top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıEmre Ata Kripto

Hollanda'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Güncelleme tarihi: 2 May 2023

Hollanda'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?


700 bin Hollandalı şimdiden BTC'ye yatırım yaptı ve Hollanda Merkez Bankası'na 20 kripto para hizmet sağlayıcısı kayıtlı. Tabii ki, birçok denizaşırı sağlayıcı da Hollanda pazarına hitap ediyor. Özellikle Avrupa'da yaşayan Türkler ve gurbetçiler kripto para al sat işlemi yapmak için Türkiye'de hesap açmak istiyorlar. Çifte vatandaşlık hakkı olan Hollanda Türkleri kolaylıkla binance hesabı açabilirler.


Hollanda'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?
Hollanda'da Binance Hesabı Nasıl Açılır? Kripto Para Nasıl Alınır?

Hollanda'da Hangi Kripto Para Birimleri Satın Alınabilir?


Hollandalılar, yalnızca kripto satın almak için kullandıkları belirli borsa veya uygulamadaki seçimle sınırlı olmak üzere, piyasadaki tüm kripto para birimlerine erişebilir. Mevcut kripto düzenlemelerine göre, Hollanda'da belirli bir kripto para birimi yasa dışı veya erişilemez değildir ve Hollanda'nın özellikle katı düzenlemeleri olmadığı için bunun değişmesi beklenmemektedir. Hollanda'lılar '' Crypto Kopen Nederland '' web sitesini yaygınlıkla kullanmaktadır.


Bir Kripto Borsası Nasıl Seçilir?


Bir borsa seçerken ana faktörler, kullanımının kolay olup olmadığı/beceri ve bilgi seviyenize uygun olup olmadığı, güvenli olup olmadığı, kullanımının maliyeti ve mevcut itibari para ve kripto para birimlerinin seçimidir.


Hollanda'da Bitcoin Nasıl Satın Alınır?


Hollanda'daki en iyi kripto borsaları için en iyi seçimlerimize bakmadan önce, Hollanda'da Bitcoin nasıl satın alınacağına dair kısa bir özet. Çok sayıda farklı kripto ticaret platformu mevcuttur, ancak bu örnek için Binance kullanacağız.


Bu yüzden önce Binance bir hesap açın, bunu buraya tıklayarak veya Binance uygulamasını indirerek yapabilirsiniz. Hesabınızı oluşturmak için kişisel verilerinizi ve kimliğinizi sağlamanız gerekecektir. Kurulum sırasında size bir anahtar kelime öbeği verilecektir. Parolayı kaybederseniz hesabınıza yeniden erişmenin tek yolu bu olduğundan, bu anahtar ifadeyi güvende tutmalısınız. Ardından, fiat hesabınızı Binance hesabınıza bağlamanız ve harcamak istediğiniz parayı yatırmanız yeterlidir. Ardından Binance alım satım sayfasına gidin ve BTC alım satım çiftini ve itibari para biriminizi (örneğin BTC/euro) bulun. Doğru ticaret çiftini bulduktan sonra satın almak istediğiniz BTC miktarını seçin ve onayla'ya tıklayın. Onayla'ya tıkladığınızda, BTC'nin doğrudan kripto cüzdanınıza aktarılacağını onaylayın.


Hollanda'da Kripto Para Birimine Nasıl Yatırım Yapılır?


Gördüğünüz gibi, Hollanda'da kriptoya yatırım yapmak söz konusu olduğunda birçok farklı seçenek var. Yatırım yapmadan önce Hollanda'daki en iyi kripto borsası için seçeneklerinizi tartmanız gerekecek. Faktörler arasında ticaret için mevcut kripto sayısı, müşteri desteği veya kripto banka kartı gibi ek özellikler, fiat uyumluluğu ve daha fazlası yer alır.

İyi bir borsa seçtikten sonra, devam etmek için kayıt olun ve borsaya para yatırın. Kullanımı en kolay borsalar fiat ile uyumludur, yani borsaya EUR veya GBP gibi para yatırabilirsiniz. Binance, kullanıcıların cüzdanlarına EUR ve GBP göndermelerine ve ardından bu fonları Bitcoin gibi kripto paralarla hemen takas etmelerine olanak tanır. Borsa ayrıca 7/24 müşteri desteğinin yanı sıra herhangi bir mağazada kripto harcamak için bir banka kartı sunar.


