top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata Kripto

Birleşik Devletler'de Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Birleşik Devletler'de Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Amerika Birleşik Devletleri kripto para satın al en iyi yolu, Binance gibi bir borsadır. Kullanılabilir çok sayıda seçenek vardır, bu nedenle hangisinin sizin için en iyi olduğunu belirlemek için her bir borsanın para yatırma ve çekme işlemlerine, ücretlere ve işlem hızlarına bakma en iyi şey.



Birleşik Devletler'de Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?
Birleşik Devletler'de Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

ABD'de Kripto Para Almak Kolay Mı?


ABD'de kripto para satın al işlemini kolaylaştırıyor. İlk adım, bir donanım veya yazılım cüzdanı seçer ve ikinci, satın almak için bir borsa seçer. En zor adım, Müşterinizi Tanıyın (KYC) süreciyle kimliğinizin doğrulanmasını sağlama. Bu, borsaya tam adınızı, doğum tarihinizi ve ikamet adresinizi eklemenizi içerir. Daha sonra sahip olduklarımız, onlara bir pasaport veya devlet tarafından sahip olunan bir kimlik belgesinin bir kopyası sağlanarak doğrulanmalıdır. Bazı borsalar görüntülü arama seçeneği sunar. Borsa kimliğinizi doğruladıktan sonra, kripto para birimini muhafazasını kolayca yapın. ABD'de kripto para birimi satın almak için kredi kartını bile kullanabilirsiniz, bu da onu daha da erişilebilir hale getirir. Özetle, ABD'de kripto satın almak için beş temel adım sonucu:


1. Bir Borsa Seçin


Kripto para satın al ilk adımı, onu nereden satın aldığına karar vermektir. Çoğu insan için kripto para elde etmek en uygun (ve uygun şartlar) yolu bir borsadır.


Bir kripto para borsasının dikkate alınması gereken çeşitli farklı faktörler vardır, ancak güvenlik ve itibarın her zaman en önemli hususu olması gerektiğini savunuyoruz. Bunların ek olarak, dikkate alınması gereken başka faktörler de vardır: Yazılım veya kullanıcı arayüzü, ücretler, satın alınabilecek farklı kripto para birimlerinin sayısı. İşte en iyi kripto borsalarının kısa bir listesi.


2. Kimliği Doğrulayın


Çoğu kripto para borsası bir çeşit doğrulamaya tabidir (bu, ana müşterinizi Tanıyın veya KYC olarak bilinir). Muhtemelen banka hesabı bilgileri, ehliyet veya pasaport, ikamet belgesi ve güncel fotoğrafın bir uygulamasını isteyeceklerdir. Bu süreçten vazgeçmeyin, çünkü en düzenli (ve güvenli) kripto borsalarının bu bilgilerinin toplanması kanunen gerekli.


3. Bitcoin Satın Alın


Döviz dahil para yatırdıktan sonra, mevcut kur ne olursa olsun hemen Bitcoin veya başka bir kripto para birimi satın alabilmeniz gerekir. Bir borsada kripto satın almak genellikle çok kolay bir işlemdir.


4. Bitcoin'i Muhafaza Etmek


Kripto depolamanın farklı metotları, hararetle tartışılıyor. Hazineleri, daha fazla güvenlik için kriptolarını borsalardan donanım cüzdanlarına yönelik tercih ediyor. Ancak, teknik olarak yetkin olmazsa, kripto paranız aslında bir borsada daha güvenli olabilir. Ayrıca bir döviz hesabından çok sayıda işlem yapmak daha kolay. Sonunda kişisel bir karar.


