top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata Kripto

Avusturya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Güncelleme tarihi: 17 Eyl 2022

Avusturya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Avusturya'da yeni başlayanlar için en iyi kripto borsası Binance geliyor. Yeni başlayanlar için idealdir çünkü hesapları anında doğrularlar, kullanımı kolay ticaret platformlarına sahiptirler ve yol boyunca herhangi bir yardıma ihtiyacınız olması durumunda mükemmel müşteri desteği sağlarlar. Avusturya'da ve çevre ülkeler Almanya, Fransa gibi ülkelerde yaşayanlar nasıl Binance hesabı açabilir? Kripto para nasıl satın alınır? Sorularınızın cevaplarını makalemizde bulabilirsiniz.


Avusturya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?
Avusturya'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Avusturya'daki En Güvenli Kripto Borsası Hangisidir?


Avusturya'da kripto Para nereden satın alınır? En güvenli kripto para borsası Binance. Banka düzeyinde güvenlik protokollerini sıkı bir şekilde uygularlar, dünya çapında güvenli konumlardaki sunucularda çalışırlar ve tüm kullanıcılarının varlıklarının tamamen güvende olduğundan emin olmak için sık sık finansal ve güvenlik denetimlerinden geçerler. Ayrıca Avusturya'daki herhangi bir platformun en düşük ücretlerinden bazılarına sahipler ve saygın, güvenilir bir borsa olarak biliniyorlar.


Avusturya'da Binance Hesabı Açma


Binance, borsadaki en büyük kriptodur. 80 milyondan fazla müşterisi ile günlük 18 milyar dolarlık kripto işini yönetiyor. Binance, sürekli büyüyen bir 600+ kripto para satın al yelpazesi sunar ve çeşitli para yatırma ve ödeme yöntemleriyle Avusturya'da Bitcoin satın almak isteyen yatırımcıları destekler. Aslında, Bitcoin satın almanın farklı yolları söz konusu olduğunda Binance emsalsizdir.


Avusturya'da anında Bitcoin satın almanın uygun bir yolu, onu doğrudan Binance'den kredi kartıyla satın almaktır - ancak bu, %2'lik bir ücrete tabidir. Aksi takdirde, kullanıcılar BTC satın almak için nakit bakiyelerini kullanabilir veya borsaya gidebilir ve piyasa ve limit emirleri gibi gelişmiş ticaret araçlarını kullanabilir. Binance, sektördeki en düşük yapıcı/alıcı ücretlerini (maksimum: %0,1) ve kurum içi kripto BNB'ye sahipseniz %25 indirim sunuyor. Aksi takdirde Binance, üçüncü tarafların kelimenin tam anlamıyla yüzlerce farklı ödeme yöntemiyle Bitcoin'in reklamını yaptığı bir P2P ticaret platformu sunar. Burada BTC fiyatlarının önemli ölçüde farklılık göstermesini bekleyin. Binance ile kripto finansman seçenekleri bol. Binance DeFi Staking ile yeni bir BTC Yüksek verimli staking fırsatı var. Kullanıcılar 60 gün boyunca maksimum 0,01 BTC stake edebilir ve yıllık %8,19 faiz oranı kazanabilir. Avusturya ülkesinde yaşayan Türk ve Avusturya ülke vatandaşları Binance global'de hesap açabilir, Türkiye'de aktif hesabınız olması yeterlidir. Binance Global'de hesap açmak için siteye giriş yapmanız yeterlidir.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505




Avusturya'da yaşayan Türkler nasıl kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:




Avusturya'da Bitcoin ve Kripto Para Ticareti


Nisan 2022'de, büyük perakendeci MediaMarkt, perakende satış yerlerinin 12'sine Bitcoin ATM'leri (BTM'ler veya Bitcoin vezne makineleri olarak da adlandırılır) kurmaya karar verdi. Şirket önce bir mağazada pilot proje yaptı ve "Mağazalardaki Bitcoin ATM'lerinin yeni müşteriler çekmek için bir fırsat sunduğunu" kanıtladığını söyledi.


Avusturya büyük bir ekonomiye sahiptir ve AB'de kişi başına en zengin 4. ülke olarak kabul edilmektedir. Bu tür bir servetle, birçok Avusturyalının portföylerini Bitcoin ve diğer kripto para birimleri gibi daha geleneksel olmayan varlıkları içerecek şekilde genişletmek istediği anlamına geliyor.


