top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata Kripto

Fransa'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Güncelleme tarihi: 2 May 2023

Fransa'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


Bir zamanlar Bitcoin ve kripto para birimi konusunda sert bir duruşu olmasına rağmen, Fransa, kripto düzenlemesi söz konusu olduğunda en ilerici ülkelerden biri haline geldi. Fransa, oluşturmuş oldukları düzenleyici çerçeveye ek olarak, diğer Avrupa Birliği ülkelerini de benzerlerini benimsemeye zorlamaktadır. Fransa'da kriptonun yasallığı, Fransız kullanıcılar için en iyi kripto para borsası veya Fransa'da Bitcoin nasıl satın alınır hakkında bilgi arıyorsanız, doğru yere geldiniz.

Fransa'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?
Fransa'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Fransa'da Kripto Para Yasal Mı?


Fransa, kripto para birimini yalnızca yasal değil, aynı zamanda dünyadaki hemen hemen tüm diğer ülkelerden daha fazla düzenlenmiş hale getirdi. Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini dijital varlıklar olarak görüyorlar. Hisse senetleriyle aynı şekilde vergilendirilir. 2019'da PACTE Tasarısını yasalaştırdılar, esasen, genellikle İlk Para Teklifi veya ICO olarak adlandırılan sanal jetonların ve dijital varlık hizmetleri sağlayıcılarının (DASP) veya daha yaygın olarak atıfta bulunulan sanal jetonların verilmesi yoluyla para toplama için bir çerçeve oluşturacaktır.

İlk Madeni Para Teklifleri herhangi bir ülkede düzenlenmemiştir; bunun sonucu olarak, yatırımcıların Bitcoin hızla yükselirken alternatif kripto para birimlerine akın ettiği 2017 telaşı sırasında sayısız dolandırıcılık ve başarısız yatırım hikayesi ortaya çıktı. Birisi Fransa'da bir blok zinciri projesi başlatmak isterse, Autorité des Marchés Financiers'den (AMF) veya İngilizce olarak Fransız Financial Marketey Authority'den bir vize başvurusunda bulunabilir. Daha sonra, kendilerini Fransa'da kurulmuş veya kayıtlı bir tüzel kişilik olarak birleştirmeleri, proje ve şirket hedefleri hakkında belgeler sağlamaları, topladıkları varlıkları izlemek ve korumak için bir sistem kurmaları ve Kara Para Aklamayla Mücadele (AML) ve teröristlere uymaları istenecektir. finansman düzenlemeleri.


Vizeyi alan tüm şirketler AMF web sitesinde yayınlanacak ve esasen yatırımcıların potansiyel bir yatırım hakkında meşru bilgiler almasını garanti altına alacak. Bu düzenlemenin uyarısı, zorunlu olmadığıdır. Fransa'da AMF vizesi olmadan hala bir ICO başlatabilirsiniz, sadece şirketinizi kimseye talep edemezsiniz. Genel olarak, samimiyetsiz ICO'ları ayıklamak için iyi bir

çerçevedir.


Aynı şekilde, DASP'ler için çerçeveleri isteğe bağlıdır, ancak yine de yatırımcılara güvenilir bilgi ve garantiler sağlamaya yardımcı olur. Bir DASP, bir dizi faaliyeti kapsayabilir: dijital varlıkların velayeti, yasal ihale veya diğer kripto para birimleri (broker) karşılığında kripto varlıklarının satın alınması veya satılması ve bir ticaret platformunun (borsa) işletilmesi. AMF'den lisans almak isteyen DASP'ler denetime tabi olacak ve sigorta, iç kontrol prosedürleri, BT sistemleri, şeffaf fiyatlandırma vb. ile ilgili bir dizi temel kurala sahip olacak. Bunların hepsi, pazar bütünlüğünü sağlama amacı ile yapılır.


Fransa'da Kripto Para Birimi Nasıl Satın Alırım?


Fransa'da kripto para birimi satın almak oldukça basit bir işlemdir. Nakit para yatırdığınız Bitcoin ATM'leri gibi seçenekler olsa da, Avrupa Birliği'nde yaşayanlar için mevcut olan birçok eşler arası kripto borsalarından birini kullanmak muhtemelen daha hızlı ve daha uygundur. Kimliğinizi doğrulamak için muhtemelen bazı kişisel bilgilerinizi vermeyi gerektirecek olan borsaya kaydolmanız gerekecektir. Saygın, iyi işlem hacmine sahip ve düşük işlem ücretleri ile çeşitli işlem çiftleri sunan bir borsaya kaydolmayı seçmelisiniz. Kaydolmadan önce satın almayı umduğunuz herhangi bir altcoin'i desteklediklerinden emin olun, aksi takdirde işlemi başka bir borsa ile yeniden başlatmanız gerekecektir. Daha fazla bilgi için kripto para borsası incelemelerimize göz atın.


