top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Galatasaray, Juventus, PSG Taraftar Token (Kripto Para) CHZ Nasıl Satın Alınır?

Galatasaray, Juventus, PSG Taraftar Token (Kripto Para) CHZ Binance'eda Nasıl Satın Alınır?

Selamlar, Bugün Türkiye Kripto Para piyasası için önemli bir haber sosyal medyada yerini aldı. Türkiye'nin tanınmış dünya markası olan Galatasaray teknolojik değişime ayak uydurmak için bir adım daha atmaya karar verdi. Daha önce Alexander Dreyfus'un kurucusu olduğu Chiliz borsasında '' Gal Token '' ( Galatasaray kripto parası ) adıyla yerini alan takım, şimdi de Türkiye'nin Kripto Para Borsaları arasında lider statüte olan Paribu Kripto borsasına açılıyor. Bilindiği gibi, bir kripto para dev borsalarda işlem olanağına kavuşmadan önce satın alınıp, elde tutulursa, yeni borsa üzerinde işlem göreceği ilk gün çok büyük bir değer hacmine ulaşabiliyor. 30 Milyon taraftara sahip olan Galatasaray'ın kripto parası nasıl satın alınır? Hangi yöntemler işe yarıyor? Bu makalemizde değerli Kripto Para TR okurları için bütün yöntemleri listeleyeceğiz. Chiliz.net'e nasıl para yüklenir? Binance'dan Chiliz.net'e nasıl CHZ aktarılır? Galatasaray Token nasıl alınır? Adım adım video anlatım klavuzumuz ile inceleyeceğiz. En pratik ve en kolay yöntemleri makalemizde bulabilirsiniz.

Galatasaray Token (Kripto Para) & CHZ Nasıl Satın Alınır?
Galatasaray Token (Kripto Para) & CHZ Nasıl Satın Alınır?

Herşeyden önce Galatasaray, JUVENTUS, PSG token yani (Galatasaray, JUVENTUS, PSG Kripto Parası) sahibi olabilmek için Chiliz ( CHZ ) satın almanız gerekiyor. CHZ spor takımları ve espor takımları adına piyasaya sürdüğü token ( Kripto Paralar ) ile bir ekosistem oluştumuş kripto para birimidir. Bu zamana kadar Juventus, Barcelona, Galatasaray, Atletico Madrid, Trabzonspor, Başakşehir gibi takımların kripto para birimlerini Chiliz borsasında listelemiştir. Takımlarına gönül vermiş ve destek olmak isteyen taraftarlar, bu taraftar tokenlerini satın alarak hem takımlarına katkıda bulunmaya, aynı zamanda kripto para ticareti yaparak kazanmanın keyfine varmaya başlamışlardır. Galatasaray kripto para biriminin Türkiye devi Paribu borsasında listeleneceği haberinin sosyal medyaya düşmesi sonucu Galatasaray Token fiyatı şuan itibariyle %9 artmıştır.



Galatasaray Token (Kripto Para) CHZ Nasıl Satın Alınır?
Galatasaray Token (Kripto Para) CHZ Nasıl Satın Alınır?

Anons sonrası Galatasaray token fiyat grafiği 25.1.2020 Saat: 14.15

Gal token fiyatı ne kadar
Gal token fiyatı ne kadar

GALATASARAY KRİPTO PARASI ( GAL TOKEN ) NASIL SATIN ALINIR?


Öncelikle CHZ ( Chiliz ) kripto parası satın almanız gerekiyor. Türkiye'de Chiliz nasıl satın alınır? Bunun için 2 güvenilir yöntemi izleyebilirsiniz. Kolaylıkla kredi kartınızla Türk lirası ödeyerek CHZ satın alabilirsiniz.


Chiliz ( CHZ ) kripto para borsasına nasıl kayıt olunur?

* BURAYA TIKLAYARAK Chiliz borsasına gidin ve 1 dakika içerisinde hesabınızı oluşturun.





Dilerseniz davet kodu olarak bu kodu: m2xqZv kullanabilirsiniz.


* Sonraki adımda ise Chiliz borsasına Türk Lirası yüklemeniz gerekecektir. Ödeme yöntemlerini kullanarak kolayca yükleme işlemi yapabilirsiniz.