Avusturya'da Bitcoin satın almanın en kolay yollarından biri, yukarıda özetlenen kripto para borsalarıdır. Avusturya'da Bitcoin sunan birkaç borsa var ve rehberimizi kullanarak gereksinimlerinize ve tercihlerinize göre birini kolayca seçebilirsiniz. Farklı borsaların farklı işlem ücretleri, para çekme limitleri, ödeme modları ve kullanıcılar birini seçmeden önce akılda tutulması gereken doğrulama süreçleri vardır. Ek olarak, Bitcoin alıcıları, bazı borsaların dijital para birimini satın almadan önce kendilerine ait bir cüzdan almalarını gerektirebileceğini unutmamalıdır. Ayrıca güvenlik nedeniyle kendinize ait bir cüzdan, tercihen bir donanım cüzdanı bulundurmanız tavsiye edilir. Avusturya'da Bitcoin satın almanın bir başka yolu da otomatik vezne makineleri (ATM'ler). Bu ATM'ler, kullanıcıların nakit kullanarak kripto para birimini anında satın almalarına izin verir ve çoğu, çok fazla Bitcoin satın almadığınız sürece, doğrulama için yalnızca bir telefon numarası gerektirir. Bitcoin ATM Haritamızı kullanarak Avusturya'daki Bitcoin ATM'lerini bulabilirsiniz.


Avusturya'da Bitcoin'den Nasıl Para Çekebilirim?


Euro ticaret çifti ile herhangi bir değişim, Bitcoin'inizi fiat para birimi için satmanıza izin verecektir. Binance, birçok popüler madeni para için EUR ticaret çiftlerine sahiptir. Avusturya'da Bitcoin satmanın bir başka yolu da otomatik vezne makineleri (ATM'ler). Bu ATM'ler, kullanıcıların nakit kullanarak anında kripto para birimi alıp satmalarına izin verir, ancak çoğu en az bir telefon numarası gerektirir, bu nedenle tamamen özel değildirler. Bitcoin ATM Haritamızı kullanarak Avusturya'daki Bitcoin ATM'lerini bulabilirsiniz.


Avusturya'da Hangi Mağazalar Bitcoin'i Kabul Ediyor?


Bitcoin, Avusturya'nın her yerinde birçok mağaza ve servis sağlayıcıda kabul edilmektedir. Aslında o kadar çok ki, hepsini burada listelememiz mümkün değil. Bununla birlikte, coinmap.org'da bir harita üzerinde filtrelenebilir belirli hizmet ve mal türlerini bulabilirsiniz.


Avusturya'da Kripto Para Birimi Yasal Mı?


Evet, kripto para Avusturya'da yasaldır ve yasaları çiğnemeden kripto satın alabilir, satabilir ve kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, kripto para birimi şu anda Avusturya'da yasal ödeme aracı olarak kabul edilmiyor; bu, Avusturya hükümeti ve Avusturya işletmelerinin yasal olarak mal ve hizmetler için ödeme olarak kabul etmek zorunda olmadığı anlamına geliyor.


Avusturya Hükümeti Kripto Para Birimini İzleyebilir Mi?


Evet, Avusturya vergi makamları, yalnızca dijital varlıklarınız bankalar gibi gerçek dünya kurumlarıyla etkileşime girdiğinde değil, kripto para birimi alım satımlarını ve işlemlerini izleyebilir. Avusturya'daki bazı borsaların, hükümete satın alma fiyatı, satın alma tarihi, satış değeri ve ilgili tüm KYC verileri dahil olmak üzere kullanıcılarının işlemleri hakkında bilgi sağlaması kanunen zorunludur. Vergi beyannameleriniz, hükümetin bu borsalardan aldığı verilerle eşleşmiyorsa, para cezası alabilirsiniz.


30 milyondan fazla müşterisiyle Binance, Avusturya'da bitcoin satın almak için en kolay ve en çok tercih edilen yöntemdir. Binance doğrulama süreci basit, güvenli ve kolaylaştırılmıştır. Hızlı bir şekilde bitcoin'e ihtiyacınız varsa, Avusturya'daki müşteriler bir banka kartı veya %3,99 ücrete tabi kredi kartı ile anında satın alma veya sadece %1,49 ücret uygulanan banka mevduatı ile anında satın alma işlemi yapabilirler.




Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505


39 görüntüleme0 yorum
bottom of page