Kaydolduktan sonra, banka kartı, kredi kartı gibi çeşitli ödeme yöntemleriyle dijital varlıkları anında satın almak veya daha yavaş bir yol izleyerek hesabınıza para yatırmak için banka havalesi kullanmak kolaydır. Hesabınızı doğrudan kripto satın almak yerine fiat para birimleriyle finanse ediyorsanız, fiat'ınızı Bitcoin veya fiat'ınız için bir ticaret çifti olarak desteklediği herhangi bir desteklenen altcoin ile değiştirmeniz gerekecektir. Bitcoin satın almak, tüm kripto varlıkları Bitcoin ile eşlendiğinden, ilgilendiğiniz diğer alternatif kripto para birimini satın almanın en iyi yoludur. Ne olursa olsun, hesabınıza para yatırdıktan sonra kripto para birimi alıp satmaya başlamak kolaydır.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505



Fransa'da yaşayan Türkler nasıl kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:





Fransa'daki En İyi Borsa Hangisi?


Birçok küresel borsa, hatta bazıları Amerika Birleşik Devletleri'nde, Euro'yu bir para yatırma ve çekme yöntemi olarak kabul eder; bu, Fransız vatandaşlarının Fransa'da yerleşik bir borsa aramasının çok daha faydalı olmadığı anlamına gelir. Bununla birlikte, seçebilecekleri bazı iyi seçenekler var ve bu borsalar yasallık bölümünde yer alan düzenlemelere uyuyor ve böylece AMF lisansı alan borsaların kullanıcıları için bir güven düzeyi sağlıyor. Kripto para nereden satın alınır diye sorarsanız Binance borsasından rahatlıkla alabilirsiniz.


Binance Kaydolun


Binance, sanal para birimlerine yatırım yapmak için en iyi platformlardan biridir. Banka havalesi veya kartla ödeme gibi çeşitli hizmetler sunar. Bu platformda yatırımcıya yüz kripto para sunulmaktadır. Ana dijital varlıklara sahip olmak için referanstır. Bu platformda kimlik doğrulama prosedürlerinin zorunlu olmadığı unutulmamalıdır. Bu önlem, satın alma işlemi anonim olarak yapılabileceğinden yatırım sürecinizde size zaman kazandırır.

Hizmetlerine göre bir platform seçtikten sonra şimdi hesabınızı oluşturmalısınız. Kimliğinizle ilgili veriler, sanal para birimi platformuna kaydolmak için gereklidir. Daha sonra bir e-posta adresi ve şifre girebilirsiniz. Nüfus cüzdanınız, ehliyetiniz veya pasaportunuz gibi belgeler kaydınızı onaylamak için gereklidir. Hesabınızın oluşturulduğunu doğrulamak için taranmış belgelerinizi veya kağıt biçiminde göndermeniz gerekir.


Binance Para Yatırın


Bir hesap oluşturulduktan ve onaylandıktan sonra artık hesaba para yatırabilirsiniz. Banka havalesi veya başka bir yöntemle (ön ödemeli kart, Paypal vb.) işlem yapma seçeneğiniz vardır. Bazı platformların ödeme aracı olarak yalnızca banka havalesi sunduğu doğrudur. Her durumda, ödeme yöntemiyle ilgili bilgi talep edilecektir (banka bilgileri, adres vb.). Ancak kripto para satın alırken dolandırılmamak için dikkatli kontroller yapılması tavsiye edilir. Fransa ülkesinde yaşayan Türk ve Fransız ülke vatandaşları Binance global'de hesap açabilir, Türkiye'de aktif banka hesabınız olması yeterli olmaktadır. Eğer yaşadığınız ülkede kripto para yatırımı yapmak yasak veya kısıtlı değilse bu yöntemi deneyebilirsiniz. Binance Global'de hesap açmak için siteye giriş yapmanız yeterli olacaktır.


Kripto Para Satın Almak


Kripto para satın al sürecindeki son adımdır. Gerekli bilgileri doldurduğunuz ve hesabınıza para yatırdığınız için dilediğiniz kripto para birimini satın alma seçeneğiniz bulunmaktadır. Platformunuz tarafından sunulan farklı kripto para birimlerine başvurabilir ve seçiminizi doğrulayabilirsiniz.



Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505


49 görüntüleme0 yorum
bottom of page