5. Bitcoin'i Yönetin


Sonunda kripto aldınız! Buradan ne bölümleri kaldı. Sadece oturmasına izin verebilir ve umarım değer kazanmasına izin verebilirsiniz. Faiz kazanmak için bir kripto borç verme şirketiyle de stake edebilirsiniz. Teknoloji hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenlere gönderebilirsiniz. Her şey sana bağlı. Amerika Birleşik Devletleri ülkesinde yaşayan Türk ve Amerika Birleşik Devletleri ülke vatandaşları Binance global'de hesap açabilir. Binance Global'de hesap açmak için adımları takip ediniz.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505



Birleşik Devletlerde yaşayan Türkler nasıl kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:



ABD'de Kripto Para Satın Almak Yasal Mı?


Amerika Birleşik Devletleri kripto para birimi satın almak yasaldır. ABD federal düzenleyicileri, kripto para birimlerini emtia, menkul kıymetler ve mülk olarak sınıflandırmıştır; bu, kripto para birimini satın alabilir, ticaretini yapabilir, madencilik yapabilir veya kripto para birimi ile etkileşimde bulunabilmenize rağmen, kayıtlı bir yatırım olmaya uygun değildir ve işlemler ilgili kazanç ve kayıplara tabidir. vergilerinize. Kripto para birimini, emtiaların klasik örnekleri olan altın veya gümüş ile aynı damarda düşünmek en iyisidir.


Kripto Para Biriminin Kullanılamadığı Herhangi Bir Eyalet Var Mı?


Kripto para biriminin satın alınamayacağı hiçbir eyalet yoktur. Bununla birlikte, düzenlemelerin federal düzeyde değil eyalet düzeyinde yapılması nedeniyle, kripto para ticareti yapmaktan kaçınmak isteyebileceğiniz bazı eyaletler vardır. Kaçınmak isteyebileceğiniz dört eyalet New York , Rhode Island, Arizona ve Hawaii'dir. Teksas'ın ayrıca kripto ile ilgili bazı benzersiz yasaları vardır.


New York, kripto para birimi ile uğraşan herhangi bir işletmenin, 5000 dolarlık bir başvuru ücreti olan ve 44 sayfalık uyumluluk gereksinimleri olan bir BitLicense'e başvurması gereken bir politika uyguladı. Uygulamadan bu yana çoğu kripto firması NY eyaletinden taşındı. Rhode Island, tüm kripto para birimi işlemleri ve geliştirmesi için satış vergisini değerlendirir; bu, bir işletme olarak kriptoları kabul etmenin yanı sıra kriptoları geliştirmek veya araştırmak için de vergilendirileceğiniz anlamına gelir. NY gibi, çoğu firma gemiyi terk etti.


Arizona, Rhode Island ile aynı politikayı benimsedi, sadece yazılım geliştirme yapan şirketleri bile vergilendiriyor ve kripto para birimleri ile yapılan herhangi bir işlem için satış vergisi uyguluyor. Bu arada Hawaii'nin kripto para birimine karşı herhangi bir yasası yoktur, ancak tüm borsaların tüm kripto para birimi bakiyelerinin geleneksel para birimi ile yedeklenmesini gerektirir. Bu nedenle, ABD merkezli büyük kripto para borsalarının çoğu, Aloha eyaletinin sakinlerine hizmet sunmamayı seçti.


Bitcoin'imi ABD'de Satabilir Miyim?


Evet! Bitcoin'inizi (veya herhangi bir kripto parayı) ABD'de bir borsa aracılığıyla satabilirsiniz. Bitcoin'inizi (cüzdanınızda saklandığını ve halihazırda borsada olmadığını varsayarak) borsaya yatırmanız yeterlidir. Borsaya girdikten sonra piyasa değerinden satabilir, sattıktan sonra da parayı borsaya bağladığınız banka hesabına çekebilirsiniz. Sermaye kazançlarının olduğu tüm durumlara benzer şekilde, ABD'de kripto para birimi satarak elde ettiğiniz tüm kazançlar üzerinden vergilendirileceğinizi unutmayın. Bu, hükümetin borsayı nasıl gördüğüne benzer.



Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505


bottom of page