Chiliz.net'e Nasıl Para Yatırılır?

Chiliz.net'e Nasıl Para Yatırılır
Chiliz.net'e Nasıl Para Yatırılır

Chiliz.net'ten Nasıl Çekim Yapılır?



Chiliz.net'ten Nasıl Çekim Yapılır
Chiliz.net'ten Nasıl Çekim Yapılır

Gal Token satın almak için Chiliz Borsasına Nasıl CHZ aktarılır?


Socios veya Binance üzerinden satın alacağınız CHZ (Chiliz ) kripto paralarını kolaylıkla Chiliz borsasına transfer edebilirsiniz.


* Binance Borsasından Chiliz.net 'e CHZ aktarma yöntemi:


- ÇEKME KISMINA TIKLAYIN


Kripto kısmına tıklayın + Coin olarak Chz seçin, sağ alandaki kısıma ise, Chiliz net cüzdan kodunuzu eksiksiz şekilde yazarak işlemi başlatın. Sonraki adımda Chiliz borsasında Gal Token satın alabilirsiniz.


2. CHZ ve Galatasaray token satın almak için 2. yöntem ( Binance Kripto Borsası )


Adım adım görselleri takip ederek işleminizi yapabilirsiniz. Üstelik size vereceğimiz Binance referans kodunu kullanarak ticaret işlemi için ömür boyu %20 indirim kazanabilirsiniz.


Binance'a nasıl kayıt olunur?


* Yukarıdaki linke tıklayarak veya BURAYA tıklayarak Binance'a gidin.



GALATASARAY KRİPTO PARASI ( GAL TOKEN ) NASIL SATIN ALINIR
GALATASARAY KRİPTO PARASI ( GAL TOKEN ) NASIL SATIN ALINIR

* Binance Abonesi olduktan sonra size en uygun ödeme yöntemi ile BNB ( Binance Coin ) veya Bitcoin satın alın.




* BNB veya Bitcoin satın aldıktan sonra, Binance Kripto Para Borsasında CHZ ( Chiliz ) alım satım sayfasına gidin. Ve Dilediğiniz miktarda CHZ satın alın.


GALATASARAY KRİPTO PARASI ( GAL TOKEN ) NASIL SATIN ALINIR 3
GALATASARAY KRİPTO PARASI ( GAL TOKEN ) NASIL SATIN ALINIR 3

* CHZ ( Chiliz ) satın alma işlemini tamamladıktan sonra elinizdeki CHZ kripto paralarını Chiliz borsasına aktararak Galatasaray Token ( Galatasaray Kripto Parası ) satın alabilirsiniz. Binance Borsasından Chiliz.net'e CHZ aktarmak;


Binance Borsasından Chiliz.net'e CHZ aktarmak;
Binance Borsasından Chiliz.net'e CHZ aktarmak;


Bu işlem için Chiliz borsasına hesap oluşturmanız gerekmektedir. BURAYA tıklayarak Chiliz borsasında hesap oluşturabilirsiniz.



GALATASARAY KRİPTO PARASI ( GAL TOKEN ) NASIL SATIN ALINIR? 4
GALATASARAY KRİPTO PARASI ( GAL TOKEN ) NASIL SATIN ALINIR? 4

Bu adımdan sonra tek yapmanız gereken Galatasaray Tokenlerinin Paribu borsasında listelenmesini beklemektir. Paribu.com adresine giderek hesap açabilir veya Galatasaray Tokenlerinizi Chiliz borsasında ve listeleme sonrası Paribu borsasında alıp satabilirsiniz.


İşte herşey bu kadar basit ve kolaydır.






Galatasaray takımı Türkiye'de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu makalede yer alan yöntemleri uygulayarak kolaylıkla Gal Token satın alabileceksiniz. Makalemizde yer alan içerikler tamamen adım adım bir klavuz maksatındadır, ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.


Saygılarımızla


Emre Ata



Emre Ata Galatasaray token
Emre Ata Galatasaray token


KriptoParaTR.com CryptocurrencyUSA.net & BuyCryptoCoin.net Kurucusu


8 görüntüleme0 yorum
bottom of page