdi.


Birçok ülkenin aksine - Avusturya'nın belirli bir Sermaye Kazançları Vergisi yoktur. Dolayısıyla kripto para birimini maddi olmayan bir varlık olarak görmemize rağmen - Gelir Vergisi kapsamında vergilendirilir. Ödeyeceğiniz tam oran, ne kadar kazandığınıza ve yaptığınız belirli işlem türüne bağlı olacaktır. Şu anda, Avusturya'da aşağıdaki durumlarda Gelir Vergisi ödeyeceksiniz:


· Euro veya başka herhangi bir fiat para birimi için kripto sat.

· Başka bir kripto para birimi için kripto ticareti yapın.

· Mal ve hizmetlere kripto harcayın.

· Maden kriptosu.


Faiz kazandığınız kripto işlemlerinde - %27,5'lik özel bir faiz içeren vergi oranı ödersiniz. Bu, aşağıdaki gibi işlemleri içerebilir:


· Staking kripto.

· Kripto ödünç verme.

· Likidite madenciliği.

· Verim tarımı.


Neden Bitcoin Satın Almalısınız?


Bitcoin'in birçok kişi için ana cazibesi, hard-cap limitinde yatmaktadır. Sık görülen küresel finansal çöküşler ve enflasyon rakamları, yatırımcıları servetlerini korumak için en iyi değer deposunu aramaya yöneltti. Bitcoin'in maksimum 21 milyon jeton arzı, yatırımcıları dijital varlığı denge defterlerine eklemek için acele etmeye sevk etti. Beklenen arz daralması, uzun vadeli değeri korumak ve Bitcoin'i altından daha uygun bir değer deposu olarak tanımlamak gibi ikili pozitiflere sahiptir.


Bitcoin Avustralya'ya Nasıl Yatırım Yapılır?


Saygın bir komisyoncu kullanarak Avustralya'da Bitcoin satın alabilirsiniz. Platform güvenli olduğu ve güvenilir bir kripto cüzdanı sunduğu için Binance öneriyoruz.


Avustralya'da Bitcoin Satın Almak İçin En İyi Uygulama Nedir?


Kullanıcılara Bitcoin satın alma fırsatı sunan birçok uygulama mevcuttur. Bununla birlikte, ücret ve düzenleme gibi önemli faktörler göz önüne alındığında, Binance, Bitcoin satın almak için en iyi uygulamadır.




Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505


13 görüntüleme0 yorum
bottom of page