Hollanda'da nereden kripto satın alacağınızı merak ediyorsanız, Binance sitesinden uygulamayı indirin ve banka kartınızı ile kripto para satın al! Ayrıca tavsiye programımız aracılığıyla yeni kullanıcılar kaydedebilir ve banka kartlarına yansıtılan herhangi bir ücretin bir kısmını kazanabilir, böylece tek bir yerde kripto satın almanıza, takas etmenize, harcamanıza ve hatta kazanmanıza olanak tanır!


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505




Hollanda'da yaşayan Türkler nasıl kripto para hesabı açabilir? Video anlatım:




Bitcoin Hollanda'da Yasal Mı?


Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin geniş çapta benimsenmesiyle birlikte, dünyanın dört bir yanındaki hükümetler bunu fark etmeye ve düzenlemeleri uygulamaya başladı. İşte Hollanda'daki kripto düzenlemelerine kısa bir genel bakış.


Bitcoin Hollanda'da yasaldır. Şu anda, sakinlerin kripto para birimleri satın almasını ve ticaretini yasaklayan herhangi bir yasa bulunmamaktadır. Ancak, bilmeniz gereken bazı şeyler var. 21 Kasım 2020'den itibaren, kripto ticareti yapan şirketler ve kripto cüzdan saklama görevlileri Hollanda Merkez Bankası'na kaydolmalıdır. Bu sadece bir kayıt gerekliliğidir, kripto ticareti için bir lisans değil. Kayıt olduktan sonra, bu şirketler kripto para ticareti yapmak isteyen tüm müşterilerden kimlik belgesi isteyeceklerdir. Herhangi bir şüpheli işlem hükümete bildirilebilir.

Bu, dünya çapındaki kripto patlamasına kısa vadeli bir çözüm. Hollanda daha karmaşık bir sistem kuruyor, böylece hükümet kara para aklamaya karşı koymak için kriptoya giden fonları izleyebiliyor. Yazma sırasında, Hollanda hükümeti toplumda kripto para biriminin kabulü ile nasıl ilerleyeceğini tartışıyor. Yani kurallar hızla değişebilir. Ancak hükümet birkaç blok zinciri projesi başlattığından, kripto para birimlerinin kabulü için iyimser bir görünüm var. Hollanda'da kripto para hakkında detaylı bilgileri '' Crypto Kopen Nederland '' sitesinden alabilirsiniz.


Hollanda'da Kripto Para Birimine Nasıl Yatırım Yapılır?


Bir kripto borsasında hesap oluşturduktan sonra fiat para yatırabilirsiniz. Fiat paranızı yatırdıktan sonra, doğrudan sınırlı sayıda kripto para birimi satın alabileceksiniz. Yatırım yapmak istediğiniz kripto para biriminin bir itibari ticaret çifti varsa (örneğin ETH/euro), o zaman basitçe satın alabilirsiniz. Ancak çoğu zaman kripto para birimlerinin fiat ticaret çiftleri yoktur. Bu durumda, satın almak istediğiniz kripto para birimi için ticaret yapabileceğiniz bir aracı kripto para birimi bulmanız gerekecektir. Örneğin, biraz Cardano (ADA) satın almak istiyorsanız, önce kripto cüzdanınıza fiat yatırmanız gerekir, ardından ADA için mevcut ticaret çiftlerine bakabilirsiniz. Uygun bir alım satım çifti bulduğunuzda, örneğin BTC/ADA, itibari paranızı BTC ile takas edebilir ve ardından BTC'nizi ADA ile takas edebilirsiniz.


İstediğiniz para birimini satın aldıktan sonra, bunu stake etmeyi düşünebilirsiniz. Hollanda'daki en iyi kripto ticaret platformları genellikle bahis seçenekleri sunar. Staking, blok zincirindeki işlemleri doğrulamak için kullanılacak kripto para biriminizi teklif ettiğinizde, işlem ücretinin bir yüzdesini alırsınız. Staking genellikle yılda %5-10 arasında faiz getirir ve uzun vadeli olarak elinde tutuyorsanız, dikkate değer olabilir. Ancak riskler söz konusu olduğundan dikkatli olun ve her zaman olduğu gibi kendi araştırmanızı yapın. Hollanda ülkesinde yaşayan Türk ve Hollanda ülke vatandaşları Binance global'de hesap açabilir, Türkiye'de aktif banka hesabınız olması yeterlidir. Binance Global'de hesap açmak için siteye giriş yapmanız yeterlidir.




Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz:48162505


27 görüntüleme0 yorum
bottom of page